Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tátra

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibivel nem hittük volna, hogy ilyen hamar megtaláljuk az elveinkkel szimpatizáló kemény magot, ezúton is köszönjük, hogy olvastok!Ugyanakkor elég sokan vetettetek fel kérdéseket és szóltatok be, például:  Csúszkálunk a rossz ízlés, a tahóság és a modorosság között. //…..
Tátra 2009.01.14 18:14:42
Pék György szövetségi edző készségesen állt rendelkezésünkre, és tőle szokatlanul hosszasan értékelte az ijesztő eredményű magyar–olasz mérkőzésen látottakat."Ez az olasz csapat minden csapatrészében, a játék minden momentumában jobb volt nálunk. Nem lehet azt…..
Eladó az előző szezonban Siófokon üzemeltetett mobil műjégpálya. A Balaton-parti város idén nem száll be a működtetésbe, így a tulajdonos vállalkozó nem tudja felállítani kis pályáját. Szeretné megmenteni, altruista módon megpróbálunk segíteni neki. A műszaki…..
Tátra 2008.11.26 08:41:14
Jégkorong 1 éves a jégkorongblog 2008.11.08 13:53:00
2007. november 8-án 13:53 perckor élesítettük a jégkorongblogot. A születés pillanata azonos a Vagyunk kik, akarunk mit című írásunk publikálásának pillanatával, noha korábbra dátumozva feltöltöttünk más szövegeket is, hadd legyen mit olvasni a legelejétől. A napokban…..
Megmutatjuk, hogy Magyarország nemzeti csapata milyen mezben lép pályára a jövő heti olimpiai selejtezőn. Fontos megjegyzés: ez nem azonos azzal a szereléssel, amelyben a svájci világbajnokságon szerepelnek majd Pat Cortina választottjai. A világbajnokságra ugyanis a Nike készíti a…..
Tátra 2008.10.30 12:14:55
Aaron Voros, a New York Rangers magyar származású játékosa szívesen játszana a válogatottban – repítette világgá a hírt az MTI. A 27 éves balszélső előzőleg a Duna Tv-nek elmondta, nagyapja 1956-os menekült, és bár ő maga nem tudja a nyelvet, beszállna a világ…..
Jégkorong 2 meccs, 20 gól 2008.10.02 13:28:00
A 3 keddi Mol Liga-mérkőzésről 2 videót már összeraktunk, az egyiken azt lehet látni, ahogy a Steaua legyőzi az SC-t, a másikon meg az NZ-Stars fordít a Miskolccal szemben.Steaua–SC Csíkszereda 4-3NZ-Stars–Miskolc 9-4..
Tátra 2008.10.03 08:39:37
Nemrég szóltunk a serdülőválogatottról, már akkor sokan hiányolták, hogy nem az ifikről vagy a juniorokról cserélünk eszmét máris. És ennek is eljött az ideje. Az alábbiakban közüljük a komplett U18-as keretet, tartalékokkal együtt. Utóbbiak közt olyan tehetségek is vannak,…..
A legmagasabban jegyzett magyar jégkorongozó pénteken eldöntötte, hol folytatja pályafutását. A svéd Elitserienben szereplő Brynäs IF-hez írt alá kétéves szerződést.Vas Jánostól megtudtuk, a szerződés már él, a 2008/09-es szezont biztosan a svéd bajnokságban tölti.…..
Tátra 2008.06.27 16:08:17
Spontán meztervező versenyünkre közel ötven pályázat érkezett. Gyűjtöttünk, válogattunk, egységesítettünk, végül tíz grafikát választottunk ki előzetesen. Olvasóink megszavazhatják, melyik sikerült közülük a legjobban.Ezt a tízes listát átadtuk a…..
Február elején egy magyar fiatalember súlyos balesetet szenvedett Franciaországban. Szüleit a kórházi kezelés idejére Ladányi Balázs és családja fogadta be Brianconban. A média elfelejtette a sztorit, de a mi figyelmünket barátunk, Péter Emese felhívta egy blogra, amelyet a…..
