Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wiharvész Anyó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tervek szerint ősszel – legkésőbb karácsonyra – megjelenik az új regényem, aminek munkacíme 6 hét a világ. Ez egy színházban játszódó történet. A hétvégén készítettünk is egy izgalmas beharangozót a Prológus blog csapatával...
Írós-könyvkiadós körökben nagy félelem a könyvheti zuhé – de az idei Könyvhét után megállapíthatjuk, hogy legalább ilyen rossz könyvheti tartós eső...
Nekem péntek délután kezdődött és vasárnap este ért véget az idei Könyvfesztivál. Most már jellemző, hogy egyszerre vagyok a Millenárison olvasó, író és szerkesztő – végül is nem a cím a lényeg, hanem a hangulat. És a hangulat megint nagy volt!..
... és van, aki majd ír... Bécsi 2018.01.08 11:26:58
Ismét egy novellát hoztam, ami az Aranymosás Irodalmi Magazinon jelent meg, itt pedig beleolvashattok. Így kezdődik:..
Wiharvész Anyó 2018.01.08 22:34:51
@RóbertKatalin: Ó, tiniként én is imádtam őket. (A Szöszi volt a kedvencem.) Most is szívesen olvasom őket. Csak most már ott az a sok... ott az az 1-2éves tapasztalat ami azóta eltelt
Tegnap felfedtük a borítót (és az új cím is teljes nyilvánosságot kapott), ma pedig hozok néhány érdekességet a hamarosan megjelenő, új regényemről...
Eljutni az első szerkesztésedig egyszerre ijesztő és izgalmas. Az ember nem tudja, mire számítson, hogyan fog történni, mennyire lesz nehéz, vagy akár fájdalmas. Másfél szerkesztéssel a hátam mögött jelentem: szerkeszteni jó. Sőt, szuper! Sok helyzetet elképzel az ember,…..
Tudjuk, hogy a prózaírás nagyon is tanulható dolog. Sokat kell gyakorolni, és egyre jobban megy. Különösen, ha az ember talál valakit, valakiket, akik tanácsokkal segítik. Különösen, ha az ember igyekszik tudatosan tanulni az írástechnikáról. De leginkább, ha ő maga is…..
A közelgő Halloweenre és Mindenszentekre való tekintettel hoztam egy novellát. Három éve készült egy pályázatra, amin harmadik helyezést ért el. Most elővettem, átnéztem, kigyomláltam belőle a felesleges részeket, javítottam, feszesebbé tettem, ahol lehetett, és új köntösben nagy örömmel mutatom be…..
Prágában Húsvét otthon 2016.03.31 09:44:41
Szóval hazajöttünk Húsvétra, ergo ez a poszt most nem is Prágáról szól. Csalásnak nem hívjuk, nem fizetnek nekem azért, hogy ezt írjam, szóval elolvassátok vagy nem, rajtatok múlik. Lécci, lécci, olvassátok el. Lécci. Szóval közeledett a Húsvét és ahogy Jézus urunk is meg lett feszítve mert…..
Prágában Szinház a sötétben 2016.10.21 09:12:12
Sok egyedi dolog van Prágában, sör, vár, sör, működő tömegközlekedés, sör, bábszínházak, ahol a Don Goviannit játszák minden este, sör és természetesen a Black Light Theathre-ök. Magyarra lefordítva a Fekete Fény Színháza kifejezés jönne, de ennek semmi értelme sincs, vagy max. annyi, hogy úgy…..
Említettem már, hogy szeretem az állatokat? Gondolom csak úgy tucatszor, de jobb ismételni kicsit az üzenetet. Tudom, hogy van az a vita, hogy tartsunk-e állatkertben egyáltalán jószágokat, mert az egész mesterséges, nem jó nekik, etc. Én valahol abban hiszek, hogy ha így tudjuk biztosítani a…..