Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrejja

971 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sziasztok,elég rég írtam ide Nektek, de ennek több oka is van. először is van egy másik blogom is, de ezt semmiképp sem vagyok hajlandó bezárni, a másik blogom jellege is ilyen, de ott teljesen magamról írok, de nem akarok arról túl sok mindent mondani.számot akarok vetni az idei…..
- Brazília-3.szabadedzés: Vettel az élen az időmérő előttPoz.  Pilóta              Csapat               Köridő     …..
1. szabadedzés: Webber az élen, Vettel a 4.Az első szabadedzés végeredménye Hely     Versenyző     Csapat     Ideredmény     Hátrány 1     Mark Webber     RBR-Renault     1:13.811…..
1st Lewis Hamilton McLaren 1hr37:11.886 2nd Fernando Alonso…..
3. szabadedzés: Hamilton, Vettel a sorrend az időmérő előttPoz  Pilóta                Csapat             …..
Poz.  Pilóta                Csapat                   Köridő           …..
A végeredmény: Hely.  Versenyző       Csapat                     Idő 1.  Vettel        Red…..
Sebastian az élen a harmadik edzésen Száraz időben vette kezdetét az első Indiai Nagydíj szombati napjának időmérő előtti utolsó szabadedzése. A pilóták viszonylag sok kört tettek meg, amely érthető, ha egy teljesen új pályán versenyzik az ember. Érdekes látvány volt Felipe…..
Lewis Hamilton az élen az első edzésenIndiai Nagydíj Az első szabadedzés végeredménye Hely Versenyző Csapat…..
      ÖRÖKRE VELED!..
 A Koreai Nagydíj Felipe Massa 150. és a McLaren 700. Forma-1-es futamát is jelentette. A rajtot Sebastian Vettel nagyon szépen kapta el és a hármas kanyarból már ő jött ki elsőként, mögötte Lewis Hamilton  és Mark Webber volt a sorrend. Jenson Button vesztett a rajtnál…..
Button, Hamilton az időmérő előtt az élen  Az időmérő előtti harmadik gyakorlást száraz körülmények között teljesítették a pilóták. Bruno Senna kicsúszásán kívül nem történt semmilyen érdekes dolog a pályán. Az edzés végén Sebastian több gyorskört is…..
Michael Schumacher volt a leggyorsabb esőben Koreai Nagydíj Az első szabadedzés végeredménye Hely Versenyző…..
A riválisok is gratuláltak Vettelnek A Japán Nagydíjon eldőlt a 2011-es Formula-1-es világbajnoki trófea sorsa, a Red Bull német pilótájának, Sebastian Vettelnek sikerült megvédenie tavalyi bajnoki címét. Idei hibátlan teljesítménye előtt az F-1 minden résztvevője…..
Vettel: Micsoda időmérő!Sebastian Vettel idei 12. pole-ját a 2011-es szezon legnehezebben megszerzett edzéselsőségének nevezte. A Red Bull versenyzője kisebb balesetet szenvedett Szuzukában a pénteki első szabadedzésen, ami miatt sok időt volt kénytelen a pályán kívül tölteni a…..
A McLaren párosa nyitott az élen, Vettel hibázott Japán Nagydíj Az első szabadedzés végeredménye Hely Versenyző…..
3. edzés :Webber az élen az edzés előttVégeredmény:  1.  Mark Webber                  1m46.081s             2.  Jenson…..
Vettel: Ez nem egy komoly előnySebastian Vettel úgy véli, a kéttizedes előnye, mellyel legközelebbi riválisa, Fernando Alonso előtt végzett a szingapúri versenyhétvége első napján, nem olyan különbség, amelyre alapozni lehetne. „Ezt nem hívnám igazán előnynek. Elég…..
Sebastian Vettel Monzában is megmutatta, hogy az idén klassziskülönbség mutatkozik közte és a Formula–1-es mezőny többi menője között – vélekedik a nemzetközi sajtó, hozzátéve, megkönnyezte monzai sikerét, amelynek köszönhetően első meccslabdájához jutott. A…..
Sebastian Vettel győzött az Olasz Nagydíjon Sebastian Vettel sikerével zárult az olasz hétvége, ahol másodikként Jenson Button, harmadikként a ferraris Fernando Alonso érkezett célba. Az olaszok öröme az utolsó pillanatig kétséges volt, miután Lewis Hamilton a végére…..
1. szabadedzés :A végeredmény:     Versenyző    Köridő    Különbség    Körök száma 1    Lewis Hamilton    1:23.865        18 2    Jenson…..
sziasztok.:)Kicsit lemaradtatok a velem történekről, aki szeretné az most tud potólni.:)Elkezdtem a végzős évemet, 13-os vagyok. :) Az évnyitón hamar túl voltunk, megkaptam az órarendemet, hétfőn 5, a többi napon pedig 7 órám van. Jelentkeztem nyelvvizsgára, emelt…..
Lauda: Vettel már világbajnok A háromszoros osztrák világbajnok, Niki Lauda szerint nem az a kérdés, hogy Sebastian Vettel megvédi e a világbajnoki címét, hanem az, hogy mikor kerül erre sor. Lauda úgy véli, hogy a Szingapúri Nagydíjat követően Vettel már kétszeres…..