Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JÓStudio

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MA 17. aug. 21.-n Újhold van az égen ilyenkor lehet vágyaink elérése céljából ... egy kis varázslatot létrehozni gyertyával. Aki a szerelemben akar javulást pirosat, aki szeretettel összefüggően szeretne az rózsaszínt, aki pénzügyekkel kapcsolatosan az zöldet, és aki egészségét szeretné erősíteni…..
Sorrendben: Találkozás, Változás, Nappali szoba. Nagyon izgalmas, mozgalmas hetet ígérnek a kártyák. Látogatások, hírek, rengeteg információ... ez az amire számíthatunk...Most az adás és elfogadás ideje jött el...megemelhetjük energiaszintünket is a másik megértésével, az empátia…..
Sorrendben: Gazdag kisasszony, Fő személy/udvarló, fiatalabb ffi/ Utazás. Nem tudom jól látható-e, de az első lapon balra egy Buddha szobor van.. Ez azt jelzi hogy bölcsességgel felismerhetjük azt, amivel rendelkezünk és ami boldoggá is tehet minket akkor, ha ezt elfogadjuk.. Jó reményeket jelez…..
Sorrendben: Várakozás, Beteljesült szerelem, Változás.. Valahogy úgy van, hogy ez a hét bármit hozhat és mégse... Az első kártya azt üzeni bár számot vethetünk kívánságainkkal, vágyainkkal a beteljesülésért szinte alig tehetünk, jobb ha bizakodók és türelmesek vagyunk, és a felsőbb hatalmakra…..
Találkozás. Utazás. Nappali szoba..     Mozgalmas hét ez, látogatások új ismeretségek várhatóak, olyan emberekkel kerülhetünk közelebbi kapcsolatba akivel mondanivalónk!! van egymásnak. ...Csapatmunkára, munkahelyi kapcsolatok továbbépítésére kedvező idő ez. Kaland sem kizárt, ne mélyedjünk el…..
Sorrendben: Beteljesült szerelem, Szerencse, Kellemes levél. Szerelemre, új kialakítására, régi felújítására utal a kártya és ezzel kapcsolatos sikerre, szerencsére. Ez a hét a szerelemben jót hoz... még akkor is! ha egy kis titok lengi körül a dolgot.. Lehet, hogy egy régebbi kapcsolat kap új…..
Az élet áramlását jelzi az első lap, mutatja valami meg fog változni, illetve megváltoztatható. Régóta esedékes változás várható munkával, utazással, esetleg költözködéssel. Dolgaink mozgásba lendülnek és ez annál könnyebben megy, minél szabadabbak, nyitottabbak, rugalmasabbak vagyunk. Itt az…..
Mayer Gabi vagyok. 25 éves gyakorlattal, tapasztalatommal várok mindenkit, aki szeretné megtudni mi várható szerelem, pénz, szerencse, karrier, egészség terén. Asztrológiai kiváló minősítésű oklevelemet a Bakai Ervin Asztrológiai Intézetben szereztem 4 éves tanulással. Magyar és tarot…..