Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thoma1

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lett túlontúl eredményes a Sapa Fehérvár AV19 második hazai meccse a Red Bull Salzburg ellen. Az ellenfél négyet ütött kezdetnek, aztán előbb Sofron, majd Vaszjunyin szépített, mindez azonban semmire sem volt elég. A vége 2-6 lett, az ellenfél alighanem először mutatta meg a…..
Thoma1 2009.10.30 08:19:57
@cric82: Azért kell szét szedni, mert Tokaji és Horváth meccsek óta szar! (Horváth az egész szezonban!)
Nem szeretek ilyet írni, de ez az igazsáag! Amit tegnap is műveltek...! Flintát többet kéne játszatni, vagy csak azért hoztuk ide, hogy többen legyünk? Remélem érkezik még egy (amúgy beigért) védő!
Fiatalokat is küldjék többet jégre, ők is azért vannak itt, hogy fejlődjenek. nem beszélve arról, hogy már több meccsen is ők voltak a legjobbak!
A csatárok meg lőjék be a helyzeteket végre. Amiből mi 10-ből 6-7-szer gólt kapunk, mi 2-3-szor találunk be!:S
Mentek, hajtottak tegnap is a srácok, csak kicsit eszetlenül.

Hajrá Volán!!!
A magyar válogatottnak nemcsak a szövetségi, hanem a csapatkapitánya is új lesz ezentúl. Korábban megírtuk, a döntést jövő héten hozza meg Ted Sator és teamje. Olvasóink közül már többen tippeltek kommentjeikben, most mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy egy kattintással…..
Berta Ákost saját játékosának tekinti az UTE, és hétfőn az MJSZ átigazolási bizottsága is úgy foglalt állást, hogy a válogatott csatárt érvényes szerződés köti az lila-fehérekhez a 2009-10-es szezon végéig. Ezen kívül is van néhány fontos hírünk az Újpest háza…..
A Sapa Fehérvár AV 19-ben kezdheti a szezont Vas János, tudtuk meg a Nemzeti Sport híréből. Az NHL-draftolt hokis az előző szezont a Brynasban töltötte, inkább kevesebb, mint több sikerrel harcolt a svéd Elitserienben. Az elmúlt hetekben többször részt vett a fehérváriak, illetve…..
Thoma1 2009.08.30 21:59:54
Jégkorong UTE–Alba Volán 2-9 2009.08.14 22:58:00
Hat meghatározó játékosa, Fekete Dániel, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Mihály Árpád, Peterdi Imre és Tokaji Viktor nélkül lépett jégre a magyar bajnok az ezüstérmes otthonában. Érdekes ugyanakkor, hogy két szerződés nélküli, Palkovics Krisztián és Kóger Dániel is ott…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Thoma1 2009.04.22 19:24:53
@Hakami: Péntekit nézhetjük együtt!;)
Vasárnapit még nem tom, mert jön haza Gabi, jővő héten meg délutános vok>>miééérrt!?:S:(
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Thoma1 2009.04.20 17:11:03
Elkezdődött az NHL-rájátszás. A Washington otthon kapott ki a NY Rangerstől, a további három meccsen papírforma-eredmény született. Otthon nyert a Pittsburgh, a New Jersey és a Vancouver. Újítottunk: mostantól embedeljük az összes csata videó-összefoglalóját. Hiába lett 13…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
Thoma1 2009.02.26 16:30:21
@popeszku: Jaja más nekem is tökéletesen megy!:S
Pff, és ÁÁÁ!:(
A New Jersey a Bostont verte, a Devils kapusa, Scott Clemmensen megint nem kapott gólt. A Buffalo a San Josét győzte le úgy, hogy előbb háromgólos előnyt szórakozott el, majd a vége előtt négy másodperccel egyenlített, végül szétlövésben nyert. Egyetlen gól döntötte el Kelet…..
A Magyar Televízió 1-es csatornája úgynevezett csúsztatott élőben közvetíti a magyar válogatott olaszok és ukránok elleni olimpiai selejtezős mérkőzéseit. A pénteki olasz meccs közvetítése 14:00 helyett 14:50-kor kezdődik, egy órát csúszik. A vasárnapi ukrán csata kevésbé…..
Az ügyektől szinte mindvégig mentes Mol Liga-alapszakasz végén összejött néhány olyan történet, amelyet a magyar jégkorongsport korábbi éveiben megszokhattunk. A Steaua óvásáról már beszámoltunk itt és itt, első fokú döntés hétfőn várható az ügyben. Most Csíkszeredára…..
