Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehetmás

85 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik településen például az önkormányzati földeket a közmunka keretében művelték, majd az ott megtermelt élelmiszert szintén közmunkában főzték be, amiből az iskolában ebédet adtak a gyerekeknek. Máshol a faluőrszolgálatot tartották fenn közmunkával, több romát is…..
(írás egy tagunktól) "Eddig jöjj és ne tovább, ez itt ellene áll kevély habjaidnak." "Hitherto shall you come, but no further: and here shall thy proud waves be stayed." Jób könyve Talán többen láttuk a Da Vinci kód című filmet. Félig bulvár, vagy tán…..
Az államban nem bízik a magyar. Bezzeg a magángazdaság: MAL Zrt.!!! BP!!! Strabag, Rail Austria, Gripen, Vegyépszer, Betonút, Postabank, Siemens, Wallis, Hospinvest, Budai Hengermalom, Lehman Brothers, Halliburton, Enron, K&H, Elender, Arthur Andersen, Hypobank, Anglo-Irish, Bábolna,…..
Világforradalom és ökobéke: elmélet, gyakorlat és tábortűz 2010. július 21–25., Horány, Árnyas Sziget Tábor * Ha érdekel az ökopolitika, de nem tudod hol kezdd, ha már elkezdted, de nem tudod, hol folytasd, ha kíváncsi vagy, hogy gondolkodnak erről mások, ha nem csak az…..
Már huszonötezren látták tegnap óta, ne maradjatok le Ti se!..
LK: Nemrégiben jelent meg a Vallástudományi Szemlében „Vallási identitás és környezeti attitűdök Magyarországon” című, a témában viszonylag úttörőnek mondható publikációd a vallásos közösségek környezetvédelemhez fűződő viszonyáról… mennyire mély a…..
Az utóbbi napokban beindult az ún. baloldal progandagépezete. A Népszabadság csütörtöki számában Tóth Ákos arra a következtetésre jutott, hogy "az LMP-t –az MDF-fel ellentétben – támogatja valamelyik nagy párt". A szerző természetesen azt sem rejtette véka…..
Lokális klímaváltozás 666 2010.03.08 10:05:00
666: Hétfőn délután 4 óráig pontosan ennyi kopogtatócédulát adtak le a nevemre. Délután 5 óráig is pontosan ennyit. Állok az aluljáróban és várom a többit. Ha máshonnan nem, az ott térítő Jehova Tanúitól tudhatjuk: 666 a sátán száma. „Jön a világ vége!”…..
Karácsony Gergely kampányfőnök egy érdeklődővel beszélget az atomenergiáról a Fény utcai piac előtt..
Látványos plakátban gyönyörködhetnek az érdiek a város forgalmasabb részein. A két négyzetméternyi felületet legfelül a polgármester hatalmas képe uralja; ott ül íróasztalánál, és jóságos arccal mosolyog. Alatta apró gyerekek láthatók, apró szüleik és apró…..
Húsz éves a Magyar Köztársaság. Húsz évvel ezelőtt a magyar polgárok nagy többsége hitt abban, hogy lehet más a politika. Hogy az elnyomást felválthatja a választók aktív részvétele, hogy a jövő felélése helyett a felelős döntések fogják meghatározni a politikát, hogy a…..
2002. márciusában a Friedrich Ebert Alapítvány egyik konferenciáján vettem részt. A témájára már nem emlékszem, csak a mellettem ülő idős hölgyre, aki a szünetben felszolgálandó három fogásos ebédre várva időnként a fülembe súgta: " Ez mért motyog?",…..
A Goldenblog 2009 szavazásán a Lokális Klímaváltozás a 'mainstream' kategóriában a 16. helyet szerezte meg.Ezúton köszönjük minden kedves olvasónknak, akik érdemesnek találtak minket a szavazatukra!Maradunk továbbra is a szolgálatukban.A további terveink között szerepel, hogy…..
A Lehet Más a Politika és a Humanista Párt 2,6 százalékot ért el a 2009-es európai parlamenti választáson. Ezzel az eredménnyel az LMP végérvényesen felkerült Magyarország politikai térképére. A kampány során az LMP-HP egyik fontos szlogenje az volt, hogy „Indítsd el a…..
Ma Debrecenben döbbentem le, hogy a Piac utcát gyakorlatilag az LMP uralja. Tegnap Pécsett, múlt héten Kaposvárott volt részem egy halál profin összerakott választási rendezvényben. Ugyancsak ma, Pinczés Bálinték úgy beszéltek szép számú közönség előtt Szegeden, hogy ott…..
Összetett válságjelenségről, szociális hálóról, paradigma-váltásról éppúgy beszélt a Magyarországra látogató Phillippe Lamberts, mint a zöld new deal-ről. Az Európai Zöld Párt (EGP) szóvivője biztos benne, hogy ha sikerül megértetnünk az emberekkel a szemléletváltás…..
Az LMP első választási megmérettetése előtt áll. Még ott a tojáshéj a fenekünkön, de már mérhető a támogatottságunk, sőt a Gallup szerint előzzük az szdsz-t. Tetemes mennyiségű kopogtatócédulát gyűjtöttünk össze teljesen tiszta módon. Van egy minőségi EP programunk,…..
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás csütörtökön és pénteken leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt. Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog…..
Kedves Mindnyájan!A következő egy-másfél hétben eldől a sorsunk. Az elmúlt napokban mintegy 200 vidéki gyűjtőt, szervezőt, koordinátort, mozgalmi embert hívtam végig és nekem is iszonyatos többlet-motivációt adott, hogy azt érzékeltem: az ország minden szegletében tisztában…..
 Sokan vannak, akik azt gondolják, hogy más lehet a politika. Innen üzenem nekik, hogy el lehet felejteni! Leszállhatnátok a kis idealizmusotok felhőcskéiről a földre, és észrevehetnétek végre, hogy itt nem fog változni semmi! Én legalábbis mindent meg fogok tenni ezért.Ma nem…..
Ez egy nagyon egyszerű poszt lesz. Csak azt szeretnénk mondani, hogy: Nem. Nem tartjuk elfogadhatónak, tolerálhatónak, menthetőnek, előfordulhatónak, hogy hangoskodó tüntetőket meztelenre vetkőztessenek és tornáztassanak. Ha eltakarják transzparensükkel GYF-et a rajongók elől,…..
Egészen szokványos reggelre ébredtem péntek reggel is. A sötétítőn nem szűrődött át a napsütés ragyogása, s a zubogó eső sem nyomta el a kinti neszeket. Ám éreztem, hogy valami új van a levegőben. Valami szokatlan, valami, amit rég éreztem utoljára. A Föld műholdas képét…..
Danteraktív Ideglelés 2009.03.11 17:00:00
Mást sem hallunk, mint hogy mindenkinek össze kell húzni a nadrágszíjat, és minden fölösleges kiadásról le kell mondanunk.Elegünk van abból, hogy a politika bort iszik, és vizet prédikál.Az LMP ezért felszólítja a pártokat, hogy az Európai Parlamenti választásokra azonnal…..
lehetmás 2009.03.12 14:45:12
;)
"There's nine hundred million of them in the world today.You'd better learn to like them; that's what I say."Monthy Pyton: I like chineseTegnap kora este a Városligeti Fasorban kutyát sétáltattam. Szép környék, igazán szép, asszem diplomatanegyednek is hívják. Olyan az utca…..