Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsizsika

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marion Cotillard elképesztően gyönyörű, mályvaszínű ruhában pózol a jóval kevésbé tetszetős, vörös tweed Lady Dior táskával az előtérben a kampányképén. A moszkvai Boldog Vazul székesegyházzal a háttérben készült fotót Craig McDean készítette, a stylingért pedig…..
OurFashion Wei Ting Liang 2011.04.01 16:47:00
A tajvani származású Wei Ting Liang harmadéves az Ecole de la Chambre Synidcale de la Couture Parisenne-ben, azaz az egyik legismertebb couture iskolában.A képen látható alkotások az évzáró vizsgamunkái, a Reveal - the Inner Self nevet viselő kollekciójának részei.A kollekcióban a…..
 Narancssárga Armani úr bézs modellek társaságában:Forrás: Red Carpet Fashion Awards..
Imádom a kontrasztos, vibráló színekkel készített sminkeket. Alek Wek az augusztusi holland glamour címlapján mosolyog sugárzó sminkjében. A képeket Marc de Groot készítte. A pink szemöldökért egyenesen odavagyok, szerintem ez a két kép több, mint tökéletes! ..
zsizsika 2010.07.19 11:35:00
Trend szinten támad az örökös ellenség, a zokni és a szandál kombinációja. A nagy divatházak kollekcióiban és az utca divatjában is felütötte a fejét, bár Magyarországra azt hiszem, csak nagyon lassan tud bekúszni. Sőt, nekünk talán csak a divat bulik erejéig jut majd ki…..
Mindegyiket AKAROM, szóval vágom a centit szeptemberig.Forrás..
Már annyiszor csepegtettek Madonnás Dolce and Gabbana kampány képeket, hogy már nem is várta senki extázissal, hogy nyilvánosságra kerüljen az összes kampányfotó. Steven Klein készítette a fekete-fehér olasz családi képeket.A márka az új kampánnyal a valódi olasz mivoltát…..
Hamarosan kapok egy biciklit (örömujjongás, dobpergés, konfettizápor és hallelúja szabadon behelyettesíthető). Igazi, régies stílusú citybike lesz, hipernőies vonalvezetéssel. Most még fekete, de óriási kihívás elé állítottak a srácok, akik a festést (mert bizony: egyedi…..
Szerintetek ki volt a legjobban öltözött? Sarah Jessica Parker szövegkiemelőszínű Valentinoban, Kim Cattrall arany-mustársárga Naeem Khanban, Cynthia Nixon Carolina Herreraban vagy Kristin Davis körömlakkpink Jean Desses estélyiben?Forrás: FashionPolice..
Tényleg nem tudom eldönteni, hogy miért nyűgöz le a kép: talán Irina babaszerű szépsége és ártatlan arca az oka? Vagy maga a fejdísz? Esetleg a stylist, Nadia Pizzimenti, aki kitalálta hogy a már-már ribancos ruhát ilyen romatikussá tud tenni egy jól megválasztott…..
A rózsaszín latex, lila tollas fejdísszel, türkiz rojtos patával - nem, ez nem az 'Én kicsi pónim' egyik új karakterének a leírása, hanem egy férfi viseli mindezt egy divatfotó-sorozaton. A képeket (és persze a stylingot is) az Exterface Studio kreatív csoportja készítette,…..
zsizsika 2010.04.27 12:53:55
OurFashion A halál ékszerei 2010.04.02 14:48:55
Giséle Ganne ékszerei nem csupán szépek és különlegesek, hanem egy kissé hátborzongató filozófia is van mögöttük. A virágok finoman tekerednek rá a halál motívumaira, így az összhatás sokkal morbidabb és furcsább lesz, mintha csak egyszerű csillogó koponyákat látnánk. A…..
zsizsika 2010.04.06 23:41:44
Műfogak, önbarnító, műszempilla és műköröm. Alapozó, rúzs, szemfesték, pír, púder, szájfény, tus, szempillaspirál. Hajcsavarók és tupír. Több tonnányi hajlakk.Mindez a képen látható 5-8 éves kislányokon, akik szépségkirálynők akarnak lenni, illetve pontosítok:…..
zsizsika 2010.04.02 14:54:06
@gájricsi dezső:

Az első képen műfoggal mosolyog a kislány
zsizsika 2010.04.02 15:13:10
@zsizsika:

Bocsi nem olvastam végig mikor ezt beírtam.

