Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pisco elqui

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy étteremben kóstoltam, imádtam a savanyúságát, a színét és a gazdag ízét. Azóta ki szerettem volna próbálni. Aztán végre most sikerült. Saját ízlésünkre szabtam, így biztosan felkerül a repertoárba. Szívmelengető pont ilyen esős napokra. Hozzávalók 6 személyre 50 dkg sertés gyulyáshús1…..
A 8102-es főút budakeszi szakasza minden irányban túlterhelt, és fővárosi gyűjtő vagy elkerülő forgalmat bonyolít. Az önkormányzat a Magyar Közútra mutogat, akik viszont nem tesznek semmit. A probléma paradigmaváltást követel Budakeszi közlekedés-szervezésében: le kell válni az országos…..
pisco elqui 2017.09.26 11:02:14
@rnz: az úthálózat besorolás igazgatása csak papíron történő bűvészkedés. Valóban az M0 nyugati szektorának megépítése lenne az első lépés - csakhogy már ez sem elég: egy belső alagút-körgyűrűre is szükség lenne a budai hegyek alatt.

Ajánlom a tisztelt illetékesek figyelmébe a prágai példát:
epitos.blog.hu/2009/01/29/a_pragai_m0_uj_szakasza

korrupcióra itt is lenne lehetőség, ellenben politikai szempontból többet hozna a konyhára...

A metró kivezetése jól hangzik, elvileg valóban csökkenne az autóforgalom, ugyanakkor már a csak metró első hírére befektetői roham indulna, tízezrekkel növekedne néhány év alatt Budakeszi lakossága és ugyanott tartanánk, mint most. Valójában minden évben minimum 1 megállóval bővíteni kellene az összes metróhálózatot, egyszerre minden irányba.
Új innovatív szolgáltatásról szól a Wizz Air friss bejelentése. A helyzet azonban az, hogy amiről beszélnek, az a legkevésbé sem innovatív, inkább sima másolás. Amit viszont nem jelentettek be, az megint egy kis kicseszés lehet sok utassal: ingyen csak az utazás előtt két napon belül lehet…..
pisco elqui 2017.09.15 12:33:44
@Matusek Piros:

gondolom sokaknak leesett már, hogy a wizzair régi oldalán még működik a régi checkin-system... ülőhelyet viszont random módon sorsol a rendszer - ráadásul visszavonhatatlanul, pénzért pedig már csak csak a nagyobb lábhelyre lehet módosítani.
Arról álmodtunk, hogy egy saját parkunk legyen Budán, de csak látszólag legyünk elzárva a nyüzsgéstől? A Gyógyfű utcában van álmaink villája!..
Mivel nincs már olyan független sajtó Magyarországon, amely tudósítókat tudott volna küldeni Pekingbe, valamint a magyar miniszterelnök kínai látogatás a világsajtó ingerküszöbét nem ugrotta át, minden, amit Orbán kínai látogatásáról tudunk, azt tőle magától tudjuk...
pisco elqui 2017.05.15 15:25:11
@trollbusz: Horthyra..
A Fideszt valószínűleg azért zavarja a természet, mert emlékezteti őket arra, hogy előttük is volt világ és majd utánuk is lesz. Nem kell mélylélektani magyarázatokba bocsátkozni, de annyi biztos: a kormányzat egyik pavolovi reflexe, hogy ha valahol természetvédelmi terület van, akkor…..
Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelői vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat.  Eddig.  Simonka György fideszes képviselő Békésben. A neve a Mengyi Roland Voldemort-féle korrupciós ügynél került elő, és korábban már házkutatást is tartottak…..