Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cycmen

0 bejegyzést írt és 6675 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide” — volt képes nyilatkozni egy a magyar parlamentben dolgozó szakértő hölgy, aki a kormánypárti #metoo vonatra is felkéredzkedett...
Cycmen 2019.12.17 11:47:27
@wolves84lb: Kemény szavak ezek egy lumpenprolitól, aki nagy Orbánfóbiájában se nem lát se nem hall és például judapesten azt hitte, hogy karigherire szavaz és visszahozta az elkúrót!
Buta prolik vagytok!
Cycmen 2019.12.17 12:57:26
@A kiló nem százat jelent.:" : kissé elragadott a hév, persze nem Te vagy az egyetlen..."

Hát volvest inkább a HÉV ragadhatná el! :D
Cycmen 2019.12.18 16:15:41
@wolves84lb: azért jópofa, hogy csak nekem szólsz, holott én csak reagálok, lásd pl Bátorszív csodás szavait...de azért köszi..................................

Ja, például én nem is szóltam hozzád, te meg úgy kezdted, hogy "te fasz" szegény ártatlanom! :D A poszter nem tudja, hogy a proliknál ez alap, viselkedni nem tudnak, így kell kezelni őket, felesleges minden tanítási kísérlet! :P
Megint nem sikerült levadászni...
Cycmen 2019.12.14 09:27:03
@R. V. J.: @morph on deer : "de Te legalább javíthatatlanul hülye vagy, meg nem is értesz semmit az ügyből."

Hát az tényleg kérdéses, hogy ez valami hatalmas szellemi teljesítmény és én vagyok hülye hozzá, vagy csak te vagy kretén és ezért nem tudom felvenni a fonalat, mert sajnos nem vagyok elmeorvos, de az fix, hogy nem értem azt, hogy mi a kurva anyádért nyomod itt a baromságaidat váltogatott hamis nickeken!
Cycmen 2019.12.14 10:16:38
@jános515: hozzád ki a kurva anyád szólt? Leírom amit gondolok, emésztgessétek, de nem kezdek el egy terelő és értetlenkedő kretén libsibuzival vitatkozni.
Cycmen 2019.12.14 10:22:15
@cleanwater: Mi volt az októberi választásokon, mesélj? Fidesz kétharmad szokás szerint? :D Eredménye csak a moslék koalíciónak lett valamicske, az pont elég, hogy az elvtársak felelevenítsék a debil proli szavazóiknak, hogy mit csinálnak, ha pénz és hatalom közelébe kerülnek!
Rohadék ügynöktől a gecimédián át a pofák szétlövéséig. ..
Cycmen 2019.12.13 10:48:19
@István Tamasi: "cirmike! Ne gondolkodj, mert az nem megy neked."

Baszki nem elég, hogy képtelenek vagytok gondolkodni, még az is zavar, ha más csinálja? :P
Cycmen 2019.12.13 10:53:07
@István Tamasi: "2006-ban a fideszmaffia bérelte fel a csürhét randalírozásra."

