Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Postr

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mariah Carey úgy látszik mostanában szeret hülyét csinálni magából. Vagy lehet, hogy tényleg kényelmes mélyen dekoltált gyémántos bodyban és magassarkúban edzeni?  Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le semmiről! Ha nem jelennek meg a beágyazott…..
Mintha csak tegnap lett volna, hogy a mozikba került A Gyűrűk Ura-trilógia befejező része, a népszerű franchise sztárjai a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással. Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le semmiről! Ha nem jelennek meg a beágyazott…..
A rövid válasz: több, mint kétmillióan.  A hosszú válasz pedig emitt: Ne tagadd, átváltottál HD-ra!..
Donald Trump pénteken írta alá a törvényt, amely négy hónapra felfüggesztette menekültprogramot, és megtiltotta hét, muzulmán többségű ország polgárainak beutazását az Egyesült Államokba.   Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz…..
Nemcsak az unásig ismert vécés piktogramok léteznek. Lehet ezt frappánsan, kreatívan is! Az Mutatjuk a legjobbakat: Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le semmiről! Ha nem jelennek meg a beágyazott képek, katt ide! Mermaids and Pirates. One of my…..
Devid Beckham idősebbik fia, Brooklyn kipróbálta az Instagram új szolgáltatását, a live-ot.   Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le semmiről! Ha nem jelennek meg a beágyazott képek, katt ide! Nem is kellett sokáig várni, és a vicces papa a…..
Megan és Sally-Anne Burk töltötte fel Youtubera videójukat, melyben Beyoncé legnagyobb slágereit éneklik - és valljuk be őszintén, ez a duó talán jobb is mint az igazi. Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le semmiről!  ..
Úgy tűnik, a Youtube megpróbálja lesöpörni az oldalról az Észak-Koreával kapcsolatos videókat. A megosztó nemrég egy Japánban élő lengyel állampolgár, és egy vietnámi felhasználó csatornáját is törölte, magyarázat nélkül. Mindkét felhasználó az elzárt diktatúrában készített videókat osztott…..
Egy edző két képet posztolt az Instagramra, hogy bebizonyítsa, teljesen normális, hogy az embernek gömbölyödik a hasa mikor leül.    Oh oh it's magic, you knowwwwww. �� We all look like this when we sit. Don't stress about the way your body looks in certain positions. These photos were…..
Az egész amerikai sajtó kiakadt, amikor a frissen hivatalba lépett amerikai elnök egyik főtanácsadója, Kellyanne Conway egy vasárnapi televíziós műsorban kijelentette: Donald Trump szóvivője nem hazudott, hanem csak „alternatív tényeket” közölt sajtótájékoztatóján. Tetszett a bejegyzés? Akkor…..
A HeForShe mozgalmat útjára indító Emma Watson édesanyjával együtt Londonból repült Washingtonba, hogy támogatásáról biztosítsa az amerikai nőket. A tiltakozók Trump szexista és rasszista megnyilvánulásai ellen demonstráltak de sokan szót emeltek a nemi egyenlőtlenségek, a nők betegbiztosításának…..
Becslések alapján akár félmillióan is lehettek a Women's March elnevezésű, Trump ellenes demonstráción szombaton az USA fővárosában, és a tömegben rengeteg híresség is megjelent. Azonban a Women's March nem csupán washingtoni ügy, az egész világon szerveztek hasonló megmozdulásokat, a főváros…..
James Fridman igazi Photoshop guru, készségesen segít mindenkinek aki hozzá fordul, hogy manipulálja képeiket. Na de nem is akárhogyan teljesíti a kéréseket, Fridman minden kérést szó szerint vesz!   Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le…..
Minden kutyarajongó rajongani fog az alábbi Facebook és Instagram oldalakért. A világ minden tájáról gyűjtik a boltok előtt gazdáikra türelmesen várakozó szomorú ábrázatú kutyás képeket. Az oldal tulajdonosa egy Ausztráliában élő ír srác Andy, aki pár éve kezdte el fotózni a tündérien várakozó…..
Maisie Williams, azaz Arya Stark és a nővérét alakító Sophie Turner (Sansa Stark) nagy barátnők lettek az évek során. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Maisie Williams a Twitteren kérte rajongóit, hogy tweeteljenek vicces fotókat róla és barátnőjéről. Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a…..
Az Instagram igazságtalan szabályozására egy remek trükkel hívják fel a figyelmet, #FreeThe Nipple hashtaget alkalmazva. A közösségi oldalak - így az Instagram is - kínosan ügyelnek arra, hogy a felületeiken a szabályzatnak megfelelő tartalmak, fotók jelenjenek meg. A szabályok értelmében a…..
A te újévi fogadalmaid között is szerepel, hogy megszabadulsz pár pluszkilótól? Esetleg elhatároztad, hogy 2017-től egészségesebb életmódra váltasz?   Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le semmiről! Ha nem jelennek meg a beágyazott képek, katt…..
Közhely, hogy egyre inkább teret nyernek a videós tartalmak, nem hiába feküdt rá az Instagram és a Facebook is. Ma még azonban egyetlen nagy szereplője van ennek a típusú tartalomnak, és az a Youtube.  Ezért fontos, hogy ha vállalkozásod számára videós anyagot készítesz,…..
  A 12 éves, Georgia állambeli Katelyn Nicole Davis két hete a Live.me-n közvetítette, ahogy felakasztja magát. A videó hihetetlenül gyorsan utat talált a Youtube-ra, a Facebook-ra és mindenhova, a rendőrség pedig máig tehetetlen: hiába szeretnék leszedni a videót, az a mai napig könnyen…..
A német választás előtt, Németországban fogja tesztelni a Facebook azt a rendszert, amit a kamuhírek terjedése ellen fejlesztettek le - erről ír a Financial Times.  Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le semmiről!   A rendszert…..
2017. Január15-től NEM adok a Facebooknak, vagy a Facebookkal kapcsolatban álló jogi partnernek engedélyt a mind múlt-, és jövőbeli képeim, adataim, vagy bejegyzéseim használatára.Ezzel a kijelentéssel felszólítom a Facebookot, hogy szigorúan tilos közzétennie, lemásolnia, vagy bármilyen más ellenem…..
  Te is elgondolkoztál már azon, hogy hol mondanád ki legszívesebben a boldogító igent? Ma már határ a csillagos ég, csak találj egy anyakönyvvezetőt aki veled tart a nagy napon. Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és tuti nem maradsz le semmiről! Ha nem jelennek meg a…..
A Facebook kijavított egy komoly hibát, ami miatt a Messenger alkalmazás felta az Android-felhasználók aksiját.  Egy csomó tweettel találkozni, amikben a felhasználók arra panaszkodnak, hogy a háttérben futó applikáció elég hamar leszívta az akkut.  Tetszett a bejegyzés? Akkor…..
Az Urban Myths című angol antológia előzetese nagyon ütősre sikeredett. A Twitteren is nagyot megy, bár ez leginkább egy dolognak köszönheti.  Nem kisebb nevek szerepelnek majd a sorozatban, mint Michael Jackson és Marlon Brando.   Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát , és…..
Vajon a játékok anatómiailag pontosan vannak ábrázolva? Talán igen, talán nem :)  Az normális, ha egy játék ló figura egy apró emberszerű péniszt kap? Döntse el mindenki saját maga: Not sure why this toy needs this level of detail pic.twitter.com/WB7WKJQKcI — Bob Velcoro…..