Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hepibipbip

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! 100 000 forintos videó 2009.12.28 10:25:00
Nincs ezen nagyon mit szépíteni, Gyula jól megszívta. Piros lámpán tilos átmenni, a kamera jó szögben állt, videó ügyesen megvágva, a szerencsétlen baleknak meg mehet a zsíros, kövér csekk. Megpályázom én is a nyeremény blogpólót, bár inkább kihagytam volna a lehetőséget,…..
hepibipbip 2009.12.28 14:23:02
Legyen szerencséd a fellebbezéssel! Nekem sz@rtak rá, hasonló helyzetem volt egy kiegészítő lámpával. Szigorúan csak a fotót vették figyelembe. Még részletben sem engedték befizetni!
Viszont a helyedben az üzemen kívüli lámpával erősen bepróbálkoznék!
Sok sikert hozzá!!
hepibipbip 2009.12.28 15:13:58
@Kivancsi: és ott mennyi az átlagkereset?
Valaki szerint Klímahőmérő robbant a Hősök terén, a világ szerint pedig pár ember egy méretes pényiszt formált.A Lehet Más a Politika egy nappal a koppenhágai klímacsúcs befejezése előtt figyelemfelkeltő akciót tartott a Hősök terén. A nemzetközi klímavédő kampány…..
hepibipbip 2009.12.21 14:01:40
@Baucisz: "nem csörtetsz gyalog a bringások útján"

hol a kapcsolódás a klimacsúcshoz? a többit értem...
Lett egy macskám, mondom anyámnak, kicsi és foltos. Minek, kézdezett vissza jogosan, sose szeretted a macskákat. Te kutyás vagy. Igaza van valahol, mert évtizedeken át meg voltam arról győződve, hogy a macska csak azért van a világon, hogy a nyugdíjasok ne unják halálra magukat, erre…..
Ezek után, nem vagyok biztos benne, hogy sokan fogják megvenni a Prada tavaszi kollekciójából a magassarkú cipőket, ha még a modellek sem tudnak járni benne...Via The Catwalk Queen ..
Ha balesetet látunk közvetlen közelről, vagy esetleg mi magunk vagyunk szenvedő alanyai, legtöbbször az ösztön és az adrenalin kerül előtérbe és KRESZ szabályai csak másodlagosak lesznek. Persze biztos sokan vannak olyanok is akik ilyenkor is meg tudják őrizni a hidegvérüket.…..
hepibipbip 2008.09.23 13:59:18
Igen Borla, úgy látom másak az értékrendjeink. Én gordu mellett teszem le a voksomat. Jómagam sem veszélyeztetném a családom egy újabb baleseti helyzettel, ill. egy esetleges megrázó élménnyel a látványból kiindulva.
A cikkírótól ennyi telt, talán tőlem is "csak" ennyi.