Miután a csürhének hagyták, hogy szétverje a székházat és ahol "ostromoltak" oda a legbalfaszabb rendőröket tették, a Rebisz meg tartalékban várakozott, kurvára egyértelmű, hogy kiknek a keze van mindebben!
Cycmen 2019.12.13 11:18:43
@a nagy hohoohooo: Ismerjük a libsi verziót, ami úgy kezdődik, hogy "az nem úgy vót" !
A Fidesz brutális erődemonstrációval próbálja bizonyítani, hogy nem rendült meg a Nemzeti Együttműködés Rendszere az októberi önkormányzati választáson elért gyenge eredménye miatt. Ennek része a kultúrharc újraindítása, valamint olyan parlamenti döntések átverése, melyek kifejezetten provokálják az…..
Cycmen 2019.12.12 11:27:09
@Dan da Man: Amit írtál, az szép és jó, csak itt az az alap probléma, hogy a lippsik kisajátították maguknak a kultúrát, szerintük ők ennek az egyedüli letéteményesei és már nyíltan ebből kiindulva akarnak diktatórikusan mindent alakítani! Vak az aki nem látja, hogy mennyire belterjes ez a világ.
Cycmen 2019.12.12 11:31:31
@Igazamvanvagyigazamvan?: Látom te is megszólítva érezted magad, mint pszichopata buzi. Elnézést, hogy kihagytalak a felsorolásból, de kevés lenne rá az idő és egyébként is magára veszi akit érint, mint ahogy te is tetted!
Cycmen 2019.12.12 12:36:23
@Igazamvanvagyigazamvan?: Miért, hogy szeretnéd, hogy megszólítsalak benneteket, a buzi helyett?
 Vannak olyan évek a filmtörténelemben, amelyekben a szokásosnál több, a későbbiekben kultfilmként emlegetett remekmű születik - ilyen volt például 1994, mely így erős év volt az Oscar-jelölések szempontjából is. Tudom, hogy mára már sokan vannak - mind a filmiparban, mind pedig a nézők között -…..
Cycmen 2019.07.05 11:47:58
@gintonic.azigazi: "szornyu magyarul, sok helyen ki sem jon a poen"

Románul jobb?
Cycmen 2019.12.11 15:48:20
@Segna: Hát ha ilyen szempontok szerint nézed, akkor tényleg nem tudsz rajta szórakozni! Ne engedd magadnak, hogy elrontsd saját magad örömét, szerintem ez a film olyan mint egy jó vicc, egy kicsit el kell szakadni a nagy büdös vaslogikától, hogy élvezhető legyen!
A demokrácia alapelveire hivatkozva akarja megváltoztatni a Fidesz a frakcióalakítási szabályokat az országgyűlésben, ugyanakkor súlyosan sérti ezzel a népképviseleti elveket. Olyan, általuk törpe pártoknak nevezett formációkat akarnak kiszorítani a parlament falai közül, melyek az ellenzéki…..
Cycmen 2019.12.08 10:11:19
@Fidesz bérszámfejtés: Jól van kurt úrfi, leszophatsz!
Cycmen 2019.12.08 10:16:10
@nu pagagyí: Egyszerű embereknek egyszerű fogalmak kellenek, amire látványosan lehet kenni a szart, bízva abban, hogy kevesebb figyelem vetül arra, aki keni....................

Jól van seggarc, azok milyen egyszerű emberek lehetnek akkor, akiknek az O1G-t kitalálták és az annyira tetszett is nekik a jelek szerint! Öngól mongol-idióta!
Cycmen 2019.12.09 10:43:54
@Világít a torony: Megint ostobaságokat beszézel. Az O1G-t nem kitalálták, hanem korábbi elv és harcostársa jellemezte így, a tapasztalatai alapján. Ami igaz, az pedig megragad a közbeszédben is.....

Mármint a hozzád hasonló lumpenprolik közbeszédében. Valakire azt mondani hogy geci, tahóság, normális ember nem használja ezt a szót társaságban.
Matematika, 4. osztály. Te tudnád a választ ennyi adatból? (Via)..
Cycmen 2019.12.08 09:59:28
@látjátok feleim szümtükkel: Még ítélet sincs, de te már tudod a végeredményt? Nocsak-kivagy?......................

Ő biztosan itt él (veletek, Londonban mosogató és onnan uszító prolikkal ellentétben) és tisztában van az itteni liberálisok kezében lévő bíróságok ítélkezési gyakorlatával, miszerint a lippshitz bűnözők felmentést nyernek!
Pont Czeglédynél kellene hallgatnotok, ahogy azt kimosták, az tankönyvbe illik!
Cycmen 2019.12.08 10:04:09
@nincs1itt: "ha 1 nemstróman 1 óra alatt 1 állami megbízást kap, akkor hány nemstróman, hány óra alatt, hány állami megbízást kap? a nemstróman behelyettesíthető sajátlábonállóval."

