Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jó-pofi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liberace neve nem biztos, hogy mindenkinek mond valamit, de ő volt az 50-es és 70-es évek közötti korszak legjibban fizetett amerikai előadóművésze, ugyanis zongorista volt a lelkem, nem is rossz. Akkor volt elképesztően nyíltan, bár kimondatlanul meleg, amikor ezt még kajakra…..
Az Aranydisznó-díj alapítója, a Bistro Reklámügynökség pályázatot hirdet a legrosszabb reklámok újragondolására: ha 25 év alatti vagy, és sokkal jobbra meg tudtad volna csinálni a november 29-én mosléknak nyilvánított a Danon Pocak, Omlósz Maggi, nyervákolós Always, Fauna…..
Egy kedves olvasónk küldte el a fenti, igen vicces videót, amin Russell Peters azt taglalja, mennyire furcsa, hogy bizonyos szavak angolul és más nyelveken mennyire más jelentéssel bírnak. Mint például a pussy, azaz pina szó, ami a magyaroknak puszi, azaz kiss. Na ja. A poén jó, az…..
Fináléjához érkezett az Index és a Bistro Reklámügynökség Aranydisznó-jelölése: november 29-én, csütörtökön este kiderül, melyik az utóbbi évek legszörnyűbb Magyarországon publikált hirdetése! Az elképesztően rossz felhozatalból most már csak hat alkategória…..
A Comic Con-on bemutatták, hogyan kezdődik a Dexter hetedik évada. A kétperces videó természetesen spoileres, de kurvajó. Az évad szeptember 30-án tér vissza. ..
Peter Berg rendező/producert a Battleship című film sajtóvetítésén kapta el az MTV stábja, és ha már ilyen jól összetalálkoztak, megkérdezték tőle, mi a helyzet a saját farkába harapó kígyóra emlékeztető Friday Night Lights-szal kapcsolatban, ami ugye először egy kiváló…..
jó-pofi 2012.02.17 20:44:08
Jó, egy pár dologról sejtettük, hogy trükk, meg minden, de így is akadt olyan jelenet, ami letaglózza az embert. A videó értelemszerűen spoileres, aki nem látta még a második évadot, ne nézze meg. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.01.10 13:00:00
Egykor is lehet kávézni.Dermot Mulroney csatlakozott a The New Girl szereplőgárdájához, ahol majd Jess új pasiját alakítja. A sorozat Valentin-napi epizódjában Ryan Kwanten (True Blood) is szerepelni fog.1,03 millió nézővel nyitott a House of Lies, a Showtime menedzsmenti…..
A The View című talkshow egyik műsorvezetője éppen Claire Danesszel, a Homeland egyik főszereplőjével beszélgetett, amikor fingott egy gyönyörűt, gratulálunk hozzá. video platformvideo managementvideo solutionsvideo player..
Októberben már pedzegettük, hogy ha a Showtime és Michael C. Hall nem tud megegyezni a színész fizetését illetően, akkor szarban lehet a Dexter, hiszen főszereplő nélkül azért elég nehéz sorozatot forgatni. Tessék szépen megnyugodni, a várakozásoknak megfelelően Hall és a…..
A Dr. Csont szenvtelen hangú és merev arcú főszereplője a kimaradt jelenetek tanúsága szerint nagyon vicces is tud lenni, kár, hogy a szerepben ezt a képességét nem kamatoztathatja. ..
A kígyó Hollywoodban is képes a saját farkába harapni, sőt: a Friday Night Lights című kiváló riportkönyvből először egy mozifilm készült Billy Bob Thornton főszereplésével és Peter Berg rendezésében, aztán következett egy öt évadot megélt, zseniális tévésorozat (a…..
jó-pofi 2011.10.12 17:29:16
Az Apple nemrég elhunyt társalapítóját lehetett nem szeretni, de azt még ellenségei is elismerték, hogy Jobsnál kevés jobb szakember tevékenykedett a számítástechnikában. A Discovery Channel villámgyorsan be is rendelt egy dokumentumfilmet, amiben a Mythbusters két műsorvezetője…..
Ami nem jött össze az NBC-nek, az a CBS-nél fényesen bevált: klasszikus kultsorozatból olyan remake-t készíteni, ami nem áll bele a földbe (Bionikus asszony, Knight Rider), és a nézettsége is tisztességes (3,3 magasságában). A Hawaii Five-0 az a sorozat, ami minden héten…..
Nem tudom, mit enne a Ramsay-család, ha Rupert Murdoch egysze tényleg csődbe menne, és megszűnne a Fox tévéadó. A skót szakácsfenomén vagy hogy is szokták ezt mondani, egy negyedik főzős reality-t is bevállal a Fox-nál, csak a miheztartás végett, gondolom. Az új műsor címe Hotel…..
Mutatunk egy képet a mai Blikk online-ból, mert érdemes. A Miss Universe 2011 versengésen (muhaha) éppen hazánkat képviselő nő ebben a ruhában jelent meg a kifutón akkor, amikor népviseletbe kellett öltözni. Kommentben várjuk a magyarázatot. ..
Ez a kis érdekesség úgy készült, hogy először egy semleges színnel lakkoztak, amit hagytak megszáradni. Utána következett a körmök alkoholba (pl. vodka) mártása, majd az újságra préselése. Végül egy átlátszó fedőlakkal vonták be. Nekünk bejön, és nektek?via Stylelist..
A Két pasi meg egy kicsi új szereplője a forgatáson az alábbi képeken látható, szerényen csak guruló birtoknak becézett lakóautóban fog héderezni. A lak számokban és címszavakban: két emelet, 16,7 méteres hossz, hat, egyenként 150 centis 3D-s plazmatévé, 102 négyzetméteres…..
Eden (USA) - egy srác és szökött szélhámos kuzinja becsalja magát egy hotelbe, ahol a vendégek minden kívánságát teljesítik. Szereplők: Camille Guaty, Enver Gjokaj, Gretchen Egolf és Nick D'Agosto.Homeland (Showtime) - Howard Gordon (24) új akciósorozata, amiben egy Iraki…..
Hülye egy cím, de nem jutott más eszembe: a Dexter főcímével úgy két hete foglalkozott a Sorozatjunkie, belinkeltek egy nagyon érdekes interjút a készítőkkel (megtesszük mi is), de videót nem - nekünk sikerült lekapni azt a változatot, ami szerintem, ha lehet, még erőszakosabb,…..
A tévedés elkerülése végett előrebocsátom: ez a poszt nem arról szól, hogy scam-fesztivál lett a Golden Drum, hiába próbált ez ellen tüntetőleg fellépni a tavalyi zsűrielnök, Stefan Schmidt. De ezt a megjegyzést nem lehet akkor sem elhagyni, amikor szemezgetni próbálunk a…..
Sokan felkapták a fejüket a múlt pénteken, amikor kihirdették a nagyágyú kategóriákban a végeredményeket. Voltak, akik újjonva csapták össze a kezüket, mondván a budapesti Ogilvy rácáfolt mindarra, amit évek óta hajtogatnak minden szakmai fórumon. Hogy itt a kreatív…..