Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FIZETEK hogy védhessem az Orbán kormányt.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1) A közvéleménykutató Csajgaröcsögén megkérdezi János bácsit:- Kire szavazott Jani bá'?- Hát a Fideszre.- Miért?- Há' hogy ne gyüjjenek azok a migráncsok!- ... Járt már kínai étteremben?- Hogy az istennyilába jártam vóna, há' sose vótam én Kínába'!Először is, szeretnék minden (jogosan) frusztrált…..
FIZETEK hogy védhessem az Orbán kormányt. 2018.04.15 01:55:59
Érdemes egy picit hátralépve megvizsgálni a helyzetet most, hogy a lassú méregnek is nevezett "Korrupció" bizony elérte a Miniszterelnök családját. Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a…..
Pár egyszerű egyenlettel be lehet bizonyítani, hogy a választási összeadósdi de még a koordináció sem fog választási győzelmet hozni. Gyurcsány és több székét féltő baloldali azt a képet próbálja felvázolni, hogy az LMP a Fidesz legyőzésének akadálya. Nem programpontokról, elképzelésekről, a Fidesz…..
Igen sok követelménye van a masszív fideszessé válásnak, ám a közvélemény-kutatások tanulságai alapján minimum kétmillió embernek sikerül mindezeket teljesítenie. Orbán Viktor nem karikás ostorral terelte össze saját táborát, ám elég egyértelművé teszi, hogy mely kritériumoknak kell megfelelniük…..
2016. október 8-án, szombaton reggel 8 óra 40-kor tette ki a Mediaworks kiadóvállalat a nol.hu oldalára, hogy felfüggeszti a Népszabadság megjelentetését. A kiadót ezután villámgyorsan átjátszották Mészáros Lőrinc érdekeltségébe. A Népszabadság kinyírása olyan horderejű döntés volt, amit nem…..
FIZETEK hogy védhessem az Orbán kormányt. 2017.10.04 01:52:11
Botka László visszalépésével eluralkodni látszik a káosz a baloldalon. Ez időnként akár termékeny is lehet: a régi struktúrák összeomlását követően újak épülhetnek a helyükbe. A termékeny káosz ideje azonban ezen a térfélen a 2014-es összefogás siralmas szereplése után…..
FIZETEK hogy védhessem az Orbán kormányt. 2017.10.04 00:49:03
Pontosan ugyanazzal a kétszínű dumával jött elő az oktatási államtitkár, mint amivel a kormány nekiment a civileknek – a törvényes működéssel. ..
FIZETEK hogy védhessem az Orbán kormányt. 2017.03.30 10:52:51
@morpho: Igen be kell zárni, és felháborító, hogy eddig is titokban rejtve müködhetett, egy ilyen ELLENSÉGES intézmény.
A Fidesz felfelé ívelő szakaszának már vége, a stagnálásban pedig elég erős rések keletkeztek már a párt stratégiai képességeiben. Nem lenne túl nehéz megverni, ha valakinek lenne kedve megszervezni egy exponenciális erőforrás bázist, amely viszonylag alacsony szinten indul (pénzben, emberekben,…..
Miközben a fideszesek is elítélik a gyűlöletkeltést a migránsok ellen az Európai Parlamentben, idehaza tovább uszítanak a menekültek ellen. Ez hagyján: 50-60 éves, nyugdíjas tűzoltókkal akarják „megvédeni a határt”, mert sajnálják tőlük a nyugdíjat; ugyanakkor a Fidesz-közeli csókosokhoz ömlik a…..
FIZETEK hogy védhessem az Orbán kormányt. 2016.12.15 11:31:54
@Sipi [CH]: Ures szavak, mindenki tudja, hogy valojaban SENKI NEM AKAR ide bevandorlokat. A baloldal KIZAROLAG az orbanfobiaja miatt tamogatja az illegalis bevandorlast, ha Orban nem akarja, akkor ok barmi aron akarjak, ennyiben ki is merul a baloldal "menekult politikaja".
Ez szamukra szintiszta belpolitikai harc, nem meggyozodes, vagy lelkiismereti kerdes.
Mert egyebbkent ugyan ki hinne azoknak, akik 2004-ben meg a magyarul beszelo, kereszteny vallasu, europaban szocializalodott, hatarontuli magyarok ellen is tiltakoztak(nem mintha azok ide akartak volna jonni), hogy most hirtelen valoban orommel fogadnak az ismeretlen arab, es afrikai bevandorlok millioit.
Ez semmi mas, mint ESZTELEN orbanfobia, nem humanitas.
Valószínűleg a Tények és a TV2 még a saját mércéjéhez képest is egészen új negatív rekordot állított fel azzal, hogy a lassan menetrend szerinti Vona Gábor-lejáratásokról szóló riportnak már a legeslegelső mondata konkrét hazugság. "Megdöbbentő a hasonlóság Gyurcsány és Vona között - legalábbis ezt…..