Ha egy külföldi befektető egy óra alatt egy megbízatást kap, akkor az adófizetőknek meddig kell még a legszarabb hitelek kamatait is fizetniük, amit felvesz a szar munkájáért és az alvállalkozókat sem fizeti ki?
Cycmen 2019.12.08 10:56:40
@nincs1itt: Megint belemegyünk az erdőbe? Az itt gyárat és munkahelyeket létrehozó nagy cégeket ne mosd össze az általad példaként felhozott Strabaggal!
Egyet kéne felfogni a nagy demagógiátok közben, egy nálunk is létező iparágat, ami az építőipar nem kell külföldi vetélytárs erőfölényének kitenni, autót viszont közvetlenül nem gyártunk, azok megjelenését előnyös támogatni, hiszen a háttériparunkat is meg tudják dobni megrendelésekkel!
Persze nyilvánvaló, hogy a hamis álláspontod kulcsa nem a hülyeségedben keresendő, hanem a libsiségedben. Egyet nem értek, minek akarsz olyat leoltani a baromsággal, aki szemmel láthatóan felismerte ezeket az összefüggéseket?
Nagy politikai vihart kavart az elmúlt pár napban, hogy a 22 éves joghallgató Rácz Zsófia ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár lesz azután, hogy a posztot eddig betöltő Illés Boglárkát a Fidelitas elnökévé választották. A jobboldali kurzus egyöntetű hivalkodásba…..
Cycmen 2019.12.07 11:18:02
@Belzebubo: És fidesz ideológiát akar majd lenyomni a fiatalok torkán... (legfeljebb még többen elmennek)......................

Aki nem akarja, annak nem lehet lenyomnia semmiféle ideológiát a torkán, az érvelésed meg furcsa amúgy, hiszen mit képviselne egy kormányzati tisztviselő, a világon egy párt sem olyan hülye, hogy más ideológiát képviselő funkcionáriusokat válasszon ki!
Az "elmennek", meg remek demagógiai fogás, de az Orbán kormány alatt nyílt ki az EU-s munkaerőpiac, ergo csak sejteni lehet, hogy a szoci kánaánból hányan tipliztek volna anno, de vannak sejtéseim!
Cycmen 2019.12.07 12:38:57
+@Belzebubo: dehogynem... csak jó sok helyen jó dokszor kell harsogni, a más vélemènyeket meg nem szabsd hagyni megjelenni. Adott esetben kirúgással, vagy fenyegetéssel alátámasztva.

Mint például az index? Vagy ahogy a Katonában hallgattatták e a libsik a színészeket? Vagy ahogy a fészbuk teret enged sok szarnak ami jó a libsiknek, másokat viszont egyből tilt Vagy amikor rendszerváltáskor színtiszta balos volt a sajtó? Vagy ahogy a függetlennek kikiáltott újságírók kikötnek ellenzéki pártoknál? vagy ahogy Bayer kitüntetésekor hisztériakampány kezdődött, közben mocskos szájú balos újságírók sokkal nyersebb kifejezéseikért ünneplésben részesültek? Kettős a mércéd haver, nálam ez nem jön be, ne strapáld magad!
Cycmen 2019.12.07 13:30:43
@BiG74 Bodri: Talán mert minden komplex, meg mert ti adott esetben összemostok ennél még cifrább dolgokat is, valamint mert nem árt benneteket emlékeztetni a viselt dolgaitokra, amikor elkezdtek moralizálni álproblémákon!
A 7-es cikkely miatt. ..
Cycmen 2019.12.06 13:49:57
@HANO: Mi a f@sz az a Qwestore ?

