Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remixedsoul2016

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Börtönélet 2018.03.11 18:47:19
Hányszor halljuk egy-egy bűntett kapcsán a „közvélemény” hangján, hogy „tartsák élete végéig kenyéren és vízen”, vagy, hogy „rohadjon csak a börtönben élete végéig az ilyen” és ehhez hasonlókat. Pedig a börtönbüntetésnek nem a bosszú a célja. Senki nem válik jobb emberré attól, ha minden emberi…..
Remixedsoul2016 2018.03.18 14:11:46
@Éhesló: ,,a magadfajta haladárok a francia nagy mészárlás óta csak a társadalompusztítókkal szemben ilyen toleránsak és megértők, mint amit itt is olvashattunk tőled. "

Nagy hülyeség, amikor valaki nem is ismeri a vitapartnerét, mégis bizonyos nézeteket neki tulajdonít. Valójában én mindenféle kegyetlenséget, a francia forradalom alatt elkövetetteket is beleértve elítélek.

,,Természetesen a magadfajták által (új)náci cimkével megtiszteltekkel szemben nem vagy toleráns"

Mit jelent a ,,magadfajták"?? Ez borzasztó nagy toleranciára utal a részedről. Újnáci címkével én csak azokat szoktam ellátni, akik újnáci nézeteket vallanak: antiszemiták, gyűlölködők, jogállamiságot ellenzők, szélsőjobboldali összeesküvés elméleteket terjesztők, a halálbüntetést a vagyon elleni (a mai világban sokszor politikai indíttatású) büntetőügyek esetén is bevezetnék.

,,Ennél a posztnál sem az áldozatok és a társadalom védelmében sikerült állást foglalnod, hanem azok mellett álltál ki, azok érdekeid védenéd, akik áldozatokat szednek és pusztítják a társadalmat még a rácsok mögött is, hiszen őrzésük, ellátásuk fajlagosan sokkal több pénzt emészt fel, mint amennyit a gyermekeinkre költünk a közpénzekből."

Ennél a posztnál is az áldozatok védelmében foglaltam állást, ugyanis ha az elítéltek számára munkát, megélhetési lehetőséget, életcélt biztosítunk, akkor a jövőben nem követnek el bűncselekményeket egyéb áldozatok ellen. Természetesen az élet, testi épség és egészség, személyes szabadság elleni bűncselekményeknél én is a hosszú ideig történő fogvatartás híve vagyok, de ezt kombinálni kell hatékony pszichoterápiával, amely a bűnelkövető személyiségének megváltoztatását célozza.

,,A társadalommérnöki projektjeitekbe párszázmillióan már belepusztultak világszerte, pusztulnak ma is Dél-Arikától Európáig. "

Jézusom!! Neked elmentek otthonról? Kikkel azonosítasz engem, pusztán azért, mert a börtönöket nem megsemmisítő táborokként képzelem el??
Remixedsoul2016 2018.03.18 14:16:35
@Éhesló: ,,Attól pedig hogy magatokat "függetlennek" hazudjátok, másokról -köztük rólam és egy másik kommentelőről is - sunyi módon hazudoztok, még azok vagytok, amik: szélsőbaloldali, kultúrmarxista haladárok, akiknek szerencsére a társadalmi támogatottsága nem éri el az általuk hergelt és pátyolgatott deviánsok számát."

Milyen deviánsokat hergelek és pátyolgatok én??? Ez a vége, amikor valaki a vitapartnerét nem egyénként kezeli, hanem be akarja skatulyázni egy politikai vagy társadalmi csoportba!! Elég korlátolt gondolkodásra vall ez!
Remixedsoul2016 2018.03.18 22:39:11
@Éhesló: ,,A hozzászólásodból az derült ki, hogy te a bűnelkövetőket pártolod, az áldozataikra szót sem vesztegettél."

A hozzászólásomból pont nem az derül ki, hogy a bűnelkövetőket pártolom. Az derül ki, hogy nem a szadista bosszúállást, a börtönök megsemmisítő táborokká degradálását pártolom, hanem azt, hogy ezek az intézmények hatékonyan megelőzzék a további bűnelkövetést.