Thoma1 2009.01.12 06:23:35
Kapuslehozatallal próbált csinálni valamit az Alba Volán a Vienna Capitals elleni meccs legvégén, de hiába, az 1-3-ból nem volt visszaút. Pedig Palkovics még vezetést szerzett az első harmadban, de a második felvonásban két, a harmadikban még egy góllal válaszoltak a vendégek,…..
Olyanok teljesítményével van gond, akiket nem lehet lecserélni, mert annyian vagyunk a keretben, ahányan pályára is lépünk, mondta Énekes Lajos edző a Vienna Capitals elleni 1-3 után. A fáradtság most nem magyarázat, a játékosok kipihenték magukat.Az első harmadban jó…..
Énekes Lajos, az Alba Volán edzője változásokról számolt be a pénteki Vienna Capitals elleni EBEL-mérkőzés előtt. A sorösszetételeket megkeverték a szakvezetők, a játékosok valamelyest kipihenték magukat, a hibákon javítani próbáltak."Habár a héten Szuper Levente lázas…..
Pék György szövetségi edző készségesen állt rendelkezésünkre, és tőle szokatlanul hosszasan értékelte az ijesztő eredményű magyar–olasz mérkőzésen látottakat."Ez az olasz csapat minden csapatrészében, a játék minden momentumában jobb volt nálunk. Nem lehet azt…..
"A szerdai pihenőnapon minden csapatnak egy edzést biztosítottak a rendezők. A délutáni városnézésünk elmaradt, mert nem érkezett meg az értünk küldött busz, úgyhogy végül inkább megtekintettük a helyi első osztályú felnőttcsapat edzését." Pék György…..
A második játéknap után kettészakadt a mezőny az aalborgi divízió 1-es junior-vb-n, miután mindhárom meccset a papíron esélyesebb csapatok nyerték. A magyar válogatott hősies teljesítményt nyújtott, úgy tűnik, a fiatalok még jobban odatették magukat, mint egy nappal korábban…..
Voltaképpen helytállt a magyar juniorválogatott a Dániában kezdődött divízió 1-es világbajnokság első meccsén, egy harmadot nyertünk, egyet ikszre hoztunk, egyet elvesztettünk, kár, hogy a közbülső felvonásos elgyengülés önmagában 0-5-tel ért véget, ami összességében…..
Mindhárom mérkőzésen hazai győzelem született az NHL 68. játéknapján. A Chicago sorozatban negyedszer nyert, a Minnesota ötödször kapott ki. A Dallas gyorsan megunta Sean Averyt. A botrányhősnek eltiltása után nem kell visszatérnie a Starshoz. Negyedszer is nyert a Chicago, a…..
Wayne Simmonds, a Los Angeles Kings játékosa különös módon tulajdonítja el a minnesotai Pouilot ütőjét. Hogy így még soha senki nem csinálta, abban biztosak vagyunk: A Kings december 9-én 6-1-re kapott ki idegenben a Coloradótól, azóta viszont két mérkőzésen kilenc gólt lőtt,…..
2009 első hazai mérkőzését a Red Bull Salzburg ellen játssza az Alba Volán. Mindenki emlékszik, mi történt az utolsó fehérvári csata közben és után. Mindenki tudja azt is, hogy a január 4-ei találkozóra fel kell készülni, nemcsak a csapatnak, a szurkolóknak is. A Blue Brothers…..
Thoma1 2008.12.09 17:11:14
Én is az ötleteket várom már!
Innen lehet ihletet meríteni:
www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=media210_hu
Már írt ide olyan kommentező, aki részt vett ezeknek az elkészítésében, biztos most is segítene!
Felőlem lehet egy finoman ironikus transzparens is az elején, ha utána a Volánt éltető szurkolói élőkép(ek) (minden harmad elejére:) következnek.
Kék-fehér lapos ötletem továbbra is fent tartom. A fehér lapokat biztosítani is tudom (800db A4-es).
Persze szívesen részt veszek másban is!


Hajrá Volán!

Megtaláltuk a jégkorongrajongók kedvenc Forma-1-es autóversenyzőjét. Mintha már hallottunk volna valamit arról, hogy Kimi Raikkönen korcsolyával a lábán sem mozog rosszul, de most itt van a bizonyíték is. A finn világbajnok a HIFK-kel edzett. Raikkönen a finn főváros, Helsinki…..