Biztosan valami 124 hozzászólásos nick, amit eddig csak a bibsi cenzúrázó belterjes Vincenten használt egy lúzer, majd megjelent itt vele! Ja, nem, az te vagy!
Cycmen 2019.12.06 14:30:17
@alöksz róz: kérdezd meg a vidékieket, akik naponta szembesültek a cigányok garázdálkodásával, hogy melyik a jobb..............................

Ha megengeded, még hozzátenném azt az érdekességet, hogy ezekben a szabolcsi, meg borsodi falvakban is tudnak élni olyanok, akiket nem esz meg a szar és nem lopnak el " éhen nem haljon a purdé " címszóval mindent ami a kezükbe kerül, hanem valami csoda folytán dolgoznak!
Szerencsétlen embert az ág is húzza. ..
Cycmen 2019.12.05 16:45:43
@Sir Bates dö Hól: . hogy a másik oldal, mely jelenleg van, hajlandó-e a megegyezésre, azt nem tudom... s te sem;-)...

Dehogynem! Rengeteg jele van, hogy mennyire akarnak megegezni! :D
Cycmen 2019.12.05 18:31:32
@eszti.....: Az első részében teljesen igazad van, sőt én tovább is mennék, már alapból kellene tudnia egy ilyen régi politikusnak ezeket a helyzeteket kezelni, lásd Tarlóst pl. A másik kedvencem Vona volt aki kurva szépen lerendezte Bethlent anno, persze az még a cukiskodó időszaka előtt volt. Vagy ahogy Pokorni otthagyta az Olgát.
A végével nem értek egyet, ez a Brauer is, meg a többi is műsort vezet, ha tetszik, ha nem, nagyon utálom, amikor személyes küzdelemnek tekintik a műsort, egyetlen céljuk a provokáció és hogy azt hallják, amit ők akarnak! Ha Kósára lett volna kíváncsi, akkor megkérdezi, hogy hogyan is értette amit mondott, bár már eleve műbalhé az egész, mert ez nem volt zsidózás, viszont így, hogy erőlködött, nagyon kilógott a lóláb, hogy egy ismételt provokáció a cél és semmi egyéb!
Cycmen 2019.12.05 20:24:29
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Szarjál be a Barbin nyugodtan, viszont kussoljál tetvedék libsiproli!
Lassan két hónap telt el az önkormányzati választás óta, a kormánypárt azonban még mindig nem tudta feldolgozni az akkor elszenvedett vereség tanulságait. A totális zavarodottság a Fidelitas hétvégi kongresszusán is érződött, melynek csúcspontján Kósa Lajos eleresztett egy alig burkolt zsidózást is.…..
Cycmen 2019.12.05 14:28:55
@Attilajukkaja: Ne dicsérj! Hol vagyok én hozzád képest? :o)))

Az tény, hogy roppant bunkó szoktam lenni az arra rászolgálókkal, viszont te egyfolytában játszod a hülyét.
Cycmen 2019.12.05 14:48:40
@Attilajukkaja: Én legalább CSAK megjátszom, .... bár nem tudom, hol tettem. Mivel nem értesz egyet?

Nem fontos. Kretén vagy és pont.
Cycmen 2019.12.05 16:15:12
@Attilajukkaja: Mire érveljek, amikor a youtube videóhoz fűzött kommetemre odaírod, hogy ott te tiltottad le a hozzászólásokat, mert Orbán és Soros ügynöke vagy? :D
Utána meg megkérdezed, hogy mikor játszottad a hülyét! szintén :D
Kretén vagy sajnos, nincs mit tenni! :P
De nincs itt semmi baj, mert lesz magyar űrhajós. ..
Cycmen 2019.12.05 11:38:28
@látjátok feleim szümtükkel: ""Én nem tudom hogy ugyan mi picsa nagy dolog ez a ct..."
Akkor minek szólsz hozzá:"

