Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suelknitwear

160 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legújabb sorozatunkban olyan tanárokat, nevelőket, gyermek „iránytűket” mutatunk be, akik révén egy picit átjárhat minket az a szeretet, lelkesedés, kreativitás, amivel ők a gyerekek felé fordulnak. Négy nővel beszélgetünk az értelmi, érzelmi, fizikai fejlesztés fontosságáról, legyen szó bölcsis…..
Három nő, három történet. Három vállalkozó, akik valami csodásat építettek.  Kollarik Gabi Kiskora óta járták a kézműves táborokat, mindig alkottak valamit a családban aztán az élet kicsi másfelé sodorta és sminkmesterként, oktatóként bontakozott ki. Imád alkotni, ötletelni, teremteni, ebben…..
Sorozatunkban izgalmas karaktereket, energikus és lebilincselő szuper nőket mutatok be nektek, akikkel bármikor összefuthattok akár az utcán is. Hétköznapi szupernők, most első körben "szuperdokik". Három doktornővel indítom a szeptembert, akikkel egy élmény volt beszélgetni... Dr.…..
Yarnparade Virágba borult a divat 2023.05.23 13:45:25
Minden évszak és persze maga a természet is állandó ihletforrás a divatban, így nem meglepetés, ha tavasszal menő a virág és minden, ami színes, szagos, tulipános álom. Idén a hippie időszak túlburjánzó virágmintáit is felülmúlják a szirmokban úszó divatanyagok. A színpompás növények megjelennek a…..
Héra, Artemisz vagy éppen Aphrodité? Melyik vagyok én? Könnyed összeállításunkban az istennők személyiségéhez választottunk kreatív szetteket, ahol az adott istennő lenyomata valamilyen módon megjelenik az outfitben.  Jean Shinoda Bolen japán származású amerikai pszichiáternő, a jungi iskola…..
A hideg hónapokban, amikor legszívesebben csak belebújós, puha, meleg cuccokban járkálnál, igazi kihívás olyan darabokat találni, amelyek egyszerre divatosak és nőiesek is, vagyis az összes kritériumnak megfelelnek. Idén télen (de ha őszinték akarunk lenni, minden évszakban) a legjobb választás egy…..
  Az adventi időszakban általában mindenkit megbabonáz a karácsonyi készülődés. Elkezdjük feldíszíteni a házat, szervezzük a családi karácsonyi összejöveteleket és végre  meg lehet csodálni az ünnepi vásár fényeit és kirakatait. Ezzel az időszakkal megérkezik a vásárlási láz is vagy éppen…..
Amikor vásárlunk, általában az első dolog, amit megnézünk a kinézett darabokon, az az árcédula. Közben elgondolkodunk a következőkön: Fogom ezt hordani? Beleillik a stílusomba/gardróbomba? Sokáig ki fog tartani ez a darab? Egy év múlva trendi lesz még? Sok minden átfut az agyunkon, de…..
life, végre menők a hús-vér nők, hétköznapi arcok, környezetünkben élő szuper csajok, de a női test változatosságát inkább kerekebb formákon jelenitik meg a márkák, és keveset beszélünk arról, hogy bizony vannak olyan vékony lányok, akiket pont azért "csúfolnak" mert nem elég csajosak... Az utóbbi…..
Elképesztő az összefogás, ami a jelenlegi háborús helyzetben kialakult Magyarországon. Talán ez az egység, ez a sok segíteni vágyó ember, ez a rengeteg pozitív energia az, amire érdemes gondolnunk ha éppen összeszorul a szívünk a híreket nézve.  Hoztunk nektek három hazai márkát, akik termékeinken…..
A hús-vér kifejezés a lehető legérzékletesebben fejezi ki azoknak a hétköznapi nőknek a karakterét, akik egyszerűen jól érzik magukat a bőrükben, az élet minden területén bedobják magukat, szeretnének csinosan megjelenni a munkahelyükön, a magánéletben, akikhez hasonló hétköznapi arcokat látunk…..
Azt is írhattam volna a címben, hogy inspirációs források, avagy lenyúlások a divatban, de legyünk jóindulatúak, és előlegezzük meg az áthallás lehetőségét. Nemrég a Süel oldalán láthattunk két jól bevezetett modellt, valamint a Chloe divatház új kollekciójából, egészen hasonló darabokat. Vajon…..
November 25-én tartják a Nők Elleni Erőszak Megszüntetésének Világnapját, amelyet a nemzetközi 16 akciónap kezdőpontjaként is tekintenek. Ebben a két hétben, szerte a világon különböző kampányok hívják fel a figyelmet még intenzívebben a családon belüli erőszak témakörére, az áldozatokra, nyújtanak…..
