Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farsi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fehérvár–Medvescak 2-3 2011.12.22 21:41 F.Kapus..
Sille: Van még bennem egy-két jó szezon 2011.09.19. 18:00 F.Kapus..
Fehérvár–Graz 2-3  2010.12.30. 21:42 kultúrmisszionáriusRaon beszámolója: (tovább után)Őszintén sajnálom, hogy tőlem a jégkorong.blog.hu-s kollégánál kevésbé derülátó bejegyzésre futja, de én ma kevés szépítenivalót láttam a mérkőzésen.Borzalmas…..
"Egyelőre fogalmam sincs, hol folytatom pályafutásomat" – mondta blogunknak a válogatott kerettag csatár. Eric Johansson érkezésével egyértelművé vált, egy hokisnak távoznia kell a Fehérvár EBEL-keretéből. Csütörtökön derült fény a vezetés döntésére.…..
A Fehérvár ugyanazzal a sorösszetétellel megy a Vienna Capitalsnak, mint a Medvescak ellen tette. Tommi Satosaari visszatér a csapatba, de Hetényi Zoltán kezd. A bécsiek is három vereséggel kezdték a szezont, mint a magyar bajnok, és szintén magabiztosan nyertek legutóbb. A 19.15-kor…..
Jégkorong Jarmo Tolvanen távozik 2010.03.27 11:44:00
Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a…..
Hegyekben állnak a fegyelmi büntetések a mai két mérkőzést követően, amelyen két kérdés eldőlt, nevezetesen az, hogy az Újpest nem kerülhet a rájátszásba, nem végezhet érmes helyen a bajnokságban, és hogy a Dab és a Vasas végez a középszakasz első két helyén. A…..
Farsi 2010.03.04 10:15:11
@Spigott: Hát lehet te tisztában vagy vele mikór osztanak gyógyszert:) Én meg csak egyszerüen nem bírom a nagyképü embereket.
Farsi 2010.03.04 11:32:24
@Gabberboy: Ebben teljesen egyet értek. Az lenne a megoldás. Akkor ő most oktató célzással nyilatkozott. Szerintem a meccsről kellene nem üzengetni.
Szomorúak voltunk a salzburgi eredmény miatt, mert teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy történetünk során először mi voltunk a jobb csapat Salzburgban. Ha fordított eredmény születik, egy szót nem szólhattak volna a hazaiak. Így azonban nem maradt más dolgunk a mérkőzés után,…..
Megvan videón a két kupaelődöntő, hajtás alatt megnézhetik az összes gólt, nyilatkoznak is sokan. Közben a bronzmeccs a poszt publikálásának pillanatában már javában tart, a döntő pedig fél hatkor kezdődik. Utóbbi meccset, ha minden igaz, adja a Sportklub. ..
Nem lett túlontúl eredményes a Sapa Fehérvár AV19 második hazai meccse a Red Bull Salzburg ellen. Az ellenfél négyet ütött kezdetnek, aztán előbb Sofron, majd Vaszjunyin szépített, mindez azonban semmire sem volt elég. A vége 2-6 lett, az ellenfél alighanem először mutatta meg a…..
Háromszor vezetett a Sapa Fehérvár AV19 az Olimpija Ljubljana ellen, mégis csak egy pont jött össze a végén. Nagy lendülettel kezdtünk, Vaszjunyin megszerezte első gólját a szezonban, úgy nézett ki, letaroljuk a riválist, de összeszedték magukat a szlovénok, egyenlítettek. A…..
A két finn meccshez képest több meghatározó játékos kap helyet az első norvég mérkőzés nevezett keretében. Ahogy Énekes Lajos fogalmazott, részben az eredményes játék is cél, de még mindig a mutatott játék a fontosabb, a harmadik és a negyedik sor legjobb összállítását…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Alighanem a szezon legnagyobb OB I.-es meccsét játszották vasárnap kora délután a Megyeri úton, a lila-fehérek tíz perccel tovább voltak teljesen egyenrangú ellenfelei az Alba Volán EBEL-csapatának, mint pénteken, a bajnoki döntő első mérkőzésén. Nagy iramú, élvezetes csata…..
Kapusaink közül Szuper Levente és Hetényi Zoltán öltözik át a mai mérkőzésre, közülük Szuper fog kezdeni, tudta meg blogunk Énekes Lajostól. Az edző elmondta, a csütörtök délelőtti tréning a vártnál is jobban sikerült, de ez még csupán az edzés, és nemcsak ez határozza…..
Farsi 2009.02.05 15:12:59
Két csatár marad le a rigai olimpiai selejtezőkről, tudtuk meg Énekes Lajostól, a válogatott edzőjétől: az újpesti Berta Ákos és a káposztásmegyeri Gröschl Tamás nem tarthat a többiekkel. Mint korábban megírtuk, Berta csak hétfőn került be a keretbe, miután a dunaújvárosi…..
Válogatott hátvédünk a HC Csíkszeredától a magyar fővárosba igazolt, a szezon végéig. Sille a Mol Ligában nem szerepelhet, mivel az átigazolási határidő lejárt, így csak az OB I.-ben számíthatnak játékára. Az olimpiai selejtezőre és az A csoportos világbajnokságra…..
Hiába szerzett vezetést újabb hazai meccsén az esélyesebbnek tartott magyar bajnok, a vendég Graz előbb egyenlített, aztán fordított, majd kétgólos előnyre tett szert és nyert. A mérkőzés összesen négy góljából három az első harmadban esett. Előbb Ocskay Gábor gondoskodott…..