Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emori Spike

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Februárban folytatódtak a leépítések a játékiparban, a legnagyobbat az szólt, hogy a Sony 900 embert küldött el. Pedig jó negyedévet zárt, de azért nem elég jót. A hónap témájának ezt a céget választottuk, kicsit beszélgettünk a helyzetéről, ésvalahogy most a kommentekre reagálós blokkunk is…..
Az idei utolsó Checkpoint Now következik, amiben a hírszegény novembert jelzi, hogy ezúttal TÉNYLEG sikerült két órán belül maradnunk. Azért így is volt miről beszélni, szóval most november legfontosabb és/vagy legviccesebb történései jönnek kommentárjainkkal. (Aki nem tudná még: a Now az a…..
Huh, de rohan az idő - annyira, hogy a tervezett vendéges adás elé (pedig már meg van vágva!) beelőz az esedékes Now, mert már eléggé benne járunk az októberben. Jöjjenek tehát szeptember legfontosabb és/vagy legviccesebb történései kommentárjainkkal. (Aki nem tudná még: a Now az a…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Újra itt a Checkpoint Now - tudjátok, a podcast-spinoffunk, amiben mindig összefoglaljuk az előző hónap híreit. Egy hónapja, az akkori adás felvételekor még friss fejlemény volt az orosz-ukrán háború, de már akkor lehetett sejteni, hogy olyan krízisről van szó, ami az egész világra hatással lesz -…..
Emori Spike 2022.04.22 15:28:45
@scherier: köszi a szemfelnyitást. A boszniai piramisokról meg a szabadkőművesek világuralmi terveiről is van valami tuti anyagod? Nem akarok hülyén meghalni. Nagyon szépen köszönöm!
Emori Spike 2022.04.30 13:23:05
@Reactor: köszi Reactor, az SZTE-n felvettem egy órát anno az egyik legelismertebb szabadkőművességet kutató oktatónál, de nem is tudtam, hogy léteznek. Minden egyes nap tanul valami újat az ember (azért hoztam őket példának, mert itthon sok "na majd én megmondom" mindentudó konteós azt gondolja róluk, hogy egy sötét tárgyalóteremben röhögve döntenek a világ sorsáról)
Régi hagyományunk, hogy az évet kristálygömbös adással kezdjük, vagyis megnézzük, mi várható az újévben, tippelgetünk és szembesülünk előző évi tippjeinkkel. Hasonlóan régi hagyományunk az is, hogy amint kimegy ez az adás legalább early accessbe, történik valami olyan játékipari fejlemény, ami máris…..
Kevés ember fordult meg annyi helyen a játékipar környékén, mint Daubner "Dauby" Tamás. Azzal kezdte, hogy hobbiszinten, illetve másodállásként játékmagazinokba írt cikkeket, aztán lehúzott hét évet a Digital Realitynél egyre fontosabb pozíciókban, majd jött egy igen neves játékokba bedolgozó…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Nem kevés olyan vendégünk volt már, aki külföldön próbált szerencsét, és neves játékcégeknél hagyta ott a kéznyomát. A Kecskemétről származó Vass Attila is ezt a tábort erősíti, és különösen mozgalmas életutat tud felmutatni: ott volt a sűrűjében a Segánál, a Sonynál, dolgozott önvezető autókon és…..
Emori Spike 2021.02.08 09:19:51
@u2ro: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A negyedik évadban készítettünk már kétrészes adást, amikor átbeszéltük a teljes Zelda-korpuszt. Ezúttal hasonló a helyzet, mert most nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint arra, hogy összefoglaljuk minden idők Mario-játékait. Ez egy adásba nem fért volna bele, ezért ezúttal csak a franchise…..
A verekedős játékokhoz egyikünk sem ért mesteri szinten, de mindketten szeretjük őket, szóval elég sokat ismerünk. Nagyjából így lehet ezzel vendégünk, HP is, akivel a GamePro indulásáról erről az akciódús műfajról beszélgettünk még februárban. Szóba kerültek a játéktermi kezdetek, aztán a C64-en…..