Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wailele

205 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FogyiFegyelem Könnyítő szabály 2023.08.07 09:12:38
Vicces, mert pont az előző bejegyzésnek a "vissza az edzéshez" címet adtam, ehhez képest pont tegnap elhagytam. Nem elmaradt, hanem szándékosan döntöttem így.  Sok volt a munka, szívesen csináltam, nem akartam abbahagyni. Mivel egy klasszikus fogyókúra megelégszik heti 3 edzéssel, úgy döntöttem,…..
FogyiFegyelem Vissza az edzéshez 2023.08.06 16:58:00
Már júliusban téma volt, hogy ideje lenne a "rendes" edzéseknek, csak az a hónap nem volt erre alkalmas. De tény, úgy értem, nem friss felismerés, hogy az igazi edzők programjai sokkal hatékonyabbak, mint a YT-on random megcsinált edzések. Ez a hónap viszont még sűrűn indult, és már az is nagy…..
FogyiFegyelem Helyrehozva 2023.08.03 09:54:06
Na, ahogy hétfőn lelkendeztem, hogy milyen motivált vagyok, és most BIZTOS, hogy mindig mindent meg és jól fogok csinálni, már az augusztus elsejét lefelé kellett (volna) húzni. Sokáig dolgoztam, úgy értem, éjszaka is, szóval egyrészt baromi éhes voltam, nem figyeltem, mézes pirítósokat ettem…..
FogyiFegyelem Újra motiváltan 2023.07.31 22:54:25
Majdnem egész júliusban nem írtam, nagyon sűrű volt ez a hónap. A lakást, a kertet rendeztem, aztán itt voltak a gyerekek, most meg próbálom magam utolérni. Az is igaz, hogy bár megtettem majdnem mindig majdnem mindent (kivéve azt a pár napot, amikor itt voltak Gergőék), a figyelmem nem nagyon volt…..
FogyiFegyelem Észnél enni 2023.07.07 22:17:00
Ma összevissza nap volt, mindig kellett valakire várni, a postásra reggel, addig kint dolgoztam az udvaron, hogy meglássam, meg hogy utána azt csinálhassam, amit miatta nem lehet (videók), mire elment, és mindenki, akire várni kellett, megint nagyin éhes voltam, és fellázadtam, mert annyira nincs…..
FogyiFegyelem Fura nap 2023.07.05 22:11:00
Na ez megint furi nap volt. Reggel 85,5 kg voltam (!!!), persze megint majdnem egy órával tovább aludtam... Mindenesetre igyekszem, hogy péntekre végre reális képet kapjak. Nagyon közel van már a szülinapi bulim, és ugye elcsesztem egy hetet, szóval most már nagyon szoros az ütemterv, és…..
FogyiFegyelem Édesség okosba 2023.07.04 22:38:00
Hosszú volt a mai nap, és még tervezéssel telt, ráadásul koraestére, amikor a kertben szoktam dolgozni, eleredt az eső, úgyhogy a mai edzés majdnem este 11-kor kezdődött: 18 perc BodyJam, 22 hasprogram. Az evés fura volt, nagyon pici maradt a tegnapi paprikás krumpliból, úgy volt, hogy főzök egy…..
FogyiFegyelem Visszatérés 2023.07.03 21:44:43
Na visszatérek az adminisztrációhoz, nagyon elhanyagoltam most a kendő kötés miatt, sőt, az edzés is elmaradt tegnap-tegnapelőtt, szóval a júliust két mínusz lépcsővel kezdtem. De enni jól ettem. Most viszont elveszítettem (elcsesztem) egy hetet a ház és a kert körül, úgyhogy azt hiszem 25-ig ez…..
FogyiFegyelem Hétköznapok 2023.06.29 22:45:00
Már két napja 86,8 kg vagyok :) Ez azért már elég jól néz ki :) Fegyelmezetlen vagyok olyan értelemben, hogy mindig késő estig halogatom a mozgást (hacsak nem a kertben dolgozom), de a jó mégis az, hogy végül igenis megcsinálom. Megy most ez a harcos-kihívás, hát nemigen kedvelem a csajt, ja, meg a…..
FogyiFegyelem Nem tetszik. 2023.06.23 22:49:00
Ma is mérős nap volt, nem tetszett az eredmény, nem is töltök táblázatot, csak mondom, hogy 87,9 kg volt, ami ugye 60 dekával több, mint a keddi az előző hivatalos érték.  először is nem szabad(na) 60 vacak dekán izgulni, teljesen normális (lenne) ennyi ingadozás, és az előző hetihez képest még…..
FogyiFegyelem Igazi eredmény 2023.06.21 23:37:32
Jesszus, nagyon régen írtam. Rosszabb, hogy máshol sem mindig tudtam rendesen vezetni a dolgokat, például a mozgást, de most ezen már nem bánkódom, úgysem tudok rajta segíteni. Volt néhány elrontott nap is, de azért sikerült a 80 % fölött maradni, szóval a nagy átlagban azért ment minden jól. Van…..
A mai nap nagyon jó volt. Attól eltekintve, hogy alig bírtam kimászni az ágyból. Nem fájt semmim, nem azért, csak nagyon húzott vissza. Ezért nem is csináltam érdemi méretkezést, majdnem két órával aludtam többet, az nem lenne releváns. Mondjuk így is 87.7 kg voltam, szóval annyira nem kevés :P De…..