A hősöket ünnepelni kell. Nem egy-két óráig, nem egy-két napig. Ehhez tartjuk magunkat. Hosszú sorozat keretében, egyesével mutatjuk be őket kedves olvasóinknak. A sorrend tetszőleges, a címben a játékos neve előtt a vb-n viselt mezszám szerepel. Édesanyja a Volán…..
Találtunk videót arról, hogyan ünnepelte az orosz válogatott a vb-címet az öltözőben. Főként Ovecskint érdemes figyelni, hol sír, hol iszik, hol táncol, hol telefonál. Lefordítani nem nagyon van mit, annyi biztos, felhangzik A győzelem napja című örökzöld 1945-ből. ..
Tátra 2008.05.21 20:26:18
Négyen pályáznak a 2014-es A csoportos világbajnokság megrendezésére – olvasható a sport.oboz.ua úgynevezett hasábjain. Csehországhoz, Fehéroroszországhoz és Magyarországhoz Ukrajna csatlakozott negyedikként.Kijevben új, 12 ezres arénát építenek, és felújítják a…..
Az elmúlt hetekben nagyon sok új hokibarát született Magyarországon. Ez nagy dolog. Jó lenne megtartani őket a sportág mellett, elkötelezettként. Mit kell ehhez tenni? És mi szükséges ahhoz, hogy a világ legjobb sportja fejlődni tudjon Magyarországon? Egyáltalán, hol tart most?…..
Felizgattuk a szlovákokat, egyre-másra jelennek meg cikkek a magyar csodáról, ezeket olvasónk, U. N. Owen szemlézni szokta a magyar jégkorong fórumában, onnét vettünk le és szerkesztettünk egybe néhány szöveget a fordító/szemleíró hozzájárulásával.A Sme című tekintélyes…..
Megérkezett a válasz kanadai oldalról az orosz Ovecskin és Szjomin beválogatására. Tegnap 10 nevet hozott nyilvánosságra Steve Yzerman, a kanadai válogatott általános igazgatója. Az eddig sem gyenge keret világsztárokkal egészült ki. Túlzás nélkül állíthatjuk, az idei lesz…..
Hanem rettenet. Nem sietnek értékelni az ukránok a válogatott bukását. A hét végén hivatalos-érdemi reakciót nem találtam az internetes oldalakon. Hétfőn aztán a Szegodnyában megjelent Anatolij Brezvin szövetségi elnök nyilatkozata, kiszemlézem.A szurkolók addig sem fukarkodnak…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
Tátra 2008.04.19 21:24:11
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Tátra 2008.04.19 13:31:21
Tátra 2008.04.19 15:16:43
Jégkorong Japán–Ukrajna 2-3 2008.04.18 15:44:00
Csak büntetőkkel nyertek az ukránok a japánok ellen, ami nekünk jó is, meg nem is. Jó, mert a második hely már biztosan a mienk, ezzel előrébb vagyunk, mint a minimális cél. Rossz, mert ha a szétlövésben a távol-keletiek ügyesebbek, elég lett volna holnap a döntetlen, azaz az…..
Szerda óta mindenki a szombati magyar–ukrán mérkőzés lázában ég, de jobb, ha nem feledjük, előbb még muszáj megverni Horvátországot is. Azt a Horvátországot, amelyet általában könnyedén szoktunk elintézni, de ezen a vb-n erősebb a vártnál. Tekintettel a nagy…..
Tátra 2008.04.18 13:08:41
A csütörtöki pihenőnapon teljes körű kikapcsolódást parancsolt a 22 játékosnak Pat Cortina szövetségi kapitány. Délelőtt szabad programot kaptak, utána rövid edzés követezett. Annyi időt töltött a csapat a jégen, amennyi az izmok átmozgatásához szükséges. A…..
Tátra 2008.04.18 08:06:05