Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garló

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
Garló 2016.12.14 12:30:37
@brobi: Arról ugassál te nyomorult fideszista, hogy a médiatörvénynek hogy feleltek meg a tv2 fidesztől rendelt lejáratásai? Azok rendben voltak amikor Juhásznak, Puklinak, Simicskának, Spédernek mentek neki, azzal nem sértettek médiatörvényt (meg sok egyebet)?

Azért mert te hülye vagy, ne nézzél már mindenkit hülyének! Majd pont a médiatörvény érdekli a vajnatv-t, igen, biztos csak azért blörözték ki, hogy "jujj nehogy megsértsük a médiatörvényt mert jajj akkor mi lesz velünk". Menjél már a picsába innen a 888-ra többi fideszistához, ott nyugodtan hülyének nézhetitek egymást, hisz azok vagytok, de itt feleslegesen próbálkozol, senkit nem érdekel az orbánista dumád.
Garló 2016.12.14 12:55:29
@brobi: Annyira aranyos vagy, de tényleg. Te nem mész bele politikai vitákba. Te sose. Igaz, itt már órák óta ezt csinálod, vért izzadva próbálod védeni a gazdáid becsületét, de ezt leszámítva aztán tényleg semmikor, sose csinálsz ilyet. Vagy inkább csak szarul csinálod, és amikor minden próbálkozásod besül, akkor jön a szokásos "politikai vitába nem megyek bele" duma.

Köszönöm a gratulációt, egy agymosott fideszistától ezt hatalmas bóknak veszem!