Láttam egy műsort én is a tv-ben.
A szinpad mögött a kislány sírt mint a záporeső, de az anyuka csak kizavarta a színpadra. A kislány könnyes szemmel mosolygott.
Én is elítélem ezt. Nem vagyok benne biztos hogy tudják a szülők mit csinálnak.
A képek segítségével legszívesebben azonnal nekiállnék ennek a csodálatos, redőzött Burberry szoknya elkészítésének, de sajnos nem tudok varrni.Ti elkészítenétek magatoknak?Forrás: 2BD..
Nagypéntek van, és erre az alkalomra tartogattam a nagy port kavart Our Lord&Saviour borítéktáska bemutatását. A kiegészítőt Jason Stalsein tervezte, piton (3265 dollár) és krokodilbőr (8695 dollár) változatokban kapható. Én nem akarok ítéletet mondani, a kérdés…..
Biztosan mindenki játszott már ezzel a bizonyos tátikával általános iskolás szünetben. Technika órán hajtogattunk aztán a nagyszünetben tátikáztunk és beleírtuk négy fiú nevét és aki kijött az lesz majd a férjünk. Ha hinnék neki, akkor a ma napig várhatnék egy Gézára...…..
zsizsika 2010.03.30 12:39:12
OurFashion Mennyi??? 2010.03.30 11:23:00
A Balmain ház már bizonyította, hogy rájuk bizony morzsányit sem hat a válság. Az előző ilyen gyöngyszem egy krokodilbőr kabát volt, most viszont ezzel a szolidan lyuggatott pólóval szeretnék megszedni magukat. Szeretném tudni, ki az a féleszű, aki egy címke miatt kifizeti azt a…..
OurFashion Kinek állt jobban? 2010.03.30 10:35:49
A Gucci futuriksztikus, oldal kivágott ruháját két modellen is láthattuk a héten. De vajon kinek állt jobban? A 17 éves Karlie Kloss a Numero magazinban pózolt, míg Anja Rubik a Saks Fifth Avenue új katalógusában feszített.Karlie szerintem döbbentesen, azonkívül hogy korántsem…..
Keveset beszélünk a hazai sztárok öltözködéséről, de most itt van egy remek esemény, amit kibeszélhetünk, hiszen a csütörtökön megrendezett Glamour Woman of the Year gálán rengeteg hazai személy megjelent.De lássuk előbb azokat a díjazottakat, akik nekünk számítanak itt a…..
Bizony lányok, jön a tavasz, pasztellesedik minden, a divatmagazinok pedig oldalakon át update-elnek benneteket a legfrissebb trendekről. Így tesz a Flair magazin márciusi száma is, amelyben modellek, divatszerkesztők és tervezők mellett én is mondok pár…..
Néha az aktuális, rocker énemet elönti valamilyen rózsaszín, unikornisnyállal kevert cukormáz, és akkor elkezdek lelkesedni a pihe-puha plüssnyuszikért, rágógumi ízű szájfényekért, málnás cupcake-ekért és például Jean-Charles de Castelbajac őszi, Bambis kollekciójáért…..
Mivel a közgázon 3 héten belül ma harmadszor is bombariadó volt, ezért még van időm reggel egy posztra, lássuk mit találtam:Újabb kép került ki a külföldi divatblogokra Mihalik Enikőről. A kérdés csak az, hogy ez egy Vogue-nak készült kép, amely nem került be a lapszámba,…..
zsizsika 2010.03.09 00:45:21
Igen, direkt lett kicsit hatásvadász a bejegyzés címe, de a valóságban tényleg erről van szó: a Louis Vuitton weboldalon ugyanis elérhető egy új szolgáltatás Mon Monogram néven, ahol személyre szabathatod a kiválasztott Speedydet vagy Keephall utazótáskádat. A variációk…..
A minap, az Elle magazin Style Awards díjkiosztóján a híres-hírhedt ikerpár, Mary-Kate és Ashley Olsen nyerte el a 'Style Icon' címet. A bohó stílusukról közismert páros eddig legtöbbször a rosszul öltözöttek listáján szerepelt, már mi is kritizáltuk őket,…..
Amanda Seyfried még a Bajos csajok című remekmű idején nagy benyomást tett rá, a Mamma Miát is is látta, így feltételezem, hogy ez a fotósorozat is tetszeni fog neki. Ha jól ismerem az ízlését, akkor főleg az első, csodálkozó arcos kép...Az összeállítás Amanda in…..
zsizsika 2010.03.09 00:34:08