Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diótörő46

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star…..
Ott állunk a dombtetőn, és várjuk az újraosztást, amit Feri egy olyan biccsplíz fejjel konstatál, hogy ihaj, a paliból sugárzik a beleszarás, ő MEGOLDJA bazdmeg, MINDENÜTT. Klau be van szarva, Tamás meg nem ért semmit. Na, osztás. Ja, hogy Bencus mondja, ki merre? És nem húznak? Ó, akkor ez csak egy…..
Lilla kiesésének estéjének vagyunk, akkor, amikor Zoli tök jogosan van beszarva, mert egy nálánál másfél fejjel magasabb katonaembert baszott át a védettségi amulettel, de Tamás fején látszik, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni, és mivel a lélegzés most felülír mindent, Zoli…..
Ibonéknál nyitunk, jó is, kíváncsi vagyok, milyen egy újabb vereség utáni másnap a szeretet táborában. Lilla az éjjel bebábozódott, ez speciel sokmindent megmagyaráz, reméljük, amikor kikel, minden sokkal jobb lesz. Gergő hamuval mos fogat, amitől így kora reggel a belem kifordulna, akkor már inkább…..
Diótörő46 2017.09.08 19:53:01
@beacska: Semmi. Csak még emlékszem arra, hogy mikor Nóri jött a kamuamulettel, akkor Klaudia kijelentette, hogy rosszul van azoktól az emberektől, akik nem őszinték. Nézd csak vissza. Aztán kiderül, hogy egy merő hazugság az egész élete amit be akar adni a nagyközönségnek a közösségi oldalán. Olvasd el pl a bemutatkozását az RTL oldalán.
"Miért jelentkeztél a műsorba? Mert világéletemben céltudatos voltam és törtető, addig a pontig, amíg történt az életemben egy utazásom során egy olyan dolog, ami rettenetesen megtört és ezáltal elveszettnek éreztem magam. Céltalan lettem és agresszív. Ezért változásra vágytam, ekkor láttam meg a reklámot."
Vajon mi történhetett vele? Nem nehéz kitalálni.... Nyilván nem attól tört meg és lett hirtelen céltalan és agresszív, mert lekésett a külföldi útján egy vonatot...
Diótörő46 2017.09.08 20:20:05
@beacska: Hát persze :) biztosan úgy volt....
Diótörő46 2017.09.08 20:36:37
@Peti1899: Na most derül majd ki igazán, hogy a játékok során a stratégia és a logika mennyit számít az erő mellett.
Kellemes képekkel indítunk a sziget aranyos kisállatairól, furafejű madár, gombszemű mosómaci a fán, meg A Feri, a dzsungelbaszó, aki már kora reggel úgy csépeli a növényzetet macsetével, mintha nem lenne holnap, míg a többiek édesdeden alszanak a szúnyogháló biztonságot adó takarásában.…..
Hát nem ez volt minden idők adása, de azért történt benne egy-két dolog. Viszont engedtessék meg, hogy a teljesség igénye nélkül tájékoztassak a hogyan voltakról. A Búfasza csapat levelet kap, hogy az Ibon - Felragyog újra a napom, Ibon - csapat osztódásnak indult, merhogy a két…..
Diótörő46 2017.09.06 21:03:12
@Sanda.Ipse: Valóban. Nóri eszembe se jutott már. És katona Tamást sem említettem, akit egy fél napig befogadtak, sőt vezetővé kiáltottak ki, aztán az első botlás óta megtűrik. Volt már azóta pancser meg óvódás is. :D Lillát is épphogy ki nem röhögték a mai adásban, amikor énekelt.

Az előzetes meg megint roppant hihető történetet mutatott be, hogy az "óvódás" fél nap alatt megtalálta az elrejtett amulettet. Hát hogyne....
Diótörő46 2017.09.06 21:11:10
@SDBY: Szerencsétlen nő, nagyon nagyot esett. Remélem tényleg nem lett semmi baja. Annyit nem ér ez az egész hogy a nyakát törje.
A pirosaknál szervezett kókuszvadászat folyik Krisztián és Iliász részvételével, kötéllel verik le a mannát, majd Krisztián, aki valóban nem nagyon tudja elviselni, ha nem ő van a társaság középpontjában, üvölt, hogy teli vagyunk kókusszal bazdmeg, de hogy kinek, azt soha nem fogjuk megtudni. Az…..
Harmadik napnál járunk. Ezzel jobban beindult a műsor, mint a szereplők hasmenése az ananászos rizstől. Bence szóban, vizuális aláfestéssel hogyvoltozza az előző részt, de nekünk itt van Sixx könyvtárba illő írása. A második részben már nincs extra hosszú felszopó, hisz már…..
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
Diótörő46 2016.12.11 08:54:53
@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Hogyne. Csakhogy az fikció, míg ez a fazon eszméletlenre vert egy másik embert és élete végéig kiható egészségkárosodást okozott neki. Azért az annyira nem vicces, mint a Reszkessetek betörők. Vagy van akinek igen?
Diótörő46 2016.12.11 08:57:45
@VV Erőlegény: Ezért járt volna neki a rács és nem a képernyő:
"a 21 éves terheltet: mindenáron össze akart csapni V.-vel, aki azonban hátat fordított neki és indult vissza a gépekhez. A vádlott ekkor az edzőtrikójánál megmarkolta a sértettet, erőszakkal maga felé fordította. A megragadott ember azt mondta támadójának, hogy nem akar semmiféle balhét, engedje el. „Te köcsög, nagyképű fasz, tedd fel a kezed!” – hangzott a felszólítás egy ökölpárbajra, amire a sértett nem volt kapható, így a terhelt e nélkül „intézkedett”: legalább háromszor – ebből egyszer állcsúcson – megütötte őt. V. az utolsó ökölcsapástól merev testtel hanyatt esett, és a már eszméletlen ember feje a beton alapzatú, szőnyeggel borított padlóhoz csapódott. B. Krisztián indult volna a következő edzőtermi vendég felé, ám ekkor a bátyja, B. Béla rászólt: „Őt ne bántsd!”. Az egyik vendég, P. G. az ájult társát látva azt mondta, mentőt kellene hívni, mire az idősebbik B. úgy reagált, hogy nem kell, elég lesz fellocsolni.
Így is történt. P. G. és H. Attila vízzel locsolták az eszméletlen sértettet, s amikor érzékelték, hogy nincs teljesen magánál, az öltözőbe kísérték, majd kocsival hazavitték. V. Zsolt édesanyja, látva fia állapotát, azonnal mentőt hívott. A kórházba szállított 31 éves fiatalember a fejsisak tarkótáji bevérzését, a tarkócsont pikkelyének jobb oldali törését, lágyburok alatti vérzéseket és agyzúzódást szenvedett el. A sérülések 8 napon túliak, közvetetten életveszélyesek voltak – állapította meg az igazságügyi orvos szakértő. A gyógykezelés előrehaladtával az is kiderült, hogy a sértett teljes mértékben elvesztette a szaglását, ami maradandó egészségkárosodást jelent."
Diótörő46 2016.12.11 08:58:54
@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Mert felháborít, hogy ilyen emberek egyáltalán mutogatva lesznek. Ahelyett, hogy a jól megérdemelt börtönbüntetésüket töltötték volna a rács mögött.