Regisztráció Blogot indítok
Adatok
INkvizitor

0 bejegyzést írt és 296 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Egy héttel az első megjelenés, több ezer oldalletöltés és több száz hallgató után, a blog felső menüjében már elérhető az iTunes link, amivel ingyenesen és automatikusan lehet letölteni az újabb és újabb részeket. Továbbá tesztelés alatt van egy cikkfelolvasó…..
INkvizitor 2011.08.30 11:05:11
  Liberális testvéreink előszeretettel mítosztalanítják a történelmet. Van azonban egy terület, ahol liberálisék inkább a mítoszgyártásban jeleskednek, ez pedig a kereszténység története. Az egyik ilyen mítosz az Európát máglyákkal bevilágító, kegyetlen, elnyomó és…..
  „A magyar jobboldalon, a részeges fasisztáktól a késsel-villával publikáló polgári undergroundig, megvan valami totál félreértett vonzódás a Kelethez...” (Tóta W. Árpád) „The west is the best. Get here and we'll do the rest” (Jim Morrison) Turner:…..
„Vajon nem hagytunk-e titeket annyi ideig élni, hogy hallgathatott volna az intő szóra az, aki hallgatott?  Pedig eljött az intő hozzátok. Ízleljétek hát meg a büntetést!” /Korán: Fatir szúra/    A világsajtó az észak-afrikai eseményektől hangos, a…..
Ha már ilyen szép hosszan írtunk a Facebook HQ-ról, érdemes megemlítenünk azt is, hogy ma van kedvenc közösségi oldalunk 7. azaz hetedik születésnapja. És mivel ti annyian szoktátok szeretni a Facebook híreket, hát mégsem maradhattok le róla. Aztán, hogy valami értelme is legyen…..
INkvizitor 2011.02.11 14:58:45
www.youtube.com/watch?v=mCUCZCBso_w

még mindig qrva jó! :)
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
Hazugságot habzott a bírvágy, ami aztán kidőlt a miniszter száján. Mára már pontosan lehet tudni, hogy nyugdíjügyben minden, amit a kormány állít, hazugság, és ez csak a legelvakultabb hívők előtt nem nyilvánvaló. Náluk azonban ez már orvosilag sem…..
INkvizitor 2010.12.01 20:03:20
nyilván a kurva anyámat leszögezem az elején.
értem én a mondanivalódat, ami rengeteg rész igazságot tartalmaz elsősorban a cinizmussal, és arroganciával kapcsolatban, de ezt a kurva hisztit amit az egész blogger szféra lenyom itt mnyp ügyben, az vagy mérhetetlen naivitásról, vagy fizetett mnyp akcióról árulkodik (én az előbbire tippelek). AZ NEM A TE TULAJDONOD. pont. csak azt hiszed, de nem a tied. Nem férhetsz hozzá amikor akarsz, nem költheted el, nem terhelheted meg, nem rendelkezel felette. annyiban választhattál, hogy melyik "multinacionális pénzügyi szolgáltatót" tömöd meg a nyugdíj befizetéseiddel, de ettől még nem a tiéd. Az önkéntes pénztári befizetés a tiéd, az mnyp nem. Mivel nem a tied, ezért nem tőled lopják el. Az mnyp vagyona az mnyp tulajdona, (az ő könyveikben szerepel, ő megterhelheti, elköltheti, megfialtathatja, stb...) ezért tőle veszik el, nem tőled. Hogy 25-30 év múlva mi lesz, azt senki nem tudja megmondani, de még csak kiszámolni sem. A baj az, hogy azt sem tudják megmondani, hogy jövőre mi lesz.
Ha kronológiailag összerakod az elmúlt fél év történéseit, akkor ez várható volt.
1) hiánycélt akartak növelni - brüsszel mondta: Lófaszt.
2) IMF től időt kérni, átütemezni - beintettek
3) nagyobb szarban voltunk/vagyunk mintsem azt bárki gondolta volna - kommunikálhatatlan (pedig ez igaz kivételesen, talán ezért is van hogy ez fájt nekik a legjobban), lásd szíjrágó és kósa féle ámokfutás próbálkozások- kapu becsukva
4) beteg ígéretekhez tartani kell magunkat (16%szja) ha bele gebedünk is.
5) népet nem nyúzzuk mert az szoci szokás,... ők csak áttételeken (bank, tesco, kommunikációs cégek) keresztül teszik, mert az igaz továbbra is, hogy mindig a piramis alja szopik. (ez történelmi tény, kár ezzel vitatkozni... mindig a nép fizet)

nekem úgy tűnik, hogy közelebb vagyunk argentínához, mint azt bárki gondolta volna, (csak ezt elmondani nem lehet, mert huf/chf lesz 400/1) így a választás annyi, hogy most az mnyp vagyon, vagy jövőre a bankbetétek.

