Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azie

6 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár posztjainak igen jelentős részét adják azok a történetek, ahol olvasóink élve a modern kor vívmányaival neten vásároltak, hogy aztán azt a macerát, amit megspóroltak a fotelből való vásárlással, többszörösen is behúzzák maguknak a kiszállítás kapcsán, mert vagy nem jön a futár vagy nem azt…..
Azie 2017.01.17 22:29:30
@Beerhead: Kínába. Értem.
Szegény olvasónk nagyon megszenvedett azért, hogy mindenféle körömrágós várakozással, aktív levelezéssel, érzelmileg fűtött telefonálással dúsított extrém kalandok után végkifejletként egy vagyona dekkoljon egy hónapja az eMagnál. Mindez azért, mert a cég és a vele szerződésben lévő futárszolgálat…..
Azie 2017.01.14 14:00:40
@Ződ2000: Már ideért, de a sok proli csak a tvreklám alapján rendel.
Subba Szexhirdetés ez, amúgy? 2016.05.13 12:01:52
Azie 2016.05.26 21:19:56
@nem várt fordulat: Hja. A hús rossz, a botox menő. :)
Csudálatos és alapos elemzés a Dózsa-István sarkon található CBA abc-ről. Én ugyan soha nem jártam ebben az üzletben, de tudom, honnan koppintották! Igaz, a Katona József utcai Reál végül hiába hozta évekig hiba nélkül ezt a lehangoló fílinget, végül úgy bezárták egyik napól a másikra, hogy még csak…..
Azie 2016.04.19 19:46:13
@metal: én sem találtam.
Múlt héten az Atlas Obscura nevű oldal egész pofás cikket írt a Swordquestről, és ez eszembe juttatta ezt a játékot, amiről évekkel ezelőtt hallottam (mert Angry Video Game Nerd csinált róla egy részt). Ennek a programnak nagyon érdekes története van, illetve olyan koncepciója, amit ma már nem…..
Ha hétfő, akkor Vakondok 4-werkfilm. (Tudjátok, ez az a dokumentumfilm, ami a magyar videojáték-fejlesztés hőskorát fogja feldolgozni, és aminek rendezőjével nemrég beszélgettünk). Az eheti interjúalany ellentmondásos figura: Vámosi Zsolt, a Philos Laboratories alapítója, akinek neve pár éve egy…..
Adja magát a szóvicc, hogy nyilván ezért biohair, de azét fúj és broáf. Reméljük, egyedi eset. Szerencsére neten keresztül tuti nem terjed, úgyhogy te kedves olvasó, nyugodtan hagyd abba a vakaródzást! Tisztelt T. Homár! Egy apró észrevételt szeretnék megosztani, illetve a tapasztalatomat…..
Azie 2016.01.15 15:01:12
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
A társasjátékozás reneszánszát éli. Egyre menőbb társasozni, minden magára valamit is adó felnőtt játszik. :) A legegyszerűbb persze otthon, a családdal játszani. Ehhez azonban sok pénz kell, mert a játékok száma a végtelenhez közelít, borzasztóan nehéz közülük választani, hogy mit vegyünk meg és…..
A Ticket Expressz egyáltalán nincs egyedül azzal a gyakrolattal, hogy a megvásárolt jegyeket csak a meghirdetett esemény elmaradása esetén hajlandó visszaváltani. De vajon miért van ez így?  Helló Homár,  Még nem volt időm utánajárni, de majd egyszer!  2 db koncertjegyek…..
Azie 2015.12.15 00:24:06
@sarostehen_: Szépen összefoglaltad. :) Ha pedig kis tételben gondolkodunk, akkor a visszaváltással ellehetetleníti az egymás mellett több jegyet vásárlók helyzetét.
Mi van, ha nem működik a kártyás fizetés a benzinkúton, de nincs kp az embernél? Ráadásul a benzin ugye nem egy kiló kenyér, amit visszateszek a polcra. Remélem a clientcoach majd megfejti. Én annyit szeretnék leszögezni, hogy1. izompóló hordása nem bűn2. a benzinkutasok…..
Azie 2014.10.07 11:51:35
@FDToth: Pontosan. Számla kiállít, csekkes v. utalásos fizetés X napos határidő 'oszt jónapot. Ha nem egyenlíti ki akkor meg a szokásos behajtós ügymenet. A beszállítókat sem tartja ott, hogy addig nem mehetnek, amíg nem jött meg a gumicukor.
Azie 2014.10.07 11:57:07
@Benoke2: Alapvetően Soprontól nyugatra egy ilyen probléma szerintem fel sem merül. De ha mégis, kérdés nélkül a 3. bekezdés szerint járnak el. A poszt alapján nem minden cég jár el úgy, mint az anyacége. Nem lennék meglepve, ha valami antiszociális válasz érkezne az itthoni OMV-től. Éppen ezért szoktam az ilyen esetekről értesíteni az anyavállalatot is e-mailben. :)
Ha tudni akarja, miért is veti szét az ideg a lengyeleket a kelet-európai háborúzás hallatán, nézze meg ezt az animációt az 1945-ös, lerombolt Varsóról. Először '45-ös színes légifotóknak hittem, aztán megtudtam, hogy egy animáció, a City Of Ruins képkockáiról van…..
Mai naiv ügyfelünk a Nagy Magyar Hivalat meglepetésekkel és kalandokkal teli útvesztőjén át próbál eljutni a hőn áhított személyigazolványig. Mindezt egy kormányablaknál/on/ban, ami elvileg nemcsak integrált meg kormányzati, hanem ügyfélszolgálat is egyben, de úgy tűnik…..
Azie 2014.07.04 23:00:14
@nickM: Lehelen semmi gondom nem volt az eddigi alkalmakkor. Annál rosszabb a központi okmányiroda.
Az MSZP elnöke és tegnapig miniszterelnök-jelöltje elmondta: vállalja a felelősséget a bukásért és levonta a konzekvenciákat. "Képtelen voltam megszólítani és elfogadható alternatívát nyújtani a Fidesz politikájából és arrogáns hangvételéből kiábrándult magyar…..
Azie 2014.04.07 18:46:27
@egyújságíró:
TEJhatalmat? Jah, közpénzből nem volt annyira megterhelő nekik. Túlléptek a reklámozgatási (szerinted) őskövületen? :) Tényleg, nem is láttam Rogán Pottert mindenről rám vihogni az elmúlt fél évben. És a felfelé irányuló mínuszolós nyilakat sem. Ja de.