,,Az itt kifejtett nézeteid, szóhasználatod, a karakterlapodon hozzáférhető alkotásaid alapján nem nehéz a csoportba sorolásod, sajnos jól ismertek a magadfajták nézetei és társadalomrombolása is."

Az én véleményem pedig az, hogy a te és a hozzád hasonló politikai nézeteket vallóknak társadalomromboló a hatása, mert a gyűlöletet, a bosszúvágyat, a társadalom megosztását, a jogállamiság lebontását a magyar függetlenség megszüntetését, és az orosz diktátornak való alárendelését szolgálja.

Te se légy erre büszke!

Veled a vitát befejeztem, mert érvek híján csak a gyűlöletszító propagandát tudod terjeszteni, és engem gyalázni. Ez érvnek gyenge!
JogÁsz Megbocsát-e az ő istene? 2018.03.17 20:46:57
Oskar Gröning múlt pénteken, 96 éves korában halt meg ágyban, párnák közt egy kórházban. Éppen az előtt, hogy meg kellett volna kezdenie a rá jogerősen kiszabott 4 éves büntetését. Oskar Gröning      Fotó: Láng András 2015.július 15. Franz Kompisch, a Lüneburgi Tartományi Bíróság tanácsvezető…..
Remixedsoul2016 2018.03.18 13:53:41
@$pi$: ,,Az egyik gondolatod azon alapul, hogy aki egy zsidó ellen van az az összes ellen van, a másik gondolatod meg ezzel ellentétes, nincs olyan, hogy egységes zsidóság, nem beszéltek össze."

Jaaaj, ez már nagyon fárasztó!!! Két külön dologról beszéltem:
1., A Soros-ellenes lejárató kampányról, amely mögött burkolt antiszemitizmus áll. Azt nem állítottam, hogy a magyar kormány konkréten zsidózik, de a nem hivatalos propaganda pl. fizetett kommentek, szélsőjobboldali sajtó) útján igenis azonosítják a liberalizmust, Soros személyét, állítólagos ,,tervét" a magyarellenességgel.
2., Az antiszemita, a ,,világméretű zsidó" összeesküvésről szóló agyament konteókról.

Az nem érv, hogy
Remixedsoul2016 2018.03.18 13:58:53
Remixedsoul2016 2018.03.18 22:32:03
@$pi$: A megölésemről, kínzásomról szóló videóját már levették a Youtube-ról, mert főleg emiatt folyik ellene büntetőeljárás. A közjegyző előtt természetesen készült róla hiteles másolat, videófelvétel. A címe: ,,Szerelmi vallomás" egy heterofób cionnácinak.
Ennek a pszichopatának a Youtube-csatornáján szerepelt: www.youtube.com/channel/UCAaUut8aToPy9aIjB_sqffw

Ez még egy ,,enyhébb" videója, mert itt ,,csak" leszbikusnak rágalmaz engem: www.youtube.com/watch?v=qQsE7nqSt4M&index=167&list=LLAaUut8aToPy9aIjB_sqffw

Az elmebeteg zaklató blogja itt látható, és szinte az egész rólam szól, mert vagy én vagyok a mániája, vagy pedig ezért fizetik. Itt feltüneti az arcképemet, nevemet is, és hazugságokat terjeszt rólam: harcosmaganyos.blogspot.hu/

Rengeteg hamis profilt készít a facebookon is, amelyeknek szintén az az egyetlen célja, hogy engem rágalmazzon: www.facebook.com/nora.viktoria.58

Mindenáron azt akarja elhitetni, hogy a SalvaDora leszbikus blog szerzője én vagyok. Az illető blogger is feljelentette már őket (vagy inkább őt, mert 15-20 kamu nicken van regisztrálva a fb-on) ezért.