Hát biztosan nem azért szólt hozzá, amiért te a "térgyedig ér-t" írtad, mert annak volt értelme is, te viszont csak debil voltál!
Cycmen 2019.12.05 12:04:58
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Nem gond, mert nem kell kiváltani a paksi erőművet. Egyrészt M.o. most is 40% áramot importál, ez sokkal olcsóbb, mint a világ legdrágább atomerőművét megépíteni,

Bazmeg, tényleg milyen hülye mindenki! Mi a fasznak építenek bármilyen erőművet is a világban, ha importálni sokkal olcsóbb! Én már semmit nem értek!
ROTFL!
Cycmen 2019.12.05 12:19:47
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Te, kapitalizmusról hallottál-e? Még az önellátó gazdálkodásnál tartasz?....................

Persze, ne nősülj meg, hanem járj kurvához, hosszú távon sokkal olcsóbb,, gyereked se legyen, néha állj meg az óvoda előtt és beszélgess a kis porbafingókkal, lakj albérletben, bérelj kocsit, ne főzz, ott az étterem és egy kiszolgáltatott boldogtalan szar leszel, akiinek semmije nincs és ezért másoktól függ, akik ezt a helyzetet előbb, vagy utóbb ki is használják és visszaélnek vele! Igen, hallottam a kapitalizmusról, pont arról híres, hogy az így gondolkodókat megszopatja!
Ha valaki járatos a kérdésben, akkor az kétségtelenül a Bayer. ..
Cycmen 2019.12.04 08:19:10
@chrisred: És amúgy tök természetes, hogy egy ember ott kap helyi parkolási kedvezményt, ahol az állandó lakcíme van, mert elvileg ott tartózkodik életvitelszerűen...............

Viccből meg fizet egy albérletet és bejelentkezik oda ideiglenesen, hogy legyen ócó parkolóhelye ugye? Ezek a libsi logikai bakugrások annyira szánalmasak, ahogy próbáljátok a hülyeséget megmagyarázni a másik hülyeséggel!
Nincs itt semmi különös az önkormányzatnál, ezt mondtuk, hogy ha visszajönnek a libsik, akkor ott folytatják a lopásaikat és a mindennek a szétkúrását, ahol abbahagyták!
Óbudán is Ígértek fűt fát, meg hogy váltsuk le a fideszt, aztán itt az első remek ötlet, hogy húzzák le a jónépet és egyből nem a hatalmas fejlődés lehetőségeit nézik! Egy bajuk volt csak, nem tudtak lopni, de sikeresen beoltották az eszetlen prolikat!
Cycmen 2019.12.04 09:06:45
@chrisred: Hogy fizet-e, azt nem tudni, bemutat egy albérleti szerződést, aztán az ott lakók elől veszi el a parkolóhelyet fillérekért. Tipikus nerstílusú ügyeskedés..............

Anyád picsáját idióta libsi.
Cycmen 2019.12.04 09:12:39
@chrisred: Egy közpénzen élő politikusnak el kell fogadnia, ha foglalkoznak vele, még ha zsidók is az illletők............................

Egyrészt nyugodtan kikérheti magának és elküldheti őket a picsába ha nem a megfelelő stílusban foglalkoznak vele, mert a politikusnak sem kell mindent eltűrnie, másrészt a balhé abból lett, amit Morvai mondott, nem abból, hogy a büdös bunkó metélték le nyilasbarbiztak egy nőt! Túl sokat engednek meg maguknak!
Németh Szilárd összehívta a Fidesz bevándorlásellenes kabinetjét. ..
Cycmen 2019.12.03 09:39:42
@Szergej Szergejevics Szergejev:
És ez nem "meglepetésszerűen" jött havazás volt, az időjárás-jelentésben benne volt, hogy lesz. Gerykéék mit csináltak? Meresztették a seggüket?.....................

Azért ez ebben a formában nem igaz, mert a kormányt zsarolták az atlétikai EB-vel kapcsolatban, a sok ingyenélő szarházinak találtak milliós funkciókat és klímahisztizős vészhelyzetbejelentgettek!
Cycmen 2019.12.03 12:20:57
@ZX: Meg találtak titkos folyosót, meg kamu szerződéseket, khm.....

