Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smartme

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki mondta, hogy a legújabb kütyük csak a férfiakat érdekelhetik? Az okosotthon nem csak a férfiak, hanem a nők kedvenc hóbortja is lehet. Léteznek vezeték nélküli megoldások, amelyeknek köszönhetően már nem kell falakat fúrni, így jóval egyszerűbben és olcsóbban ki lehet alakítani. Az a legjobb az…..
Okos asszisztens Most már több márka termékeiből is válogathatunk (Apple, Google, Samsung) de a legkedveltebb az Amazon Alexa elnevezésű hangvezérelhető okosotthon eszköz. Bár sokan idegenkednek attól, hogy egy ilyen asszisztens mindent hall, amit mondunk, de ez a megfelelő pillanatban akár…..
Egy olyan családban, ahol kisgyerekek is vannak nagyon figyelmesnek kell lennünk. Az, hogy a számukra veszélyes dolgokat jól elzárva tartsuk, az alapvető. Emeletes vagy tetőtérrel rendelkező házaknál a lépcsőt is sok esetben le kell zárni. A nagy jövés-menésben, egy nagyobb létszámú családban…..
Az okos eszközök ideje eljött, és egyre jobban körülvesznek minket. Okos telefon nélkül ma már szinte senki nem tud meglenni. Hamarosan ugyanígy hozzá fogunk szokni az okos otthonokhoz, okos autókhoz. Ennek az új technikai forradalomnak a kezdetén még sokakban élnek tévhitek az okos eszközökkel és…..
Még mindig nagyon sokan a távoli jövőre gondolnak, ha meghallják azt a szót, hogy okosotthon, pedig már egyre szélesebb körben elterjedt jelenségről beszélhetünk, és nem csak a tehetősebb körökben. Olyan emberek is vannak, akik már több mint 20 éve élnek automatizált környezetben. Akik nyomon…..
Azon már nem lepődünk meg, hogy egyre több számítógépes játékfejlesztő cég készít olyan játékokat, melyeket nem csak monitoron láthatunk, hanem egy speciális szemüveg segítségével már mi magunk kerülünk bele a játék világába. Amióta Pokemon Go olyan népszerű játék lett, már sokkal fejlettebb…..
Az Apple épp most mutatta be a saját okosotthon asszisztensét, de máris mém lett belőle. Természetesen rengeteg jól hangzó funkció van benne, de az internet figyelmét egyetlen egy dolog ragadta meg: az összetéveszthetetlen hasonlóság egy guriga toalettpapírhoz. Úgy néz ki a designra mindig nagyon…..
Egyre több és több okos eszközt lehet már vásárolni, melyekkel már komplett okosotthont tudunk kialakítani. Ha egyszer már valaki távolról telefonon tudja irányítani a fűtését, előbb vagy utóbb igényelni fogja, hogy az összes többi eszköze is okos legyen: az árnyékolók, lámpák, elektromos…..
Megszokhattuk már, hogyha technológiáról beszélünk, akkor Japán igencsak előttünk jár. A Panasonic most megosztja velünk, hogyan látja az okosotthonok jövőjét Japánban Japán mindig is egy olyan ország volt, ahol az emberek sokkal fogékonyabbak a technikai újításokra és találmányokra, így az…..
Egyre több olyan eszköz jelenik meg a piacon, amiben már benne van az „okosság”, azaz innentől kezdve nem csak a feladatát látja el, hanem arról információval is szolgál, egy telefonos applikációval pedig távolról is ellenőrizhetjük vagy elindíthatjuk. Lassacskán lecserélődnek körülöttünk ezek az…..
Minden családban eljön a várva várt idő, amikor már egyedül lehet hagyni a gyereket pár órára a lakásban. Haza tudnak jönni egyedül a tanítás és szakkörök után. A munkahelyen ülve ebben a pár órában a szülők mégis aggódva nézik az órájukat, hogy mikor csörög a telefon, hogy „Anya, rendben…..
A Gary Sinise Alapítvány azért jött létre, hogy amerikai sebesült katonának segíthessenek. Létrehoztak egy külön programot, a RISE-t (Restoring Independence Supporting Empowerment), hogy segíthessenek abban, hogy a háborús hősök sérüléseik ellenére minél teljesebb életet…..