Andie Macdowell ősz fürtjeivel nemcsak Cannes-ban okozott óriás meglepetést, de a hazai és nemzetközi médiát is felrobbantotta a fotósorozat, ahol a 63 éves díva ezüstös hajkoronával pompázik.  Mi az, ami ennyire meglepett mindenkit? Kérdezhetnénk, hiszen George Clooney őszes halántékát évek óta…..
Reméljük még nagyon sokáig kitart a vénasszonyok nyara, ám érdemes egy pillantást vetni a a lassan bekúszó őszi trendekre.  A kötött mindig is központi figura az őszi/ téli kollekciókban, de pár éve már a klasszikus pulóvereken kívül is rengeteg izgalmas fonal megoldással találkozhatunk a…..
Yarnparade A berobbanó zöld titka 2021.08.13 14:03:37
A zöld szín titka, avagy mitől borult zöldbe idén a divatvilág. Nemcsak a kifutók (Molly Goddard, Victoria Beckham, Michael Kors) és néhány ikonikus kiegészítő, mint a Bottega Veneta táskák zöldültek ki, de a Tik-Tokon is hasít az árnyalat, legalábbis klorofilos vízivás formájában:). A…..
Folytasd a sort... 1. Tervek és valóság. Mindent tökéletesen megterveztél, de az utolsó pillanatban még eszedbe jut a körömlakkozás, hogy kellene a gyereknek uszópelenka, hogy a kukákat nem vitted ki és végül éppenhogy kiértek a reptérre...  2. A börönd A börönd tele, minden apró szeglete ki…..
Manapság oly népszerű "divat térnek" számít a showroomok, vagyis bemutatótermek világa, ahova sokszor fashionista márka rajongókat, indokolatlan puccparádét és feszélyezett hangulatot képzelünk el, körülményes bejelentkezéssel. Tegye fel a kezét, akinek a "showroom" szó hallatán voltak ilyen…..
A Miss Universe Hungary szépségkirálynője Bódizs Veronika legújabb fotósorozata egzotikus helyszínen készült. A visszafogottan szexi fotósorozaton igazi hercegnőként tündököl a magyar lány, aki több magyar és nemzetközi cégnek is reklámarca. Most egy magyar márka tervezője kérte fel Veronikát…..
  Macher Vera Sokszor ábrándozom arról, hogy milyen lehetett a múlt század eleji patinás divatszalonok korában létezni nőként. Leginkább Párizsba repülnék vissza az időben, a divat bölcsőjébe. Az időutazáshoz nem árt képzeletben magunkat egy grófnő vagy egy ünnepelt színésznő bőrébe bújtatni. A…..
Yarnparade A barna az új fekete?! 2020.12.26 00:56:31
Macher Vera Csokoládéruhákban hódítunk télen  A barna, mint alapszín sokáig a fekete-szürke-sötétkék szentháromságában parkolópályára kényszerült. Ebben az őszi-téli szezonban azonban újra berobbant a divatba olyannyira, hogy kimondhatjuk: idén a barna az új fekete! A barnás-narancsos…..
Izmos, hosszú, nőies. A kidolgozott női lábak sok tervezőnek, stylistnak a fantáziáját beindítják divatanyag fronton. Nézzük meg kik azok a hírességek, akiknek ikonikus virgácsai előtt hever a világ. Naomi Campbell a fekete párduc. Már a beceneve is sokatmondó az tökéletesen kidolgozott szépségnek.…..
Pár hete belefutottam az Vanity Fair egyik cikkébe, ahol az estélyiként is viselhető strandruhákról írtak, egész pontosan olyan egyberészes fürdőrucikról, amiket szoknyákkal, nadrágokkal párosítva az esti buliba is viselhetsz.  Ezen felbuzdulva most olyan strandruhákat hozok nektek, amiket nem csak…..
Yarnparade Hősnők kamerák előtt 2020.07.22 18:47:15
     Éppen csak fellélegeztünk és már a második hullámról beszélnek az egész világot sújtó járvány tekintetében. Vajon elég volt-e ez a kis idő, hogy hétköznapi hőseink, orvosok, ápolók és még sokan mások feltöltődjenek és felvértezzék magukat egy újabb csatára?  A koronavírus okozta…..
A vírus helyzet, karantén, kijárási tilalom és annak gazdasági hatásai magánembereket és cégeket is egyaránt nehéz helyzetbe hozták, nem csoda ha a válság közepette a hazai vállalkozások támogatása is előtérbe került. Még azok is, akik eddig a vásárlásnál nem foglalkoztak a gyártóval vagy a…..