Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epatio

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
epatio 2016.12.09 18:19:19
Minden egyes mocskolódó mondataitokkal saját tájékozatlanságotokról és alulkulturálstágotokról tesztek tanúbizonyságot! Tipikus magyar mentalitással rendelkező emberek vagytok mind, akik csak szitkozódni tudtok anélkül, hogy elmerültetek volna a részletekben és a felettébb ,,eszes" beáta irományának hitelességében, melynek egyetlen célja a rágalmazás és egy ember jó hírének porba tiprása. Le merem fogadni, hogy egyedüli forrásotok eszes beácska írása a hiteles GOGOL blogról! Ehhez csak gratulálni tudok. A gépeitek mögött arcot nem adva hozzá tapostok le egy számotokra teljesen ismeretlen embert! Fröcsögni azt tudtok, mert valúszínűleg ingerszegény életetekből hiányzik az impulzus. Elítéltek valakit a ,,hallottak" alapján amiről fogalmatok sincs! Milyen emberek vagytok ti kommentelők?! Egy olyan orvosról beszéltek, aki nők ezreit mentette meg pályafutása során és neki köszönhetően családok ezrei ünnepelhetik az idei karácsonyt szeretteikkel!! Egy olyan embert gyaláztok, aki nők további ezreit fogja a jövőben is megmenteni, akik között ott lehet bármelyikőtök családtagja, ugyanis bizonyos műtéteket csak a Doktor Úr képes megcsinálni! Hihetetlen mennyire nem féltek a karmától és attól, hogy a sok szitok ereje visszaszáll rátok! Emberek gondolkodjatok!! mielőtt kinyitjátok a szátokat! Döbbenten látom azt is, hogy ennyire egyszerűek tudtok lenni, amikor azon vagytok felháborodva, hogy a rákos nők közül több is elhunyt (Isten nyugasztalja őket)! Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a ráknak egyelőre még nincs feltaláva az ellenszere, tehát NEM MINDEN ESETBEN gyógyítható betegség! Gondolom az elhunytak diagnózisának is kellően utánanéztetek, hogy amikor a Doktor Úrhoz kerültek, a rák melyik fázisban tartott épp, mielőtt vettétek a fáradtságot arra, hogy az értelmes és sehova nem vezető csak negatív rezgéseket keltő kommentjeiteket megfogalmazzátok többen helyesírástól hemzsegő mondatokkal. Gondolkodjatok mielőtt ítélkeztek, mert egy nap ti is megítéltettek!!
epatio 2016.12.09 18:36:36
@ezisgyógyítsa: köszönöm a hozzászólásod, érdekes, hogy a ,,Nem kell itt ítélkezni, jogerősen megtette azt a bíróság." mondatodat csak nekem szánod, annak, aki kiállt egy olyan ember mellett, aki felett a kommentelők 99 százaléka ítélkezett itt..