Hú de izgalmas és talányos! A kamu szerződéseket még a fidesz kötötte, vagy már a sajátjaikat találták meg? És a titkos folyosó hova vezetett, gondolom Moszkvába, ha kitör a forradalom!
Cycmen 2019.12.03 12:53:34
@R.V.J.: A Gergö 1 hét alatt megállította a globális felmelegedést!!!!!! Ennek azért örülhetnétek????

Ja, azért esett a hó, mert ő megállította a felmelegedést Nem tudtam! :D Akkor viszont túltolta! Mármint nem a havat! :D
Akik reggel a Szentendrei HÉV Kaszásdűlői megállójában szerettek volna felszállni, először csak azt tapasztalhatták, hogy áll a jármű. Próbálták megfejteni az okát, és kiderült, hogy a szerelvény utolsó kocsijában, egy utas elájult. Mentőt hívtak hozzá, és ezzel egy időben várakoztak, találgattak,…..
Cycmen 2019.12.03 08:43:51
@Imre Anda: , sokkal inkább szerették volna tudni az utasok, hogy kb. mikor tudják az utazást folytatni!..............................

Ahham! És az ön véleménye szerint abban a helyzetben erre ki tud pontos választ adni? A mentővel kapcsolatos megjegyzése is összeszedett gondolkodásról tanúskodik, nem a hó miatt nem érkezett hamarabb a mentő, hanem mert a dugó miatt tudott nehezen haladni!
A kormánynak kellemetlen témákat említeni se szabad a tudósításokban. ..
Cycmen 2019.11.30 18:20:57
@taga20: Zsidó taga (érdi buzi) bemegy az óvodába és a gyerekek előtt leszopja a rénszarvast.
Cycmen 2019.11.30 18:35:39
@taga20: lennél?????????????
Cycmen 2019.11.30 19:08:43
@morph on deer : Nekem már az is elég, ha a képességeim nem olyanok mint a tiéd, ostoba gyökér.
Egy férfi több embert megkéselt ma délután a London Bridge-nél. A támadót a kiérkező rendőrök agyonlőtték...
Cycmen 2019.11.30 08:05:31
@Etniez: " eddig tiéd a nap leghülyébb kommentje."

Most már a tiéd és egyébként sem az a hülye kkomment mércéje, hogy mi jön be a te kis libsi lelkecskédnek!
Cycmen 2019.11.30 09:18:24
@Ekrü: "Előbb Londonban,pár órával később Hágában.Tegnap igazi Black Friday volt Nyugat-Európában..."..............................

Bisztos akcijós volt a handzsár a migrigettóban! :DDDDDDD
Cycmen 2019.11.30 11:25:45
@Etniez: Használjatok dezodort libsik!
Egyszerűen nem tud megbékélni Orbán Viktor kormánya azzal a ténnyel, hogy vannak olyan globális problémák a világban, melyekre az emberiségnek közös megoldást kell találnia. A Fidesz számára valamiféle internacionalizmus a klímaváltozás elleni harc, ugyanakkor mindent megtesz annak érdekében, hogy a…..
Cycmen 2019.11.27 08:25:50
@chrisred: "A nemzeti konzultációkon sem az emberek véleménye érdekelte a kormányt, hanem a saját koncepciójához gyűjtött támogatást."