Itt pedig az arcképemmel visszaélve hamis profillal ír antiliberális, szélsőjobboldali és engem gyalázó kommenteket, elsősorban az 888-on: disqus.com/by/ildikvaangyal/

Ezek után döntsd el, hogy igaz vagy nem!
Pár óra múlva megkezdem a rám szabott börtönbüntetés letöltését. Császy dr. egy hónap múlva csatlakozik a klubhoz. A harcot persze nem adjuk fel, minden lehetséges jogi lehetőséget igénybe fogunk venni az ítélet megváltoztatása érdekében. Néhány hete megjött a Kúria döntése írásban is - hát abból…..
Remixedsoul2016 2018.01.26 14:30:49
@GyMasa:
,,Mondjuk, ha nem is vagy ugyved, akkor elegge erdekes, hogy mennyire biztosvagy a dolgodban."

Jogász vagyok, de nem ügyvéd. Nem kell ügyvédhez lenni ahhoz, hogy valaki alaposan megértse ezt az ügyet, elegendő hozzá a jogász végzettség, és egy kis igazságérzet. :-)
Remixedsoul2016 2018.01.26 14:35:29
@GyMasa: ,,Pszeudojogász"?? :-)

A PPKE jogi karán végeztem. Ott ezek szerint ilyen képzés folyik? Hülye, érvelni képtelen sértegetőkre nekem sincs időm. További jó bérkommentelői munkát kívánok neked, valamint a Kovács Nocraft Józsefné nevű ,,másik énednek" is! :-D
Pénteken ítéletet hirdetnek a BKV-perben másodfokon. Az elsőfokú ítélet kimondta, hogy nem létezett a nokiás doboz, ugyanakkor Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest elmarasztalták a szentendrei HÉV utastájékoztatójával kapcsolatban. Az alábbi videón Hagyó ügyvédje beszél...
Remixedsoul2016 2017.09.30 15:59:02
@baszás közben dúdoló édesapa: Egy cikknek érdemes azt a részét is elolvasni, ami a cím alatt található. :-) Amúgy: a névválasztás és a stílus mindent elárul az értelmi képességekről...
Varacskosdisznózás, alsós tanárnő stílusú tiltások és Orbán embereivel feltöltött bíróságok. A közelmúltban három olyan hír is megjelent a sajtóban, ami enyhén szólva aggályos képet fest a magyar igazságszolgáltatási rendszer helyzetéről...
Remixedsoul2016 2017.09.18 11:21:33
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ,,Még egy autót sem gyújtottak fel." Áá, nem! :-D Ez irónia, ugye? ...meg egy rendőrnővel sem készültek ezt tenni! :-)
Remixedsoul2016 2017.09.18 11:24:39
@Remixedsoul2016: ...mármint a 2006-os ,,hősök". :-)
A jogász írásából világossá válik, hogy az évtized legnagyobb kirakatperében igen ellentmondásos elsőfokú ítélet született. Már maga a vád is egy ellentmondásos vallomáson alapult, amelyről még a tárgyalás alatt kiderült, hogy hazugság. Ráadásul az ügy egyik legfontosabb érintettjét ki sem…..
Remixedsoul2016 2017.09.15 13:02:59
@VaradiJanos: A hozzászólók között láthatóan jelen vannak... amúgy nem is én neveztem így az agymosott kommentelőket, akik a valóság elől elzárják a tudatukat. Inkább a cikkhez kellene hozzászólni, lehetőleg érvekkel.... de ahogy látom, az neked, és a hozzád hasonló megvezetetteknek nem megy. Hagyó ellen az egyetlen ,,bizonyíték" a nokiás dobozos vádpontban a Balogh által kényszer hatására tett, ezért később visszavont vallomása.
Remixedsoul2016 2017.09.15 13:05:43
@FCUK10: Már megint beleálltál egy koncepciós per vádjainak támogatásába... Biztos jól fizetnek érte! :-)
Remixedsoul2016 2017.09.15 13:23:11
