Regisztráció Blogot indítok
Adatok
van68

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egy bőrönd - több ár" típusú sztorinak indult Tibor tescos esete, hogy aztán egy átmeneti "több bőrönd - több ár" tényállás után váratlan fordulattal a "nincs bőrönd, nem is volt - nincs ár" meghökknető zsákutcába fusson bele. Csak sejtéseink lehetnek arról, hogy mi történhetett, de valami nagyon…..
van68 2017.08.10 16:30:42
@Snagal: Akkor sem, ha ragasztok rá matricát, hogy "+surprise gratis"?
Szegény Márti azt hitte, új lakást vesz, amit egy jó kis Digi előfizetéssel koronáz meg. Ehelyett egy időzített bombára kötözte magát. Az évek teltek, a bomba pedig csak ketyegett, és több, mint 6 évvel a beállítás után, robbant. Ijesztő sztori tanáccsal és tanulságokkal. Szerencsére többek közt…..
Mobilszervizelésre, azon belül Samsung szervizre panaszkodó levél időről időre beesik hozzánk, de ezekből már csak az extrém elemekkel tarkítottak kerülnek ki a Homárra. Bogi a több, mint egy évig húzódó sztorijával simán kiérdemelte a megjelenést, ahogy a Samsungnál…..
van68 2017.07.10 18:18:50
@The Good Boy: Jól érted. De több is megbújhat a történetbe. A vállalkozásuk 3 mobilját hordják ugyanabba a szervizbe. Lehet, hogy azok is mind Samsungok?

"Nagyon szívesen megosztom Önökkel a Prémium (!) szervízben eddig a vállalkozásunk 3 telefonját használók tapasztalatait, mert szerintem nincsenek vele tisztában, hogy mi folyik a Váci úton, és milyen szolgáltatást neveznek prémiumnak."
Senkit ne tévesszen meg a patrióta felirat, Sándor igazi multikulti terméket kapott az anyukájától. Isten, a hatóságok és az egyszerű, mezei magyar se könnyen jön rá, hogy akkor most honnan is származik ez a gigapohár. Aminek mellesleg nem csak a feneke érdekes, hanem a csudálatos képzavarral…..
van68 2017.07.07 17:01:12
Sajnos elég egyértelműnek tűnik, hogy Krisztiánék hibáztak, amikor elfelejtettek befizetni egy Invitel-csekket, amin aztán megcsúszott az egész sztori. De vajon az Invitelnek és a követeléskezelőnek miért nem érdeke, hogy részletfizetésben kiegyezve megoldásra törekedjenek? Gondolják, ha 180 000…..
Az alábbi sztoriban nem teljesen volt világos elsőre, hogy hol a bibi, hiszen elég egyértelműnek tűnt, hogy ha több, mint 7 személyes, és nem is 3,5t feletti a kocsi, akkor jónak kellett volna lennie a D1-nek. Aztán kiderült, hogy az ördög a részletekben lakik megint: olvasónk…..
van68 2017.07.04 01:50:53
@Bendeguz..: Ne sértődj meg, de a "tank" nem feltétlen lassú jármű az autópályához. Típustól függ. Van olyan, ami önerőből megy a 60 km/h pl.: Leopard 2, M1 Abrams, T-84, Merkava, Al-Khalid, AMX-56, a kínai 99-es típus és biztosan van még pár a "modern harckocsik" között. Szerintem inkább a műszaki vizsgán lennének velük problémák.