Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jiffy.Highlights

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bajnokok Ligája megnyerését most már nyíltan és bátran egyik legfőbb céljaként kitűző Juventus ma este komoly erőpróba előtt áll, hiszen a negyeddöntőben az elmúlt évtized sikerklubja, az FC Barcelona ellen kell kiharcolnia a továbbjutást a legjobb négy közé.  A Juventus…..
Az AC Milan és az olasz labdarúgás edzőlegendája, Arrigo Sacchi úgy látja, a Juventusnak minden esélye megvan arra, hogy sikerrel vegye az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőt. "A Juve egyedülálló lehetőség előtt áll." - osztotta meg gondolatait Sacchi a La Gazzetta dello Sport…..
A Juventust a csapat kapitánya, Gigi Buffon képviselte az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-összecsapást megelőző sajtótájékoztató alkalmával, s a veterán klasszis az elveszített berlini finálé felidézésével kezdte gondolatait. "Soha sem néztem vissza a berlini döntőt, de…..
Jiffy.Highlights 2017.04.11 13:20:30
@Juve82: Örülök, hogy tetszik. Remélem a csapatunk is feltüzelt állapotba lesz az este! :)
A vasárnapi bajnoki mérkőzést követően, második felvonásként a Juventus ezúttal az Olasz Kupa elődöntőjében mérkőzik meg a Napolival, s az első mérkőzésen, hazai pályán szerzett 3:1-es előnnyel készülődhet a rivális elleni találkozóra.  A hosszú időre kieső Marko…..
Jiffy.Highlights 2017.04.05 23:03:29
Néhány nap leforgása alatt a Juventus két alkalommal is megmérkőzik a Napoli együttesével, s mindkét összecsapásnak a San Paolo ad majd otthont. A bajnoki címvédő előbb vasárnap este bajnoki mérkőzésen lép pályára Nápolyban, majd szerdán az Olasz Kupa-elődöntőjének…..
Jiffy.Highlights 2017.04.02 23:47:52
A Juventus fájdalmas pofonnal, remélhetőleg ébresztőnek ható vereséggel távozott Firenzéből, s ezzel az előnye mindössze egyetlen pontra apadt a tabellán második helyen álló AS Roma előtt. A zebramezesek az elhalasztott, Crotone elleni találkozóval ugyan növelhetik a…..
Jiffy.Highlights 2017.01.22 15:38:17
www.youtube.com/watch?v=J8sHU1Rx8lo

Aki esetleg lemaradt volna róla ! :)
Massimiliano Allegri a Juventus hazai rangadóján elkönyvelt győzelem után a meccsen remeklő játékosokat dicsérte, majd egyből át kívánta irányítani játékosainak a figyelmét az AC Milan elleni Olasz Szuperkupa-döntőre, amely az év utolsó mérkőzése lesz az Öreg Hölgy…..
Jiffy.Highlights 2016.12.18 10:24:10
m.youtube.com/watch?v=neDhcR-4Oh0

Ha valaki esetleg nem látta volna , akkor itt megtalálja az összefoglalót jó minőségben.
Forza Juventus!
A Juventus vezeti az olasz bajnokságát és csoportelsőként zárta a Bajnokok Ligája őszi szakaszát, így már csak két mérkőzés választja el attól, hogy elégedettséggel zárja a 2016-os esztendőt. Ez a két összecsapás azonban egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a Juventus előbb a tabella második…..
Jiffy.Highlights 2016.12.18 02:49:09
Jiffy.Highlights 2016.12.18 02:52:02
m.youtube.com/watch?v=neDhcR-4Oh0
(Előző téves link volt ) :)
Forza Juve ! Forza Higuain!
Pavel Nedvěd véleménye szerint nemigen lehet esélyesekről beszélni a Bajnokok Ligájában, a Juventus vezetője így próbálta levenni a terhet a csapatról, miután az olasz bajnok a viszonylag könnyűnek tekinthető FC Portóval került össze a legjobb tizenhat között. A portugál…..
Siniša Mihajlović nem bánja a vereséget, mivel csapatával a győzelmet tűzte ki célul, és ezért kockázatokat kellett vállalniuk. A Derby della Molén az első gólt Andrea Belotti szerezte meg, majd következett a szoros meccsen egy dupla Gonzalo Higuaíntól, majd Miralem Pjanić értékesítette Paulo…..
Massimiliano Allegrit nem lepte meg, hogy harcos mérkőzést láthattak ma az olasz futball szerelmesei, mikor is a Torino együttese fogadta a címvédő Juventust. „A srácok jól játszottak, és csak azért kerültünk hátrányba, mert Andrea Belotti csodálatos gólt lőtt.” - értékelte csapata teljesítményét…..