Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hujjel

46 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg minden történt, fel se tudnám sorolni hirtelen, szóval csak a legfontosabbak, címkeszerűen:-Kosárlabda befejezve,-Harmoonika megy, 3 fellépéssel gazdagodtam,-Suli szar, nehéz, és még van 16 nap,-Volt egy fegyelmim, de az már lezárult,- Ma volt nyelvvizsgám, tök jó…..
no mivan itt?? Fiatalság 2009.05.30 20:51:00
Fontos téma, elsősorban nekem, és rengetek társamnak a korosztályban. De ezzel egyetemben nagyon érdekes is, feldúlt életek, a nagybetűs élet megismerése, hihetetlen kalandok. Az ihletet egy verselemzés témája adta. Az a mű egy kovácsról szólt, aki rettentő pörölyével ütötte…..
Főztem, finomat... Mint mindig, itthonmaradtunk hétvégére és ekkor feladatunk a ház kitakarítása, és főzés magunkra, ezen a hétvégén egy kis mézes-mustáros csirkemell készítését vállaltam fel, és most leírom hogy mi sült ki belőle... Először is nézzünk be a…..
Igen, megint eltelt egy kis idő, ne mis olyan kicsi, nem volt semmi rossz, csak lusta voltam, rettentően. Ezért nem írtam, de most igeeeen:)Hát az utolsó bejegyzés óta reneteg dolog történt: Mikulás, Karácsony, Szilveszter, és most 2009. Ezzel megragadnám az alkalmat, hogy minden…..
Kezdeném ott,hogy a betegséget köszönöm szépen túléltem, élek cirulok, ezt bizonyítja a hétvégi maratonom: Péntek este Apával elmentünk a XI. Blues Patika Jamboree-re, fél 9-kor kezdődött, és 3-kor, amikor eljöttünk még játszottak, bár már a végét fújta, de nem vágjunk a…..
no mivan itt?? Jocó 2008.11.24 17:40:00
Hétvégén matektáborban(!!!) voltam Apósomnál, és így tegnap, azaz vasárnap délután tiszta lefáradtan jöttem haza, és megpróbáltam eltölteni az időt estig. Akkor viszont megjött a családom hátrahagyva egy izgalmas hétvégét Tésán, és nem hátrahagyva egy gyönyörű…..
no mivan itt?? Már November van 2008.11.06 19:09:51
Megint jó sok idő telt el mióta nem írtam, ez azért van, miert mindig kitaláltam magamnak különféle hülye indokokat, hogy éppen mért nem tudok írni...De most annyira nincs másra fognom, hogy megint írok nektek...1 hónap hoszú idő, sok minden történt, kezdem a koncertekkel, mert…..
Nem történt semmi, sőt még annyise, oylan izgi napjaim vannak folyton, h:  reggel felkelek, "húdejó, tök állat napom lesz!!", mire beérek a suliba: "Csak éljem túl!!", utolsó órák után kicsit jobban vok," ezaz ma se nyírtak ki", aztán egy enletesen…..
no mivan itt?? Blog visszatér!!!! 2008.09.21 22:20:22
Húúú, olyan régen írtam már, nem is volt nagyon időm, meg kedvem se. Nem szeretnék senkit se nagyon beoltani, de a blogírásban szerintem az a lényeg, hogy az írásra, a gondolatra amit éppen lejegyezek, jöjjön visszajelzés, ha ezt nem így gondolnám, akkor valószínűleg naplót…..
MOst jöttem haza tiszap-ből, elég durva, jó régen írtam, de asszem a gépemen megvan az eltelt idő nagy része. Szal telik a nyár, jól érzem magam, folyton van valami programom, és nagyrészt jóidő van. És tegnap lett vége a TISZAP-s tábornak. Sajnos idáigi Tiszap-k közül ez volt…..
no mivan itt?? Csisziéknééél 2008.06.30 12:49:00
 Odaértem, és jött az info, hogy Ricsi csak kedden jön, a szerencsétlen Frajna meg 3 óra szerencsétlenkedés miatt bőven elkésett, de keddre mindenki megérkezett. Reggel felkeltünk, és egyből indultunk STRANDRAAAAAA, útközben beugrottunk a Kvitnerhez, aki mé elég reggelizős…..
no mivan itt?? Évzáró-buli-Tésa 2008.06.22 12:48:00
 Ezt a postot már rég meg akartam írni, csak mindig elhalasztottam. Foyltatnám onnan az eseményeket, hogy múlt péntek: késő délelőtt kletem, és volt egy csomó dolgom egész napra, jól beosztottam az időmet, aztán ezt jól elrontottam, kipakoltam a balcsiscuccomat, majd…..