És itt mi a problémád? Van koncepciójuk bazmeg, ha nem is mindenkinek jó, de valamerre haladnak!
Ha emlékszel, maga Gyurcsány vetette a kongresszus és a sajt szemére is, hogy nem csináltak semmit, tehát ez még neki sem tetszett! És hogy konzultációt tart a Fidesz kormány? Ez az általatok állandóan hangoztatott demokrácia! És hogy a saját koncepciójáról? Úgy gondolod, hogy azt kéne megkérdezni, hogy "na gyerekek, ki, mit szeretne" ?
Cycmen 2019.11.30 10:17:55
@math0: Látom, megint nem vagy normális! ? Menj már be egy bolondokházába te szerencsétlen idegbeteg szarzsák, senki sem kíváncsi a primitív dumádra!
Úgy kell ez Magyarországnak, mint egy falat kenyér. ..
Cycmen 2019.11.28 08:24:28
@közíró MAXVAL bircaman: "Nagy tombolás lesz ballib körökben, Soros meg egyenesen napokig őrjöng, erre számítani lehetett. Mindig ez van, amikor a magyarság ügye épül."

Hát igen, már megint egy olyan dolog, ami nélkül meg lehetne lenni, de még mindig jobb, mintha elbasznák nyom nélkül a pénzt mint a libsik!
Lehet élni felújított vár , stadionok, visszavásárolt Seuso kincsek, MOL, magyar kézben levő lakossági szolgáltatók, stb. stb nélkül? Persze, csak akik ezeket kifogásolják és azt nyomják, hogy másra kell elkölteni, azok kúrtak el mindent és közben semmire nem költöttek!
Cycmen 2019.11.30 09:12:26
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:
Egy random hajléktalan is jobban elvezeti az országot, mint a moszkovita hazaáruló........................

Akkor bízz meg egy random hajléktalant a pénzügyeid, meg a sorsod intézésével, de egyébként tartsd meg a faszságaidat!
Már látszik egyébként az önkormányzati választások következménye, hogy mi lett a mindent, csak a Fideszt ne, okosságokból, egyes prolik már vakargatják a fejüket, mások meg csak titokban jönnek rá, hogy mekkora hülyék voltak a régi elkúrók visszahozásával! Mert persze nem random hajléktalanok kerülnek hatalomra!
bircahang Liberális péntek 2019.11.28 06:06:00
Az októbertől januárig tartó Ateista Karácsony egyik leggusztustalanabb ünnepe a Fekete Péntek. Igyekszem kitörölni a róla szóló pontos infót agyamból, így csak annyit tudok: valamikor mostanában van. Ilyenkor tömegek verődnek össze és vásárolnak mindenféle dolgokat. A hisztéria miatt egyesek…..
bircahang Megjöttek a görögök 2019.11.30 06:06:00
Bulgáriában élve pár éve megfigyeltem: megjelentek a görög vendégmunkások. Nagyon váratlan fejlemény ez. Görögország az utóbbi kb. 60-70 évben mindig Bulgária előtt volt életszínvonalban, legutoljára a 30-as évek végén volt Bulgária előrébb. S az eltérés különösen nagy volt a 70-es évek végétől,…..
bircahang Ingyenélők 2019.11.29 06:06:00
A Mérce veri az asztalt, üzen Sorosnak, meg a ballib üzletembereknek, az ígért évi 50 millió nem jött be idén. Nézzük csak mi is a valóság. Van 20 darab fizetett alkalmazottuk, ezt nem én találtam ki, ők mondják, miközben szerzőik zöme ingyen ír nekik. Hetente átlag 15-20 cikket jelentetnek meg,…..
Cycmen 2019.11.30 08:21:15
@safa: " A kurmány viszont tolja a milliárdos közpénzt a kormánymédiákba "

Nem kurmány, hanem kormány és nem kormánymédia, hanem állami közmédia! Érted lumpenproli? Nem az a független tájékoztatás, ha állandóan műbotrányokkal bombázzák a lakosságot és kormányellenes hírekből áll az egész tudományuk, arra van elég Soros és más libsi által pénzelt álhírforrás, mint ahogy a poszt is írja!
Az amerikai Deneen Utálom a liberalizmust A liberalizmus kudarca c. könyve alighanem egy profi marketingmunka, tele napjaink olyan közhelyeivel, amilyeneket az átlagos, felületes ismeretekre vágyó olvasók közül sokan szeretnének hallani. Lehetne bőven kritizálni a szerző igencsak felületes…..
Cycmen 2019.11.29 09:59:26
@rasztaszív: :" ezzel szemben a klerikalizmust mitől szeretik...?:)"

