Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phineas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net ORTT reklám 2008.12.31 10:39:00
Nem tudom, másnak is ez van-e itt a bejegyzés alatt, de előbb fantasztikus ORTT-s reklámvideó virított valahol itt                  …..
Phineas 2009.01.14 15:13:57
Azért senki sem örülne, hogyha a gyerekének eltorzult személyisége és degenerált egyénisége lenne a TV-től Freddy. Ebben nincs igazad. A tihanyi az a másik szar, de azt egy szar fos csatornán sugározzák, amit országszerte néznek 3-an. Én emlékszem, hogy pl 12 éve (6 évesen) , hogy be tudtam szarni, és milyen álmatlan éjszakáim voltak, egy ma már inkább poénosnak felfogható dologtól. (Itt a Carton networkos gusztustalanságokat értem) Az én szerencsémre , a szüleim mindig figyelemmel kísérték, hogy miket nézek, ezért sosem voltam agresszív, és degenerált, a Dragon Balltól, és a Pokemontól, mint a kortársaim, akik egymás arcába vágták a jégszilánkokat, mert nemtom milyen pokemonnak képzelték magukat. Vagy nézd meg ezeket az Online játékokat, hogy milyen manipulatívak tudnak lenni a kis faszosokkal (Mondjuk ennek már nincs sok köze a TV-hez, de mindegy) Nem azt mondom, hogy cenzúrázzák a filmeket, mert az tényleg idegesítő. Szerintem csak a szülőknek kéne jobban odafigyelni, hogy mit sasol a kölyök. Ha majd olyan srácot láttok, aki hobbiból macskákat öl, meg rugdossa a kutyáját, akkor tudni fogjátok miről beszélek. Azt mondom, hogy a gyerek ne mónika showon meg balázs showon nőljön fel, ahol szellemi fogyatékosok vannak. Hogy ne olyan nőket lásson 5 évesen a Coolon, akiknek faszuk van, meg szilveszterkor ne a tévét bambulja a család, hogy mit baromkodik az a sok gyíkarc. Csak az a baj, hogy nem mindenkinek vannak olyan szülei mint nekem, és leszarja, hogy a gyereke beleéli magát a mesékbe. 5 évesen nem képes egy ember különbséget tenni a valóvilág és a mese közt. Ezzel azt akartam mondani, hogy ne a mi szemszögünkből értékeljük a meséket/filmeket, hanem gondolkodjunk el rajta, hogy a gyereket nem manipulálná-e. Mivel ez erőssen kiterjed a felnőttkorra. Nem nehéz különbséget tenni az egészséges szellemű, és a gyötört lelkületű ember között.
Még régebben akartam írni erről a cégről, ugyanis ő is alkalmazza a csúnya kis átverős trükköt, miszerint licensz nélkül próbálja eladni magát hivatalosnak.Ezt már mások is elsütötték, és tényleg nem egy szép dolog. Ez már majdnem olyan mint ezek a rémes Tribute zene cd-k,…..
Phineas 2009.01.11 19:57:50
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..