Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GarIó

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
GarIó 2016.12.14 15:12:18
@Csaba Szikora: Igen ám, csak ugye fizetni akkor is kell érte, mert az összes többi fideszista szarral együtt kötelezően benne van minden kábeltársaság kínálatában, valamint most már plusz díjat is kérnek érte, amit megintcsak kötelező fizetni, ha nézed, ha nem. És akkor a közpénzből működő Eximbank hiteléről - amiből Vajna papa vette -, az irgalmatlan mennyiségű állami hirdetésről (kormány+állami cégek) még nem is beszéltünk, se arról, hogy a nagy magyar Vajna papa annyira azért nem nagy magyar, hogy hajlandó legyen itthon adót is fizetni a bevételei után, inkább átregisztálta romániába - úgy tűnik, a fideszistáknak csak a román nemzeti ünnepek büdösek, a román adórendszer már ízlik.

Szóval egy kicsit sokba kerül nekünk ez a szar ahhoz, hogy elintézhessük ennyivel: "akkor ne nézd a TV2-t."

Ugyanakkor te viszont mi a fasznak olvasol indexet? Ez nem közpénzből működik, senki nem kötelez rá, szóval mi a faszt keresel itt, ahelyett, hogy az elvtársaiddal éltetnétek a felcsúti kisvasutast a 888-on?
GarIó 2016.12.14 15:23:54
@brobi: Szóval téged nem érdekel az egész, te nem politizálsz, nem nézel tévét, mégis órákat szánsz arra az életedből, hogy itt védd a vajnatévét. Értjük.

De ez a csúcs:
"rosszindulatú, politikai hangulatkeltő iromány"

Egyem azt az érzékeny kis lelkedet. Ezt minden Magyar Idők, 888, Ripost cikk alá is bekommenteled? Vagy csak az zavar ennyire amikor az imádott Viktorod köreit kritizálják?

Na, erőlködsz még tovább? Csak vigyázz, nehogy aranyeret kapj a nagy erőlködésben, hogy fogod akkor végigülni a távot a felcsúti kisvasúton?