Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endre bá

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több van benne Tudom én, hogy a szezon kényszerítő ereje, s nem cinikus döntés hozta úgy, hogy az Ónodi Eszterrel készült ásványvízkampányt júliusra, a műanyagmentes hónapra időzítették. Az ásványvíz-lobbi Istent-Földet-környezetvédelmet ugyan nem ismer, de az ember vágyaival annál inkább…..
Endre bá 2019.08.04 15:42:10
Ha valaki úgy döntött, hogy vesz egy Apple okostelefont vagy tabletet, bizonyára szembesült már a kellékek szintén túlárazott kínálatával. A következő nem túl reprezentatív teszt a töltéshez és adatátvitelhez is használatos utángyártott, leginkább ugye kínai lightning kábelekről…..
Amikor 2015 januárjában elindítottam a blogot, a betegségem és gyógyulásom akkor tíz éves történetének felidézésével, arra biztattam az olvasókat, hogy ha van köztük olyan, aki keresztülment hasonlón, ossza meg velem és a blog olvasóival saját tapasztalatait. Külön rovat is készült ehhez, "Bárki…..
Veletek is előfordult már, hogy lemerült az autó akksija, és bikakábel sem volt nálatok? Ugye, milyen bosszantó helyzet? Az alábbi módszerrel viszont akár egy gurtnival is beindíthatjátok a járművet. Bár nem biztos, hogy minden típusnál működik, de érdemes az ötletet…..
Endre bá 2017.03.08 13:33:08
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombat délutáni beszédében sürgette, hogy Gyurcsány lépjen hátra...
Ezzel a címmel jelent meg január 2-án a Forbes cikke, amely a különböző nyugdíj célú előtakarékossági lehetőségeket veszi számba. A lap szerint 5 perces olvasási időt igénybe vevő írásba szükségszerűen nem fér bele minden információ, ezért a bemutatkozó bejegyzésben tett ígéretemnek megfelelően pár…..
Néhány kritikus hülyét kapott tőle, a kommentelők nem szeretik, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézték volna: A mi kis falunk olyan nézettséggel indult, amilyet elég rég láttunk hétköznap a magyar tévében. A 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett réteg 33,8 százaléka ugyanis az RTL szlovák…..
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Szakmai okok miatt távozik az MTVA-tól Gundel Takács Gábor, - írja a Bors. A Bors mellett a ma megjelenő Story magazin is címlapon hozza a hírt, miszerint a Maradj Talpon! műsorvezetője felmondott. Ők az okot is megjelölik: Gundel Takács szerint nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. A…..
Nem sokat szarakodik a TV2 az évkezdettel, már január 2-tól, a tévézés szempontjából abszolút holtidőnek számító évkezdetre visszahozza egyik vetélkedőjét, az 50 milliós játszmát, amit korábban Rákóczi Ferenc, majd Liptai Claudia is vezetett, de 2017-ben Majka fog. Nem ez az…..
Endre bá 2016.12.15 16:24:56