Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cardak1212

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A körzeti fogorvos érzéstelenítő nélkül kezdte el a fogamat fúrni. Tisztelt Praxis!   Rengeteg horror sztorim van az egészségügyből. A körzeti fogorvos érzéstelenítő nélkül kezdte el a fogamat fúrni, erre hosszas jajgatásba kezdtem, amire ő az mondta adott érzéstelenítőt. Persze mikor felálltam,…..
Bárhonnan is nézzük 2019 remek év volt a mozgóképek szerelmeseinek. Ha a filmeket vesszük, kijutott komoly hangulatú „művészfilmekből” és igényes blockbusterekből egyaránt. A The Irishman tarolt, Robert Pattinson mindenkit meggyőzött végre színészi kvalitásait illetően a The Lighthouse-ban, az …..
Az Index.hu címlapján lévő i2 doboz, valamint az i2 címlap nevet változtat: Blog.hu Címlap!-ként elérhető. A felület funkciója marad az, ami eddig is volt: a blog.hu-n vezetett blogok aktuális, arra érdemes posztjainak kiemelt helyet biztosító tartalmi közeg. De miért kellett megváltoztatni a…..
2018. június 29-én robbant a bomba: az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) több vérnyomáscsökkentő gyógyszer forgalmazását felfüggesztette, mert felmerült, hogy minőségi hibás lehet az érintett készítmények hatóanyaga. A határozatokból kiderült: a spanyol hatóságtól az…..
Amikor Rákosi Mátyás új himnuszt szeretett volna íratni Magyarországnak, a felkért Illyés Gyula és Kodály Zoltán megijedt a feladattól, de a top tenünkben listázott többnyire középszerű vagy annál is rosszabb műdalok alkotói híján voltak az aggályoknak, és bátran bevállalták, hogy megírják az új…..
cardak1212 2019.04.12 16:47:30
Miért nem működik jól a látássérültek érdekvédelme? Egy olvasói levelet kaptunk, melyet szerkesztve adunk közre. Az illető nem mocskolódni vagy vádaskodni szeretne, hanem csupán leírja amit önmaga megtapasztalt, mint egy látássérültek érdekvédelmével foglalkozó szervezet alkalmazottja. A történethez…..
cardak1212 2019.01.19 18:14:06
@asdf: +1
Mindenkivel előfordult már, hogy a munkahelyén a számítógép előtt ebédelt, vagy otthon a kényelmes fotelben, TV előtt fogyasztotta el a vacsoráját. A képernyő előtti evés miatt többet, egészségtelenebbet, ráadásul gyakrabban eszel, és azt is rosszul! Ez tény, ne is próbálj vitázni! Sajnos a könyv…..
A spanakopita egy görög sajtos-spenótos lepény; magyar ember számára mindenféle egzotikum nélkül. Ez érthető, hiszen a hártyavékony tésztát a törökök hurcolták be hozzánk is, meg a görögökhöz is. A megszállás ezen részével nem is jártunk rosszul, erre épült a réteskultúránk is. Ha friss spenóttal…..
cardak1212 2017.12.22 17:28:54
Az önsegítő csoport célja, hogy heti rendszerességű összejövetelek alkalmával közösen, védett és megértő környezetben, de mégis szervezett keretek között, tudatosan gyakoroljuk a társas kommunikációt, a problémát okozó szituációkat, ezáltal fokozatosan győzzük le…..