Hol van klerikalizmus, mondd már meg! Az egyházat az úgynevezett liberálisok támadják, akik a szó eredeti értelmében ráadásul egyáltalán nem is liberálisok, hanem anarchista-fasiszták!
A klerikalizmus a vallás politikai megjelenése, ami kevésbé van jelen, mint a liberálisok erőszakos letámadása a társadalomban és a politikában! Erre viszont határozott választ kell adni, ezért szállok szembe minden a liberalizmus álcájába bújtatott romolással még úgy is, hogy kvázi nem vagyok vallásos!
A katolicizmus mára egy kiforrott értékrend, megtalálta a helytét a társadalomban és teljesen veszélytelen, ellentétben a liberalizmussal, ami ahol felbukkan, ott káosz és csőd üti fel a fejét!
Bár nem ez volt a cél, de sikerült összedönteniük az évek szorgos munkájával felépített összeesküvés-elméletüket. ..
Cycmen 2019.11.27 11:26:43
@eszti.....: Egy tetűvel riogatja a többszörös kétharmad az ország polgárait évek óta? :D.................

Igen és jobb lenne, ha máshol is jobban felvilágosítanák a jónépet, hogy ki ez a világszerte utált szarkavaró spekuláns zsidó, aki ahol felbukkan, ott kő kövön nem marad!
Cycmen 2019.11.27 13:04:14
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: A háború utáni első zsidó törvényt Magyarország hozta, faszfej.................................

Ami szintén a háború után bekövetkezett események, úgy mint Tanácsköztársaság, az abban játszott zsidó szerep és a vezetőség színtiszta összetétele, azok elkövetett bűnei, teljesen érthetővé is tesznek! Szintén igazolja a numerus clausust az a tény, hogy a mai napig vannak teljesen elzsidósodott szakmák, ahonnan a nem zsidókat kitúrják, vagy be sem engedi a "bennfentesek" . Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ezeknek az összefüggéseknek a felismerése és kimondása kimeríti az antiszemitizmus fogálmát, úgy is mondhatnám, hogy ezek amolyan antiszemita tények!
Cycmen 2019.11.27 19:45:52
@eszti.....: "Magyarországon nem divat listázni az embereket" - próbálj meg kisebbet hazudni! Vagy elfeledkeztél a Csurka-féle Magyar Fórum listájáról?

Milyen lista volt?? Az összes fórumot megvettem!
Őrült beszéd, de van benne rendszer...
Cycmen 2019.11.27 13:49:02
@Szergej Szergejevics Szergejev: Nézd meg a Kocsis sztorit és bár régi,de nagyon kemény és gátlástalan nettó lopásról szól!
Ebben az a szép, hogy ezek után a tetves libsik lopnakoznak olyan ügyeknél,, amiknél esetlegesen is csak versenyelőny állapítható meg, de a legjobb, hogy a Kocsis ügy régi szereplőit viszont újra tűzközelbe szavazták! Mert ezek az állatok nem voltak képesek felismerni, vagy nem is akarták azt, hogy nem a jógyerek kinézetű szimpatikus Karigerit választották meg azzal, hogy rá szavaztak, hanem a régi emeszpés, eszdéeszes kompániát!
Cycmen 2019.11.27 13:55:51
@mgdé: Jó lenne a hasonlat, csak hát a zenegép szórakoztat és azért többféle nótára is képes!
Na mindegy, magát a folyamatot leírja, bedobják a zsetont és lenyomod amit beléd töltöttek!
Cycmen 2019.11.27 17:35:23
@mgdé: Hülye buzi! :P