Ami előírás:
Baleset – Baleseteknél első tennivaló az életmentés, a sérült azonnali szakszerű ellátása, a vagyonbiztonság megőrzése. Mindenkinek kötelessége a tőle elvárható segítséget nyújtani azoknak, akik élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van. A segítségnyújtási kötelezettség elmulasztása büntetőjogi jogkövetelményekkel jár. Az esemény megközelítésénél óvakodni kell újabb baleset bekövetkeztéből. Esetleges tűz- és robbanásveszély kiküszöbölése; a sérült megközelítését követően tájékozódás: válaszol-e a sérült a feltett kérdésekre, mozdul-e, láthatók-e légző mozgások? Ezek igenlő válasza esetén látszik-e vérzés vagy egyéb durva sérülés? Szakképzetlen segélynyújtó óvakodjon a sérült mozdításától. A balesetet haladéktalanul be kell jelenteni a 104-es vagy 311-1666-os telefonon, türelemmel kell várni a diszpécser bejelentkezését. Célszerű bejelentési sorrend: a bejelentő neve, esetleges telefonszáma, esemény pontos helyszíne (kerülettel vagy km szelvénnyel meghatározva), az esemény jellege, a bejelentő személyes tapasztalata a beteg, sérült állapotáról. Közúti eseménynél szükséges tudni hányan sérülhettek és erről tájékoztatni kell a mentőket.
Hát, ha ez egy Joshi Bharat-promó akart lenni, akkor nagyon nem sikerült. Nem mondunk senkinek újdonságot azzal, hogy a Naplóban időnként promóznak premier előtt álló TV2-s műsorokat. Ez önmagában még nem baj, csak az a gáz, hogy ezt röhejes kamuriportok formájában teszik, és…..
Proszektúra Cigányverés Áfával 2008.07.08 18:58:00
 Egerben az Északi lakótelepen kisebb súlyú rongálás történt. A városi bíróság ítélete szerint a vádlottak ittas állapotban kék színű alkoholos filctollal több feliratot és jelképet rajzoltak egy lakótelepi ház liftjébe.  Egyikőjük a földszinti lépcsőházat…..
Péter igencsak pechesnek bizonyult és a sebességmérők karmai között landolt. Úgy tűnik nagy a szigor. Kérdés, hogy van-e a rendőröknek mérlegelési joga és ha igen, mégis hol vannak a határok? Tájékozottak vagyunk-e a jogainkról és tudunk-e védekezni az esetleges…..
A most következő, Dia által küldött történet fő tanulsága, hogy ha a falu főutcája nem védett útvonal, akkor sem fogják megadni a jobbkezet, ha pedig ezért reklamálsz, ráadásul nő is vagy, akkor költözz át a falu túloldalára, úgy is neked kell megállnod és elengedni…..
 Gondolom, mindenapi az érzés, hogy egy régen látott ismerős jön szembe az utcán, és hirtelen próbáljuk eldönteni, ismerős-e, vagy csak hasonlít rá.  Velem is ez esett a minap. Jött szembe a srác, napszemüveg-borosta ellenére egyértelműen ismerősnek tűnt, és nagyon…..
Ma van az első születésnapunk, és ezekben az emelkedett pillanatokban két dolgot tehetünk: 1, Mindenkit elhívunk a ma esti Szakítósbulira a Corvintetőre, ahol lehet ismerkedni és szakítani, ezt a szándékot lufival fogjuk megjelölni. Lesz szakítódarts, mert imádtátok, plusz…..
hepibipbip 2008.06.26 11:28:11
El Mondo blog Köz és munka 2008.06.25 18:22:00
"EU-milliókból beköltöztették a romákat a falu középpontjába a magyarok közé, hogy integrálódjanak. A házakat a cigányok lelakják, a régi lakók ingatlanjainak ára töredékére zuhant..." "Vettem volna fel romákat a vállalkozásba, de csak a kedvezmények miatt?…..
Subba Képrejtvény: Ki ő? 2008.06.24 10:02:00
Az alábbi képen Magyarország vezető női egyéniségét láthatjátok. Felismeritek ki ő? Megfejtés délután várható...
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/keruletaddict/gyilkossun/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
"Nagyon sokat kattogtam azon, vajon megírjam-e neked a Levente történetet. Talán nem tartja majd senki viccesnek,de azért tedd ki, mert ebből tanulhat rengeteg srác. Bár tudom, most én leszek az elit rüfke, amiért nekem semmi sem jó, meg ilyenek...Itt általánosságban ez megy…..
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..
Hóbelevanc Elgázolt gyalogosok 2008.05.23 11:00:00
Rossz hír borzolja a kedélyeket az országban. Pécsett elgázoltak egy nagymamát a zebrán a 20 hónapos unokájával együtt, akit a babakocsiban akart éppen áttolni az úttesten. Az eset szerdán történt, ami után kórházba szállították a sérülteket. Közben először a nagymama,…..
Valószínűnek tartom, hogy a lenti levél írója, hepibipbip annyira nem volt hepi, mikor épp átélte amit velünk is megosztott. Akinek volt már hasonló, majdnembalesetes halálközeli élménye, az tudja milyen átélni egy ilyet... Már korábban is felfigyeltem ama furcsa szokására…..
Szia Vivien! Láttalak az iWiW-enÚgy megjelölnélek úgy megjelölnénekHa merném lehetnél a havernémHa verném könnyebben kihevernémA hátad szép a lábad jó ó VivienNincs senki hozzád fogható ó didibenBámullak naphosszat csak kicsibenÁlmomban megtoszlak kezem a bilibenÓ Vivien…..
Karitól kaptam pár napja az alábbi kis videót, amelyikről nagyon hamar kiderült, hogy tökéletesen kitölti a munkahelyi ebédidő előtti merengést a maga hat és fél percével. Kicsit kiszárad az ember szája közben, de ez ne legyen baj. Főszerepben Jan Kopecký és a Fabia WRC,…..