FogyiFegyelem Kaja-fókusz 2023.06.12 21:45:10
Ügyes voltam ma, és megint könnyen megy. Azért valami mégiscsak van ebben a keksz megelőzésdiben, mert ma rádöbbentem, hogy nem azon jár az eszem, hogy melyik édesség-pótlékomat kellene bevetni. Viszont azt is megfigyeltem, hogy folyamatosan az evésen jár az eszem. Mikor fogok, mit fogok, mit kéne,…..
Asszem nem veszek több kekszet. Semmi gond vele, ott van, nem csábít, nem eszem többet, napi két kávéhoz 3-3 db. De olyan extra cukor, ami visz a cukorspirálba. Amellett, hogy függővé tesz, megbolondítja a vércukorszintet, azaz gyakrabban vagy indokolatlanul vagyok éhes miatta. Ezt a másfél…..
FogyiFegyelem Semmi extra 2023.06.10 23:08:00
Csak kíváncsiságból ráugrottam a mérlegre, és hát 88,2 kg volt. Nem lepődtem meg, így szokott lenni, pár napig körbetáncolja az érték a legkisebbet, mielőtt tovább menne... Ma tulajdonképpen egy tök átlagos nap volt. Nincs időm most sajnos a kertre, na jó, persze lenne, de figyelmem nincs, sok a…..
FogyiFegyelem Eredmény 2023.06.09 22:41:00
Nagyon rosszul aludtam, mert nagyon éhes voltam. Elméletileg nem volt indokolt, eleget ettem, és végül is rengeteg zöldséget, tehát rostot, tehát igazán eltelíthetett volna, de nem. Annyira éhes voltam, hogy nem tudtam aludni, éjjel kettőig bírtam, akkor ettem egy virslit meg egy darab kenyeret. És…..
FogyiFegyelem Még mindig nehéz. 2023.06.08 20:32:06
Hát, ez egy igazán fura nap volt. Elméletileg bevált a tegnapi tovább alvás, de gyakorlatilag nem. Este ágyba bújtam 10-kor, reggel keltem időben hat után, megcsináltam a posztokat, megittam a citromos vizemet, aztán visszazuhantam az ágyba, és 11-kor másztam ki belőle. Én nem értem ezt. Az igaz,…..
Ma fél nyolckor keltem (a szokásos negyed hét helyett). Valahogy vissza akarom állítani magam, mert mindig aludni kell délután, akkor persze nehezen alszom el este, ettől persze túl korai a negyed hét, ezért aludni kell délután, akkor persze nehezen alszom el este.... És mivel a koffeint épp…..
Hú, de sok minden történt hirtelen! Beleegyeztem, hogy jelentkezek a háromhetes mozgás-kihívásra, lehet jógázni, az meg rámfér. Ez megoldaná a tegnap emlegetett szokás-problémát, mert ha fix edzés van, azt betehetem fix időpontra, három hét alatt kialakulgat valami szokásféle, talán utána…..
FogyiFegyelem Kínlódva 2023.06.05 23:39:00
Ma nagyon nehéz volt megcsinálni a tornát. Este 10-kor már azt néztem, hogy hány százalékra esik vissza a szokáskövetőm. De aztán arra gondoltam, hogy akkor pont azt veszítem el (már megint), ami miatt az egészet csináljuk, hogy a mozgás végre szokás legyen. Úgyhogy filmnézés közben nagy duzzogva…..
Jó volt a mai nap is. 88,6 kg, komolyan mondom, egy napot rontottam, és majdnem egy hét alatt még nem jött helyre. Jó, nincs igazam, a centi megy közben, de akkor is :P És egy héttel ezelőtt még 80 dekával nehezebb voltam, és azt kell nézni. Az ebéd az említett zöldborsó főzelék volt…..
FogyiFegyelem Kis fejlődés 2023.06.03 21:30:27
Klassz volt a mai napom - nem csak fogyis értelemben. Ma ettem a hagymás-tojásos ebédet, és egy kis kamulevest uzsonnára. Ügyesen döntöttem délután, hogy estére legyen keretem egy shake-re. De elhúztam az időt, és a délutáni "kávét" este ittam meg, akkor pedig dönteni kellett, hogy vagy nem eszek…..
FogyiFegyelem Átlag nap 2023.06.02 20:05:00
Azt terveztem, hogy ma - mivel az utóbbi napokban okosan főztem - megúszósra veszem a figurát, és tojásrántottát eszem. De végül kivettem egy kiló zöldborsót a fagyasztóból főzeléknek, és pár szem csibefasírtot. Ja, ezeket olaj és egyéb zsiradék nélkül, teflonserpenyőben fedő alatt sütöm…..
FogyiFegyelem Könnyű nap keksszel 2023.06.01 22:44:00
Vettem kekszet, tudod, amiről beszéltem, kávé mellé. Ha megvéd az olyan napoktól, mint a keddi, akkor megéri. Ha nem, akkor nem csinálom. Talán nem lesz veszélyes szokás, hiszen csak kétszer fogok enni a kávéhoz, és több kávét iszom egy nap (cikóriát!!). A mai nap könnyebb volt kicsit. Számoltam a…..
Ma bezzeg jóvátettem mindent. Elfelejtettem shake-et reggelizni, de két sima kiflit vettem. Egerszegen voltam egész nap, rennnngeteget gyalogoltam, a város egyik végén van a vasútállomás, a másik végén a Praktiker, meg itthon a faluban is csak el kell jutni a buszhoz-vonathoz. Sajnáltam, hogy nem…..