Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KétismeretlenS

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kisboltok mindig állati zsúfoltak, de azért a mérai Coopban lehetne kicsit rendezettebb a káosz. A zöldséges pult mondjuk innen pont nem tűnik annyira gáznak, a házunk melletti CBA ezerszer hervasztóbb, de az útakadálynak is beillő wc-papírhalom, meg a szalámiszeletőn látható gyanús foltok  gázak.…..
KétismeretlenS 2016.12.15 22:03:28
@Cycmen: Áh csak abban bíztam, hogy egy ilyen okoskodó találja meg vacsorára. Jó étvágyat. :D
KétismeretlenS 2016.12.16 23:42:06
@CID..: Akkor csak egyed. : )
KétismeretlenS 2016.12.15 10:31:11
@Cycmen: Kispofám. Máshol nem láttam még zöld elszineződött felvágottat, és hasnló káoszt sem. Aki meg a rothadó banánt szereti az vegye. Mert azok a banánok már rothadtak. Nagyísd ki a képet és látni fogod. Te tuti egy coop vagy cba melós lehetsz, hogy ennyire védesz egy ilyen retkes boltot.
Segáz, az ország tele van igénytelen emberekkel akiket nem érdekel semmi. A gond csak az, hogy ez nem saját hibából fakad, ilyenné lettek mert nincs más. Pedig van. A multik se kutyák láttam én már tescoba is szőrös szalonnát. Szóltam is érte, a válasz az volt, hogy majd intézkedünk.
A láthatóan egy szuszra kiömlesztett levél és a felkiáltójelek garmadája bizonyítja, hogy olvasónk tényleg csak egész picit túloz, amikor azt írja, hogy az ügy intézése közben eldurrant az agya, és  kihordott lábon egy infarktust meg egy agyvérzést is. Első és legfontosabb üzenetünk: az egészség…..
Zsófi mamája nem érti, miért okoz folyamatosan problémát a kispesti Cserpes joghurtkimérésben, hogy húszezressel akar vásárolni: A Cserpes Sajtműhely kispesti piacán található viszonteladójáról szeretnék mesélni nektek. Itthon mindenki szereti a termékeiket, mivel itt lakunk…..
Tékozló Homár Fogak a Balatonban 2016.08.09 09:57:00
MInden jó, ha jó a vége. A szétmarcangolt csokipapír és a mellé csatolt fura dolgok fotója már egy ideje postaládánkban lapult, és épp az értetlenkedős, letolós poszt készül róla a Nestlé panaszkezelése miatt, amikor egyszer csak jött olvasónk lelkes levele, hogy mégis csak…..
Coopos Irénke sajátos, a magyarok csavaros észjárásához igen méltó megoldással szabta a maga képére  a Chio akciós játékát.  Az Irénke Protokoll - avagy a magyaros (átbaszás) ízű chips Van most ez a nyereményjáték a Chio-nál. A zacskóban lehet készpénz, vagy nyereménykupon. Kettő közül az…..
KétismeretlenS 2016.12.10 14:29:34
@erkölcsi hulla: Akkor nem láttad nálunk a helyi kínálatot. Mert itt van egy "kisbót" ahol kérned kell a portékát és van a "nagybót" Mindkettőnél csakis csomagolt nem romlandó ajánlott. Ha nem akarubk táppénzen lenni 1 hónapot. Aszem írok is erröl majd egy pósztót.
Nem nagyon akarnám nagyon piszkálni a Postát, van elég bajuk, de 10 nap alatt kézbesíteni egy levelet, az mi? Olvasónknak pedig, akinek láthatóan nem gond az internetelérés, meleg szívvel ajánljuk, hogy álljon át netes ügyintézésre. Egy új, boldogabb élet nyílik meg vele! Kedves Homár! Tudom sok…..