Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aviva Meadow

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog Újévet kívánok mindenkinek. Egy ideje nem írtam. Most legszívesebben mentegetőzni kezdenék, hogy miért nem, de nem számít. A lényeg, hogy most itt vagyok. A szorongás illetve pánikbetegség kezelése hosszú folyamat, s a folyamaton belül időnként váltakoznak a "jól vagyok" és a "nem vagyok…..
Ki ne ismerné a füvet vagy marihuánát, hivatalos nevén kannabiszt legalább hallomásból? Sokszor ígértem már, hogy írok bővebben a hozzáfűződő tapasztalatimról. Nem kívánok hosszasan traktálni senkit sem a biokémiai hatásmechanizmusokkal, de azért annyit illik tudni erről a növényről, hogy a fő…..
8. Gyógyteák, gyógynövényes kapszulákA gyógynövények jók, imádom őket. Ilyenkor úgy érzem, hogy közelebb kerülök a természethez, annak ellenére, hogy a harmadik emeleti patkánylyukam konyhájában pacsálgatok, kevergetem és szűrögetem le mindenféle műanyag szűrőkkel meg kanalakkal és öntögetem a kis…..
4. AkkupunktúraTalán ijesztően hangzik, hogy egy csomó tűt szurkálnak a kezünkbe, arcunkba, hasunkba, lábunkba, viszont aki nagyon ódzkodik a tűtől, az kérhet lézeres kezelést. Amiben ez a módszer segíteni tud: harmonizálja a testet és a lelket, energetizál, alvás zavarokat szuperül orvosolja,…..
Akár pánikrohamaink vannak, akár szorongunk, tudunk tenni ellene, sőt akár teljesen meg is gyógyulhatunk! Sok időbe, energiába és türelembe került, mire ez a mondat hitelt érdemelt nálam. Talán más is érezte már kilátástalannak a helyzetét és eljutott arra a pontra, mikor már úgy érezte, hogy nincs…..
Szorongás, pánik és depressziómentes boldog Újévet kívánok mindenkinek!Nem tűntem el, hamarosan jelentkezem! :-)..
Aki pánikbeteg vagy depressziós kisebb-nagyobb mértékben szorong. Tulajdonképpen mindenki szorong, néha, de csak rövid ideig, és a hangsúly itt a néha szócskán van. Ugyanis csak néha szorongani kifejezetten hasznos. Ennek a kellemetlen érzésnek meg van a maga hasznos funkciója, mégpedig az, hogy…..
Ez egy hosszabb, összetettebb bejegyzés lesz. Milyen is egy pánikroham? Ha egy szóval akarnék válaszolni, akkor a legmegfelelőbb szó talán a borzalmas, szörnyűséges, félelmetes lenne. Nehéz egyetlen szóval jellemezni, már csak azért is, mert a pánikroham egy nagyon szubjektív élmény, tehát ahány…..
Az előző bejegyzésemben ígértem, hogy mesélek az első pszichoterápiámról. Nos, csak említés szintjén fogok írni az elsőről. Bővebben pedig a másodikról, amely tulajdonképpen az első, ha a szorongáskezelés szempontjából nézzük.Mikor már úgy éreztem, hogy beleőrülök a szorongásba, a pánikrohamokba és…..
Az első pánikrohamom 17 éves koromban volt. Már napok óta kínlódtam a nehéz légzésemmel, ami hol jobb volt, hol pedig rosszabb, de általában rosszabb. Túl voltam már egy tüdőszűrésen, asztma vizsgálaton, vérvételen, EKG-n és szerencsére minden eredményem tökéletes volt. Ez némiképp megnyugtatott,…..