Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stüszi

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz éves az őszödi beszéd. A zártkörű szónoklat első értelmezését elvégezte a vágóasztal. A 25 perces szövegből pár kiragadott részletet darált orrvérzésig a média. Azt a pár, szándékosan túlzó és trágár mondatot, amellyel ki tudták provokálni a képmutató társadalom műfelháborodását - hiszen ez…..
Régóta állandó téma, hogy a magyarok nyelvtudása siralmas, az okokat, problémákat már sokan több alkalommal is összegyűjtötték. A megoldásra viszont nehezen találni ötleteket. A Nyelvtudásért Egyesület figyelemfelhívó akcióját, konferenciáját eddig semmilyen javaslati csomag nem követte. Ebben a…..
Frances Bean Cobain bedobta a PR bombát. Interjút adott a Rolling Stone-nak, ahol több nagyon érdekes nyilatkozat mellett azt is elárulta, hogy nem igazán szereti a Nirvanát. Sokkal jobban szereti az olyan zenekarokat, mint a Mercury Revet, a Brian Jonestown Massacre vagy az Oasis. Annyit…..
stüszi 2015.04.09 20:52:37
+1
Autóhitelét nyolc éve nyögi, az új otthonára felvett kölcsönt végtörlesztette: Görbe Nóra lakása odalett, meleg víz nélkül kezdenek új életet, írja a Bors vezető cikkében. A Linda című, legendás tévésorozat főszereplője a bulvárlapnak elmondta, autóhitele…..
Úszómedence a tetőn, szauna, játszószoba, közösségi tér, mosókonyha, veteményeskert, kerékpártároló és akad vendégeknek apartman is. Bécsben, egy lakótelepen.  Egy tavaly végzett kutatás szerint a bécsiek 97 százaléka szívesen vagy nagyon szívesen él a városában. Nem is csoda, ha a fentebb említett…..
stüszi 2014.08.02 13:22:08
@TheRminator: És sokkal kisebbek az emberek is, amúgy meg:))
Van két ország, Magyarország és Ukrajna, amelyet jelenlegi diktátoruk kelet felé, Orosszország felé, Putyin ölébe akar tolni, és el Európától, el az EU-tól. Van egy ország, Magyarország, ahol nemsokára választások lesznek, és ahol eme választásoknak talán ez lesz a…..
  Keressük a legjobb lángost! A blog indulása óta közel tíz piacot látogattunk már meg, ahol alap étel és kötelező program a lángos kóstolása. Mi is kóstoltunk egy kivétellel mindenhol. Ettük simán, sok fokhagymával, sajttal-tejföllel. Volt ahol rögtön el is…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Hajónapló Vasárnap. 2013.08.25 07:52:06
Átmenetileg búcsút mondtunk Ráckevének és visszatértünk tegnap délután Budapestre a szokott helyünkre. Nem nagyon akarom részletezni az elmúlt napokat, egyrészt összefolynak a dolgok, másrészt visszaemlékezni se akarok a macerás történésekre, az ingatlan átadás-átvétel…..
Hajónapló Szombat. 2013.08.10 07:54:27
Bevallom ugy gondoltam, hogy vegge lesz a blognak, illetve ritkulni fog, tehat aparti elet nem lesz blogtema, hanem majd csak arrol irok, ha megindulunk valahova a hajoval. De most a kommentek elbizonytalanitottak. Ugye az volt az eredeti ok, hogy sokakat erdekelt a hajoepites, annak nagyjabol vege.…..
stüszi 2013.08.25 18:31:45
Egy hét múlva jelenik meg az Airbourne Black Dog Barking című új nagylemeze, amit most teljes egészében végig lehet hallgatni itt a Lángoló Gitárokon. Igazából az van, hogy az ausztrál zenekar három lemez után elért oda, hogy nem lehet róluk mit írni, szóval egész…..
stüszi 2013.05.15 17:17:14
@Transylvanianmixedgrill:

Találtam 12 dalt ami blues alapra épül. (végighallgattam a lemezeket.) Modjuk láttam már zenekarokat ebben a felállásban eredetit alkotni. Valami Judas Priest meg talán valami Helloween és ahogy elnézem ezt a lemezt itt a kezemben Iron Maiden (persze az ős felállás)Hirtelen ennyi. Nos nékem is megvannak az Airburne lemezei de nem értem miért kell Ac/dc-nek lenni? Olyan már van és ha 100 évig játszanak akkor sem tolnak egy olyan riffet sem mint Ők. Rockballadákat meg keresd a germánmetálban(scorpi)
Amint az AC kiszáll a buliból Ők lehetnek a legjobb utánzók. Sok sikert nekik. A dobra kitérve ismertem olyan fikázós dobosokat akik leszólták az Ac-t, de m Sin City elején időt kértek.
stüszi 2013.05.16 18:29:59
@redriot77: Teljesen igazad van.