 Mivel nem sikerült megszereznem a Balcsin írt Balcsi-blogot, az jóval később lesz feltéve, de most felteszem a többit, ami azóta történt...Szerdán meint jókésőn sikerült kelnünk, asszem ez rekord lett XD, aztán megreeliztünk, és volt egy csomó programlehetőség, de hát…..
no mivan itt?? Aquapark 2008.06.14 22:11:00
Mint már írtam, Balog nálunk töltötte az idejét Bowlingtól Aquaparkig, király... Este jól elvoltunk, akartunk CoD LAN-ozni, de nem jött össze, szal csak NFS-eztünk, meg MSNXD, ennyi, reggel szinte korán keltünk, Balogh levágott egy JINY-TINY-TINY-t:D, összepakotunl, és leindultunk…..
no mivan itt?? VAKÁCIÓÓÓÓ!!! 2008.06.14 01:17:56
Nah, de ne vágjunk egyből a közepébe...Ott tartunk, hogy szerda, tök jó volt KAJB miaaaattt 9(!!!)-re kellett menni, szal akkor keltem, amikor másoknak kezdődött a suli. LOL, beértem szépen leizzadva, végre el lette engedva egyedül brinával jeeeeeee. Volt 2 óra, az is rövidített,…..
Szal ott voltam uccsónak, hogy szombat este... délután, akkor még elkeztem csokis tekercset csinálni nagyon lelkesen, ugyan ekkora lelkesedéssel elégettem az első kettő tálcányit, de más baj is volt, a töltelék állaga elég gáz volt szal kifolyt, a harmadik tálcányira annyit tuttam…..
no mivan itt?? Aquapark előtt 2008.06.07 15:20:44
Először is a péntek: Reggel jó volt bringával menni, bár kissé sietni kellett me elaluttam, nem számított sokat, mert bioszon is majnem bealuttam filmezés közben, aztán jött a matek, meírtam a dogát rohatttjóra, kiráááááááály, ha ezekután sem ad 5-öst, akkor…..
most megragadom az alkalmat, hogy közzé tegyem, a jó retorika szövegemet, de mivel ezt lealább 10 perc lenne előadni, így ne mteszem. Az előadással az volt a baj, hogy túl általános témát választottam, így 5 perc biztos ne mvolt elég elmesélni mindet, egy másfélórás…..
Hétfőn jó volt, mentem bringával, hu ofőn Stefi annyira kiborult, hogy nagyon, elég durva voltXD hihetetlen, délután edzés volt sulim szar öccsében, mármint öcsém szar sulijában, de felrajzoltam nekik egy csibét a betonraxD. Kedden nem mehettem bringával, mivel mentem Zozóhoz, és…..
Még péntek éjjel összetettem a szövegemet, hogy majd szombaton jó lesz, és jól megtanulom. Szombaton felkeltem kinyomtattam elkeztem olvasni, és még a felénél se tartottam mire eljött az 5 perc.Mondom hubaszki. Elkeztem rövidíteni, mivel öcsém kirándulni volt, kiabálhattam a…..
no mivan itt?? Bringázás 2008.05.30 21:51:05
Szerda este jött az ötlet, hogy tegnap elmenjek bringával suliba, és meg is valósítottam, reggel normálisan keltünk, és elindultunk, kis kerülővel kidobtuk ecsémet, aztán go suli, tök jól odaértem, szinte korán, és jól el is fárattam, napközben jött a hír, hogy délután…..
Tegnap jó volt, me nemtom, ja stefi ideges volt még mindig a liftezés miatt, tökhülye, na mindegy, uhh, angolon megdőlt minden rekord, először is: balog megszagolja az opportyunitizt, és felkiált: Hmmmmm, ez zöld!!!!!!!!!!!!!!!!4444, aztán jakócs kiabál: CSANÁD, HA EZT FOLYTATOD…..
no mivan itt?? Szaaaaaaaaaaaaaaar 2008.05.26 21:01:00
Hét ez a Stefi ez tökhülye, így felkapni a vizet egy hülye liftezés miatt, hihetetlen,de azért elég durva, mert amikor bejön az órára, már vörös a feje és rohattideges. Nagyon büszke magára, mert megszervezte a kirándulást busszal 150000-ért, a mi ötletünk a vonatozás csak az…..
no mivan itt?? Bowling-nap 2008.05.25 21:14:32
Ma reggelre Mars kajástálja átkerült a kert szinte másik végébe, ez úgy 10-körül volt, gyorsan összehajtogattam a ruhákat, és rendet raktam a sajátjaim között, egy kis TV, és indulás bowlingozni, késtem 7 percet, de a Frajna 10-et, szal jól lekéstük a villamost, így…..
no mivan itt?? Megint jó hét 2008.05.24 21:13:00
Kedden jött az SMS zozótól, hogy csak 3-ig, vagy szerdán 4-ig ér rá, mivel én ha 3-ra oda tudok sietni akkor jó vok, ezért elhalasztottam, így kedden maradhattam sokáig hülyülni. Aztán szerdán elég zsúfolt napom volt, délután egyből siettem Zozóhoz herflizni, tök jól…..