Ha szarkazmus volt amit írtál, akkor sry, de nem jött át. :) Ha nem, akkor /facepalm.
Áprilisban indul a budapesti közbringa hálózat, Buppáék telepítik az első dokkolókat a belvárosban. ..
Azie 2014.03.11 11:17:30
@chirkebaszó: Az éves bérlet árából újat vesz.
Azie 2014.03.11 11:21:44
@modalsplit: Bubinál nem szúrják ki/viszik el? Amúgy a sáját bringánál a zár ára a legnagyobb szívás. Az még +10-20k a bicóra (alsó hangon).
Gyors és egyszerű pénzszerzési módot választottak a rendőrök az Astoriánál. Beállnak a Múzeum körúti McDonald’s elé, és kiszednek mindenkit, aki a Deák tér felől a külső sávból érkezik. Száz százalékos hatékonysággal büntetnek, mivel a kötelező haladási irányt…..
Azie 2013.10.10 15:57:42
@promontor: Pontosan, ilyen tábla nincs. Egyébként rossz a forgalomszervezés, mert miért tiltja a tábla a külső sávból az egyenesen haladást, amikor a kereszteződés túloldalán van "folytatása" a sávnak? Ha a Múzeum krt. felőli oldalon "megszűnne" v. buszsávvá alakulna a sáv, akkor azt mondom, indokolt a kötelező jobbra, de így? o.O
Ibolya végtörlesztette a telefonját a djuice-nál, amit több mint egy hónapja nem ismernek el. Bár azóta rájöttek, hogy tényleg hibás a webes fizetési felület, továbbra is az a megoldás, hogy naiv ügyfél tovább fizeti a nemlétező részleteit, aztán egyszer majd…..
Azie 2013.06.13 13:34:51
@Supreme*:
A propelleresek már pannonságuk óta megérdemelnék.
Úgy látszik nem lehet elégszer megírni, hogy minden feliratot laborelemzéssel érdemes megvizsgálni fizetés előtt, mert így járhatnak, mint Dóri: Az alábbi képet lőttem ma a SPAR Mester utcai áruházában. A sajt amennyire látszik, mozzarella, nagyjából 20 deka. Éles…..
Azie 2013.05.31 08:03:56
@Citaro G: 1. Nem azt írtam, hogy kell/kéne, hanem hogy szokott. Kérlek értlemezd. 2. tudom, hogy mit jelent a lédig, és mivel a sajtok és a húskészítmények is a nagyobb (értsd nem kiskereskedelmi) tömegű csomagokból kerülnek kiszerelésre (10 kg-os sajttömb pl.), ezért kerül rá, hogy ldg. Persze lehet, hogy a spar éppen a 20 dekás szeletelt pannóniát csomagolta újra hobbiból és álcázta mozarellának - ill. fordítva.
Azie 2013.05.31 15:22:23
@Citaro G: Alapvetően én is így látom, hogy a posztoló csak simán balf*sz volt és még reklámozza is. Vásárláskor megnézem a cimkét, ha nem az van rajta ami, akkor szólok, hogy cseréljék / csendben visszarakom, hogy szóljon aki akar.

Múlt héten álltam a sorban nyugati sparban, fickó jött vissza, hogy rossz a cimke, pultos ránézett, elnézést kért, hogy mellényomott és adta a megfelelőt.
Azie 2013.05.31 15:25:04
@atpijkamo:

Meghagylak a tudatlanság sötét ködében. :)
Vén Veréb még reménykedik, hogy nem az utolsó frissítés érkezett a Nokiától butatelefonjára (165 millió Symbian júzer, szevasztok), mert nála szétesett a telefonkönyv, ami azért elég alap funkció. A Nokia ügyfélszolgálata másfél hónap alatt nem kapkodta el a segítséget,…..
 A fényképet knockinaround töltötte fel az Indafotó Urbanista gyűjteményébe. Ha valamire, hát erre jó az okostelefon. Mármint megnézni rajta, mikor érdemes elindulni otthonról, hogy ne fagyoskodjunk a buszmegállóban, vagy ne rohanjunk fölöslegesen az…..
Kicserélte a Kindertojást igazira, csóri csemetéje meg jól ráharap, aztán meg még el is kezd bőgni. De legalább a szülők kurva jól szórakoznak a háttérben ..