ui.: személyes elfogultság okán tiszta szívemből utálok minden mnyp-t, így a mostani kétkezes-hintőporos análfisztinget jóleső kárörömmel figyelem.
nyugdíj meg nyilván lesz 100 év múlva is, mert elnézve a hazai korfát, aki azt megvonja, az a legközelebbi választáson az 5%-os küszöböt sem éri el.
"Ha a nép nem dönthet egy kérdésben, akkor nincs joga az Alkotmánybíróságnak sem" - jelentette ki Lázár János a 98%-os különadó megsemmisítése kapcsán. Ezzel párhuzamosan módosítaná a politikus az Ab-ról szóló jogszabályt is, hogy az ne dönthessen a kérdésben…..
A tegnapi cikk kapcsán merült fel ez a kérdés sokakban, akik szerint bárhogy támadják is Izraelt, nem lepleződnek le zsidóellenes érzelmeik.Természetesen egy zsidónak is lehetnek zsidóellenes érzelmei. Ehhez csak a "zsidók általában, de persze sok kivétel van" logikai…..
INkvizitor 2010.09.27 17:32:29
@Corry: első kérdésre a válasz: NEM
másodikra : IGEN
ami valakit bánt okkal vagy a nélkül az nem PC. márpedig megbántódni szinte bármin meg lehet... dolgokat félre érteni pedig a legkönnyebb.

