Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nácivadász tűsarkúban

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Nagyszerű, világviszonylatban is versenyképes fejlesztést vezetett be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei ZRt.: utalványra adják a faszozást. Ez megkönnyíti mindazon vendégek dolgát, akik bizonytalanok abban, hogy hová is kellene elhúzniuk. A remek, értéknövelt szolgáltatásra…..
nácivadász tűsarkúban 2010.03.02 12:47:21
@PuruttyaIrto: olyan belépő árai vannak a Gellértnek, hogy nem értem, miért ne menne jól nekik.
Gertrúdot azzal találta meg a gas.hu, hogy mostantól átveszi a gázszolgáltatást és ezentúl neki kell fizetni. Gertrúd alá is írta velük a szerződést, de valami gyanús lett neki, ezért utánakérdezett a helyzetnek Fővárosi Gázműveknél. A helyzet pedig az, hogy a…..
nácivadász tűsarkúban 2010.02.24 11:05:09
@B@nális coitus: nagypapámmal pont ezt csinálták. Hetekig jártunk a nyakukra, hogy viszacsináljuk. de nagy nehezen sikerült.
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
nácivadász tűsarkúban 2010.02.23 14:34:22
@corvinus interruptus: már vártam egy kis jó magyaros zsidózást. eszméletlen mennyire kiszámítható a magyar sötétség.
Balázsék telefonon foglaltak asztalt a Wang mesterhez, de sajnos sem akkor, sem később nem jelezték nekik, hogy ők biztony csak tesztelik ezt a Torkos Csütörtök dolgot, és hiába a szábályzat, 5 után már nincs akció. Kedves Homár!   ott kezdődött, hogy ültem az étteremben,…..
nácivadász tűsarkúban 2010.02.23 13:21:28
@megélhetési sünöző - Beluga kaviár harmincezeré'?: :-) köszönöm, ezzel a sorozattal feldobtad a napom
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Közeleg a Torkos Csütörtök, úgyhogy az ilyenkor szokásos leleményekre melegítünk Náncsi néni 30. évi jubileumi akciójával. Az ételeket 30 évvel ezelőtti árakon adták, amit az italárakkal kompenzáltak: Megint bedőltünk....és még mindig Magyarországon, Budapesten vagyunk a…..
nácivadász tűsarkúban 2010.02.12 15:22:20
@reunalla: :-D hát ez az!!
Kedves Munkahelyi Terror! Felháborító dolog történt velem a legutóbbi állásinterjún. Egy elég komoly céghez jelentkeztem egy középvezetői állásra, kellő ambícióval és több mint 10 éves hasonló munkakörben töltött tapasztalattal. Negyed órával a megbeszélt interjú…..
nácivadász tűsarkúban 2010.02.09 14:04:12
@Netszamuráj: heheh . utcát seperni abban is prímán lehet. igaz rontja a városképet
Legutóbbi elrettentő (=szokásos) T-Home-os előfizetési sztorinkra válaszul G. V. megírta, hogy vele hogyan történt ez az egész Svédországban. Tudom, hogy ennél egyszerűb és populistább dolog nincs, meg hogy minden eset más és más, de sóhajtozni jól esik, úgyhogy tessék:…..
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..
comment:com A nap képe 2010.02.04 10:00:00
Természetesen a The Big Bang Theory-ból, de nem Penny-ről vagy Sheldonról, hanem a rollerskating disco night királyairól...
nácivadász tűsarkúban 2010.02.04 12:09:46
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
nácivadász tűsarkúban 2010.02.01 12:57:59
Modorosblog Felsőoktatás 2010.01.25 07:00:00
 -Na csákány, Bandesz. Ezer éve nem láttalak. Jól áll ez a kis szakállka, már akár huszonötnek is kinézel. Megvan még az a bizonyos telked a Holdon? Artézi kút meg rézsű is lesz rajta? Befektetésnek kiváló... -Ne szopassál, kiscsávó, íjé - azaz így jártam. De te is…..
nácivadász tűsarkúban 2010.01.25 15:02:02
@El Topo (Sgt. Elias): és tuti "nagymagyar" az összes :-)
Mihály a Posta gyakorlott ügyfele, így tisztában van az árakkal és az eljárásokkal, ezért meglepődött, mikor rásózták a "postai lezáró szolgálat" nevű szolgáltatást. Nem elég, hogy nem kérte volna, ha tudja hogy mennyibe kerül, de ráadásul semmi értelme sincs az…..
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
nácivadász tűsarkúban 2010.01.11 15:30:59
@treya: ez annyira durva, hogy még a homárhoz szokott gyomrom is kifordul tőle. egyszerűen hihetetlen
Rengeteg kamu adatlap jelent meg az iWiW-en. Ezekkel főként csajokra vadásznak, de most már nem a régi klasszikus módszerekkel, hanem extrémebb női profilokkal akarják becserkészni a kísérletezőbb csajokat. ÓVAKODJATOK!!!Kamu adatlap Akik nézték a Walt Disney-t amikor Antall…..
Erika egyelőre büszke lehet, mert amíg valaki le nem taszítja a trónról, övé, pontosabban az ő révén a tar.hu-é a Lábatlan Homár vándorkupa, ami a legnagyobb késéssel teljesített szolgáltatásért jár. Erika 2007-ben megházasodott, 2009. december 15-én pedig be is futottak az…..
Ahogy lassan kiürül a lakosság D-vitamin tartaléka, egyre könnyebb sikítós pánikba hajszolni az aggodó anyákat. D. a napi telefonterrort tegnap este unta meg és próbálta beoltatni magát több helyen is, de nem sikerült. Amerre ő járt, pont nem az orvosok tiltakoztak, akiket amúgy…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
nácivadász tűsarkúban 2009.11.27 12:40:53
@SzökkenőSzarvas: na ez nagyon durva, ezt miért nem tette ki a Homár? po9ntosabban miért nem ezt tette ki????
nácivadász tűsarkúban 2009.11.27 12:42:14
@mokkaczuka: nem frissíteni kellene, teljesen lecserélni.....
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
nácivadász tűsarkúban 2009.11.24 11:10:51
@idelle: hehe, ez tökéletes leírás, gratulálok!! 10 pont :-)
Úgy tűnik, lassan hétköznapi dologgá válik, hogy az ateisták és a hívők (elsősorban a katolikusok) hitvitája az utcán, illetve az utcán látható posztereken zajlik. Még el sem múlt az első nagy felháborodás, amelyet a Brit Humanista Szövetség szervezett, itt is van a…..
nácivadász tűsarkúban 2009.11.22 20:51:52
@Muki77: a jewish a kék figura alatt van félig kitakarva