Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vakondlány

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1: Helymeghatározás alapú marketing üzenetek Azzal, hogy az Y generáció 80%-a használja a telefonját a boltokban, és 74%-uk hajlandó elfogadni a helymeghatározás alapú mobilos üzeneteket, a marketingeseknek óriási lehetőséget kaptak arra, hogy releváns, és azonnali ajánlatokat biztosítsanak a…..
A tartalommarketing még mindig növekvő potenciállal bír A Direct Marketing Association (DMA) kutatása szerint, a cégek még mindig nem használják ki a közösségi média erejét.  A DMA kutatása rámutatott, hogy a cégek 70%-a még mindig nem gyűjt adatokat a közösségi felületein, pedig a megkérdezett…..
A brandek még kreatívabbak lesznek A tartalommarketing leginkább a blogolásról, e-bookról és más írott tartalmakról szól, amikkel (például) email feliratkozókat lehet gyűjteni. Ez a stratégia fontos lesz a jövőben, de a brandeknek több kreativitásra lesz szükségük, ha komoly eredményekre vágynak: a…..
A Cisco trendelemzése szerint a videófogyasztás – 2017-ben – már az összes fogyasztói internetforgalom 69%-át fogja kitenni. Segíti a trendet,hogy az internet sebességének növekedésével, és az állandó okostelefon-használat miatt a felhasználók bármikor és bárhol elérhetik a videókat. A felkészült…..
A 12 szakértő egyetért abban, hogy a 2017 TOP tartalom marketing trendjében jelen lesznek az élő videók, a vizuális és interaktív tartalmak, a virtuális valóság, a kategorizált és személyes tartalmak éppúgy, mint az írások, cikkek. Fontos lesz a jobb minőség, a mélyebb tartalom, de van olyan…..