Andor: "Egyesült Államok alapvetően demokráciapártoló ország" ez nem igaz. (Szaud-arábia, Pinochet Chiléje, Pakisztán, Nicaraguai kontrák, Latin amerikai kicsi diktatúrák, illetve katonai rezsimek finanszírozása, Közép ázsiai poszt szovjet diktatúrák finanszírozása, Egyiptom, Jordánia stb.) akkor demokrácia párti ha az érdekei azt kívánják. Az Usa egy birodalom, aki úgy és akképpen cselekszik, ahogyan neki az a legjobb (és nem bántja Izrael érdekeit, mert legyünk őszinték, az idősebb fivér odafigyel a kistestvér érdekeire akár a sajátjai kárára is!!!). Ha a demokrácia áll érdekében akkor az lesz, ha egy joviális diktátorra van szükség, akkor azt támogatja. Ne essünk már hasra előttük, és ne nyaljuk be fenntartások nélkül a háztáji propagandát. Kezeljük helyén. A legjobb rossz. ennyi.
Bizony, vannak zsidóellenes rasszista zsidók. No persze nem minden zsidó ellen vannak ők - csak a világ zsidó népességének felét tüntetnék el. Az "Európai Zsidók egy Igazságos Békéért" (EJJP) szervezet hajója elindult Ciprusról a Gázai-övezet felé. A demonstrálók a…..
Egy korábbi, különböző rasszok ismerkedési preferenciáival foglalkozó cikkük kapcsán ütött a Gizmodo fejébe szöget a már általunk általunk is többször linkelt powerpig, mikor felhívta a figyelmet arra, hogy bizony a kedves kis legóemberkék között a nem fehérek (vagy…..
„Egészen elképesztő, hogy a kormánynak dolgozó emberek havi több százezres plusz pénzt kapnak, miközben a tanároktól orvosoktól elvesznek a durva adóemelésekkel és megszorításokkal” – mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. 2010. január elején.Akkor,…..
Komolyan azt hittük, hogy ebben az országban csoportosan, éveken át TITOKBAN lehet módszeresen gyilkolni? "Cs. István, az ex-katona, a sofőr fuvarozta a K. fivéreket a tiszalöki helyszín közelébe, és benne volt az utolsó, kislétai gyilkos akcióban is: ő szállította a…..
Archiregnum Az államfő 2010.08.06 20:22:00
  Hivatalba lépett Magyarország negyedik köztársasági elnöke, Schmitt Pál. Az államfő beiktatása meglehetősen kétszínű képet mutat. Egyrészt minden közhely nélkül mondható, ez tényleg a magyar államiság ünnepe: egy magyar államférfi magyar államfőként az…..
INkvizitor 2010.08.09 14:43:29
@Omár: félre ne érts, nem védeni akartam Schmittet, csak leírtam a kinevezése (pardon megválasztása :)) mögött húzódó érvrendszert, és gondolatsort. A tény az, hogy tök mindegy ki a ke. Magyarországon, akár tapsi hapsi is lehetne, nincsen neki sem politikai sem egyéb relevanciája. Egy kiüresedett intézmény, egy díszfasszal az élen, szigorúan reprezentációs jogkörrel. Sólyom ezt tágítani próbálta kis sikerrel, ez viszont nem illett bele OV új világképébe. Megszokjuk majd a vívót, ahogyan megszoktunk mindenkit eddig ebben a pozícióban. evvan.
Archiregnum Budai Gyula új ruhája 2010.08.05 19:03:00
Budai Gyula csodálatos átváltozáson ment keresztül az utóbbi időben. Anno úgy tűnt fel, mint a gazdakörök zászlóshajója, akiről az ember joggal feltételezhette, ha nem nézett kicsit utána, hogy bizony maga is jól dolgozó parasztember. A beszédstílusa, a kiejtése és nem…..
INkvizitor 2010.08.09 14:52:30
@Omár: csak a második felére reagálnék a kommentednek. A sok államtitkárban igazad van, ami most szerintem jól sikerült az a felelősségi jogkörök jó elhatárolása, innentől nem lehet majd keresztbe mutogatni, meg széttárni a karokat. Kocsi, telefon meg számítógép ügyben én pont mást hallottam, állítólag csak azok kapnak (elsősorban az új arcok) akik rászorulnak, és máshonnan (értsd önkormányzat, vagy egyéb állami vállalat) nem jár nekik. A költségtérítéssel meg nem tudsz mit csinálni, az olyan mint a paraszolvencia, nem működik nélküle a rendszer, szar ez tudom, de látom én is hogy mennyi költsége van egy képviselőnek, ami nem várható el senkitől, hogy saját zsebből finanszírozza. Amúgy minden költséget lenyomtak piánóra eddig legalább is azt látom, nincs bútor, nincs felújítás stb. Ov ragaszkodik a 3,8%-hoz, tűzön vízen át, és ezért akár az 5 forintosért is lehajolnak. Ha valaki a közösből elvesz saját magának, és nem jön össze a hiánycél, itt bazmeg vér fog folyni, politikus vér!! :))
Zseniális, csak ennyit mondok.- A mai napon két további butuska-bulla „esett el” e jelképes szabadságharc során - mondta el a NapiászOnline.hu-nak az első "támadás" végrehajtója, Dr. Dániel Péter ügyvéd. - A civil-kurázsi és a polgári engedetlenség…..
INkvizitor 2010.08.05 17:28:03
@100millios: "Az elmúlt 8 évben a demokrácia nem volt veszélyben... Most viszont igen..." DDDDDD:)) és tényleg.... (kordonok, tömegbe lövetés, politikai perek, 50-es éveket idéző bírósági és rendőrségi eljárások...) hol voltál az elmúlt 8 évebe? valamelyik kormányhivatalban? vagy csak egyszerű amnézia....?
INkvizitor 2010.08.05 17:50:44
@100millios: belemehetünk... miféle alapintézmények? számvevőszék? (gazdáid eddig le se szarták amit mondott) köztársasági elnök (szili kata jelölése után sztem nem kellene erről beszélni) alkotmánybíróság? (bihari is ott figyel, amúgy meg egy kib..t gitt egylet) mnb??? (wtf) itt sohasem volt igazi demokrácia. 4 évente diktátort választunk (lásd a táncoslábút) most a 2/3-ad meg egy biankó csekk, azt csinál amit akar, erre kapott felhatalmazást (nyilván nem tőled, és ez fáj), akkor sírj majd ha elmaradnak a 14-es választások, addig meg gyűjts erőt, és nyelj (ahogyan az ország fele tette 8 évig!!) és fialtasd a tyúkjaidat, hátha szükség lesz arra a tojásra még.
ha kisöprik a cimboráidat az nem a demokrácia alapértékeinek a támadása, hanem a feladat amit el kell végeznie a kormánynak mert ezért kapta azt az iszonyatos felhatalmazást. az baszna be ha nem ezt tennék.
a nyilatkozat meg arra jó hogy a magadfajta hülye gyerek elfoglalja magát, és emlékezzen rá, hogy kinek is köszönhetjük hogy itt tartunk (hogy 2/3-dal kellett megválasztani egy patásördögöt, hogy a kártevőket végleg kisöpörje,.... egy szükséges rossz)
INkvizitor 2010.08.05 17:51:18
@bobo55: azok a tomcaték voltak...
Amikor már minden egyes adó, tán még a texasi Corpus Christi középiskolás médiaszakkörének hallgatói is elkészítették a saját vámpíros-zombis-természetfelettis sorozatát, és már az emós tinik combja sem rándul össze egy hullafehérre (de csillogósra!) sminkelt vámpír…..
Vastagbőr Demszkynél a vis major 2010.08.03 13:13:00
Lehet, hogy még Tarlós főpolgármester sem tudja átadni a 4-es metrót, de talán majd az a főpolgármester, aki 2014 őszén nyer. ROFL! De lesz két évig egy fasza alagutunk, üresen. Nézzük meg alaposabban a metrókocsik szerződését. A szerződés szerint a 60 milliárd 50%-át, 30…..
INkvizitor 2010.08.04 10:44:21
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Sajnos nem találtam meg Orbánnak azt a - még a választások előtt készült - interjúját, ahol kicsit lekezelő hangnemben valami olyasmit mondott, hogy "hát ha annyira fontos nekik, akkor egye fene, legyen hetente Parlament", de megtaláltam azt a hírt, ami az új parlament…..