@Remixedsoul2016: @Ballib cenzúrázók réme 25: ...és az ügyészség egy kicsit sem fenyegette meg az előzetesben ülő gyanúsítottakat egy kis hosszabbítással, és nem ijesztett rá a más ügyben gyanúsított tanúkra 10-15 éves börtön kilátásba helyezésével..... áá, mem! :-) Érdekes, ... először még egyik sem vallott Hagyó ellen, de egy kis megdolgozás után (előzetes meghosszabbításával, 10-15 éves ,,üdüléssel") való fenyegetés után rögtön meg lettek a ,,terhelő vallomások". Széoen, ,,minden kényszer nélkül", mint a Rajk-perben. :-D
Császy Zsolt reagált az őt a Sukoró-ügyben letöltendő börtönre ítélő kúriai döntésre...
Remixedsoul2016 2017.09.11 20:11:02
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ,,Hasonló drákói szigor"-ba én nem nyugodnék bele, mert itt ártatlan embereket ítéltek el. Alaptalanul senkit nem kellene elítélni, sem MSZP-st, sem fideszest! Nem vágyom vissza a Rákosi-korszakot, bocs! :-) A szélsőjobb érthetetlen okokból kedveli az ilyesmit egészen addig, ameddig ő, vagy valamelyik családtagja nem lesz koncepciós per vádlottja.
Remixedsoul2016 2017.09.11 20:13:53
@emmersson: Teljesen egyetértek!! Jó, hogy néha értelmes emberek is kommentelnek itt, nem csak azok, akiknek ez a munkájuk (bár annak színvonalára nem túl igényesek). :-)
Nyilván megint csak a véletlen műve, hogy az egykori MSZP-SZDSZ koalíció történelmi bukását jelentős részben okozó Hagyó-ügyben, vagy BKV-ügyben, vagy nokiásdobozos ügyben, ki miként emlékezik rá, a másodfokú tárgyaláson az ügyész csupa olyasmit javasolt vádbeszédében, ami alapvetően a Fidesznek jó...
Remixedsoul2016 2017.09.08 16:03:20
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Előttem szóló, eccccerű vagy, mint a faék!! :-D Mit neked tények, dokumentumok, terhelő vallomások visszavonása, te akkor is azt hajtogatod, hogy ,,miért nincs börtönben"! Ha előtted lenne egy hóember, de a szélsőjobbos propagandalapok azt állítanák róla, hogy az fekete, akkor te szentül hinnéd, hogy koromfekete, és azt szajkóznád állandóan. Érvelésről még nem hallottál? (Ha paródia volt, amit írtál, akkor bocs, bedőltem neki! :-) )
Bár a sukorói telekcsere nem jött létre, s emiatt nem épült meg a Gyurcsány kormány idején tervezett beruházás, a King’s City kaszinóváros sem, de hűtlen kezelés kísérlete miatt mégis letöltendő szabadságvesztésre ítélték a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő két egykori vezetőjét. Császy Zsolt a Magyar…..
Nincs bizonyíték Czeglédy Csaba ellen, mégis meghosszabbítják az előzetes letartóztatását. Egyre inkább úgy tűnik, hogy mindenki megszívja, akinek az ügye Szegedre kerül. Összegyűjtöttünk 7 indokot, ami ezt alátámasztja...
Remixedsoul2016 2017.08.27 23:47:33
@Semmitnemérszakitiltással: ,,Sárosak ezek" ,,Mondjuk nem is ártatlan." Honnan vagy olyan biztos ebben?? Nem hinném, hogy alaposabban ismernéd ezeket az ügyeket...
Remixedsoul2016 2017.08.27 23:50:53
@FCUK10: Olcsó közhely... Bár biztos ezért is fizet valaki. :-) Ha ,,érvelés" is van, akkor biztos magasabb a tarifa. :-)))
Remixedsoul2016 2017.08.27 23:55:28
@VaradiJanos: ,,attilayukkácskák" :-))) Tolmácsot kérek... vagy növényhatározót! :-D
Zsidózás, testüregmotozás, fenyegetés, megfélemlítés: a BKV-ügy vádlottjai az előzetes durva megpróbáltatásairől beszéltek. Az ember azt gondolná, hogy amit velük megcsináltak, az csak egy börtönsorozatban fordulhat elő, de nem a való életben, pláne nem egy jogállamban.  ..
Remixedsoul2016 2017.01.01 14:10:54
@baby joe 11: Mi van, hülye bérkommentelő, jól jött egy kis szilveszteri túlóra-pénz? :-D
Remixedsoul2016 2017.01.01 14:13:39
@baby joe 11: Érv, vagy valami ilyesmi...:-) (Google a barátod...!)