Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raplaaa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óbudakocsma Gigler vendéglő 2010.02.20 09:00:00
A Schlosser után Óbuda másik ősrégi, családi vendéglátóhelyére látogatunk el. A Föld utca szerencsésen, szinte változatlan formában megmaradhatott itt a panelházak mellett - ez a földszintes Belső-Óbuda egyik utolsó utcája, pár percnyi sétára vagyunk a Szőlőfürt…..
raplaaa 2010.03.03 08:15:32
@Italboltos Sanyi: nem is azzal (pastrami) szerettem volna összehasonlítani, félre ne érts! a jófajta vendéglőnek párja nincs szerintem se, de itt nem azt láttam, hogy szívvel-lélekkel dolgoztak volna, nekem az tűnt fel, hogy muszájból csinálta a fiú a dolgát és semmi élvezetet nem láttam rajta, egyszóval rettenetesen fásult volt! vendéglátós szemmel nézve egyes...mindenesetre nyáron kap még egy esélyt, mert a kertre kíváncsi vagyok.
BtheBest Borkultúra 2010.01.13 11:30:00
Úgy érzem nagyon fontos beszélnünk a borokról, mert a kultúráltságnak a része, hogy az ember fogyasszon bort. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Például kólával, vízzel meg ilyenekkel tilos fogyasztani a borokat, mert úgy csak a proliknál szokás! Meg kell kérdezni…..
raplaaa 2010.01.26 13:34:55
A mai naptól kezdve bojkottot hirdetek. Csatlakozz, és írd be a Bliccszámlálóba, hogy hány forintot spóroltál ma! Én máris beírom a tegnapi egy darab ki nem fizetett vonaljegy árát, a 300 Ft-ot. Loading...Nem vásárolok BKV-jegyet mindaddig, amíg az alábbi két feltétel nem…..
Mandiner blog Batyus pardéj 2009.08.16 18:38:00
 Gondolkoztunk, hogy szombaton esetleg tizenöt év után kinézzünk a Szigetre lehányatni magunkat német suhancokkal, vagy esetleg az újabb antifasiszta demonstráción veressük, mintha nem lenne holnap, aztán végül úgy döntöttünk, felülünk a csettegőre, és megnézzük…..
Kettős Mérce Absztinensfasizmus 2009.07.16 22:59:00
Szeptember elsejétől nem érdemes hajnalig tartó bulizást szervezni a Sirályba vagy az Instantba, a Szilvupléban se fog hajnalig salsázni a törzsközönség, és a Liszt Ferenc téren se koktéloznak majd a trendi fiatalok: a terézvárosi önkormányzat rendelete értelmében este tízkor…..
raplaaa 2009.07.17 10:21:11
@thinker_:

szerintem márpedig nyugdíjas vagy, ha fiatal korod ellenére így vélekedsz :) néha ki kéne mászni a computer és a chat szoba mögül élni egy picit...már meg ne haragudj.
 „A Magyar Hírlap „sztárpublicistája” azt írta, hogy a rendőröknek le kell lőni a cigányokat. Ez az alaptétel. Ehhez viszonyul mostanában erkölcs, hit és honszeretet. Az egyház és a köztársasági elnök hallgat. Az SZDSZ szintén.” - írja blogjában a…..
Belsőség Veszélyes sport 2008.04.18 12:09:00
Délután öt órakor tartanak egy hivatalos sajtótájékoztatót a CE Rally szervezői, amelyre természetesen elmegyek. Addig is, hogy ne maradjunk CE Rally, akarom mondani dakaros információk nélkül, egy rövid cikket közlök az angol nyelvű Wikipedia nyomán, amely a Dakar történelme…..