Néhány órája robban a világban a hír, miszerint Angelina Jolie eltávolíttatta melleit. Édesanyja mellrákban halt meg, tíz évig betegeskedett és nem akarta ő is kitenni magát ennek a veszélynek. (És nőtársai figyelmét is szeretné felhívni a betegségre!) A színésznő orvosai…..
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
stüszi 2013.03.06 18:41:04
@komplikato: Azért, mert így májustól szeptember végéig lehet csodálni a plakátokat.
Undorító. Ez a szó jut eszembe arról, ahogy egyes személyek viselkednek, pláne, amit művel a sajtó. Nem újdonság, hogy az igazság senkit sem érdekel. Halott ember ügyeit feszegetni már felesleges, csakhogy van itt egy bibi: igencsak érintettek itt olyanok is, akik még…..
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Hajónapló Kedd. 2012.12.11 19:40:50
Délben miközben faragom az árbocvereteket, megjelenik J és húzza  maga után a banyatankját. De valami nagyon szomorúan, majdnem sír. Kérdem hova készül. Sehova, csak nekem jött mutatni, hogy a patkány éjjel szétrágta a bevásárlójószágát, meg a szép kedvenc katicabogaras…..
stüszi 2012.12.11 22:47:31
Hajónapló Hétfő. 2012.12.10 14:02:14
Kicsit várni kell az ebédre, addig blogolok. Elbringáztam kenyérért, ivóvizet hoztam, aztán nekiálltam fát vágni. Mostantól valahányszor sötötveres izzással sugározza a meleget a parázs a kályha ablakon át, melegítve napi tevékenységben megfáradt tagjainkat Mihalik Péterre…..
Hajónapló Kedd. 2012.12.04 22:15:00
Bajban vagyok ezzel a bloggal. Igazából amit most csinálok az nem egy látványos dolog. Sok írni, pláne fényképeznivaló nincs rajta. Ma pl. az egész napom ráment egyetlen olyan bilincs elkészítésére, ami a hátsó árboc tövét veszi körül (és ráadásul ebből kettő kell),…..
Február 7-én a Pecsa Music Hallban lép fel Slash, akit a Myles Kennedy and the Conspirators kísér majd el ide is, ahogy általában mindenhová. A Guns N' Roses volt gitárosa mostanában nagyon belejött a szólózenélgetésbe. Kihozott pár éve egy lemezt saját név alatt, amin rengeteg…..
stüszi 2012.11.18 15:33:07
A mai szép, napsütötte délutánon (mely színes szándékaink és fonalaink tiszteletére dacolt az időjósok véleményével) legalább másfél tucatnyian kiültünk a Deák téri evangélikus templom lépcsőjére kötni-horgolni, turisták és pesti, munkából hazasiető lakosok legnagyobb…..
  „Az összes 120 éves rézkilincset ellopták a házból” – írta kollégánk pár perce, hazaérkezve a munkából. „Ráadásul visszacsukták az ajtót, így először szerszám kellett, hogy haza tudjak jönni.” A pesti belváros frekventált és…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
Hajónapló Csütörtök. 2012.03.29 10:27:00
Napok óta viharos szél fúj, ma reggelre különösen beerősödött. Ez azért rossz nekem, mert túl azon, hogy tép, szaggat mindent, rángatja a hajót, szóval idegesítő, a decken való munkavégzést nagyon megnehezíti. Egyszerűen nem tudok a munkára koncentrálni, amikor belefúj a…..
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
stüszi 2012.03.29 18:50:30
Hajónapló Hétfő. 2012.03.19 23:41:26
 Történelmi relikvia. Egy kb.40 éves pecsét a régi génua sarkában. Akkoriban egy nagyhajós bajnokság volt amin minden nagyhajó (volt összesen olyan 40-50 darab az egész Balatonon) részt vett Balatonfüreden. Esténként zenés táncos ökörködés, sütésfőzés a mólón,…..