Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MickyLau

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma este pótolja az Atalanta elleni bajnoki mérkőzést, amelyet  a versenynaptár szerint eredetileg február végére tűztek ki, azonban az időjárás közbeszólt, s az erős, makacsul kitartó havazás miatt a feleknek végül későbbi időpontot kellett keresniük. A bajnoki…..
Olasz források szerint a Juventus vezetősége még mindig Marco Verratti csodálóinak a táborába tartozik, azonban az igazgatók átigazolási terveinek az útjába állnak a Paris Saint-Germain pénzügyi követelései. A Calciomercato.com beszámolója szerint az olasz játékszervező még mindig kedvenc a…..
MickyLau 2018.03.14 13:51:17
Pokolian nehéz december vár a Juventusra, olyan hónap, amely során a zebramezes csapat nagyon sokat nyerhet vagy szerencsétlen forgatókönyv esetén akár nagyon sokat is veszíthet néhány hét leforgása alatt. A torinói csapat ma este az éllovas Napoli otthonában próbál faragni a…..
Az olasz labdarúgás és a Juventus klasszis hálóőre, Dino Zoff éles kritikával illette a világbajnoki selejtezők rájátszásában elvérző válogatott szövetségi kapitányát, Giampiero Venturát. "Ez egy sötét nap, s nehéz feldolgozni, hogy hatvan év után lemaradunk a…..
Fontos mérkőzés vár az olasz válogatottra, hiszen a világbajnoki selejtező rájátszásában a svéd nemzeti tizenegyet fogadva, a San Siro gyepén kell ledolgoznia hátrányát a múlt pénteken, Svédországban elszenvedett 1:0-ás vereség után. A Solnában lejátszott első mérkőzés végeredménye sovány svéd…..
MickyLau 2017.11.13 23:00:28
@Rikoo: úgy vélem nincs mit magyarázni! Ha velük sem sikerült,jöjjenek új arcok! Lepjenek meg benünnket! De ez az alibi nem kell!!! Bellotti vicc...Immobile...ügyetlen...Parolo...??? Jorginho??? Hagyjuk... ! Lehet az a baj hogy elkényeztettek minket mindezidáig...lehet az a baj,hogy láttunk...Rossit...Tardellit...Contit,Altobellit,Baggiokat...Tottit,Del Pierokat,lesen született Inzaghit,Maldinit,Baresit,Bergomit,Viallit...Mancinit...??? Korszakos ZSENIK...HŐSÖK... Most meg...??? Szerződés legyen,meg tetko,meg instagram...
Dani Alves legutóbbi nyilatkozatában elismerte, már megbánta, hogy annak idején a Juventushoz szerződött, hiszen ezzel olyan dolgot tett, mintha ártana valakinek aki közel áll hozzá. A védő 2016 nyarán hagyta el a katalánokat és csatlakozott végül a Juventushoz, de Torinóban csupán egy idényt…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri úgy látja, hogy a pénz megváltoztatta a Bajnokok Ligáját, amelynek megnyeréséhez egyfajta egészséges őrültségre is szükség van. "A döntők megnyeretnek és elveszíttetnek, ez mindig is így volt, s most is így van, még a Juventus számára is." - mondta Allegri…..
A tavalyi döntős Juventus rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzéssel, az FC Barcelona vendégeként kezdi a Bajnokok Ligája csoportkörét, ahonnan a zebramezeseknek nem lehet más a célja, mint továbblépni az egyenes kieséses szakaszba. A Juventus keretéből sérülés miatt…..
A Juventus argentin támadója, Paulo Dybala a Bajnokok Ligája előző kiírásának negyeddöntőjében két káprázatos találattal vette ki részét a zebramezes csapat hazai győzelméből, s most magabiztosan, ám a kellő tisztelettel készül a katalánok elleni csoportmérkőzésre. "A Barça egy fontos játékost…..
MickyLau 2017.09.12 11:16:25
A Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen a Juventus elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón rendkívül tiszteletteljesen beszélt az Öreg Hölgy két fontos játékosáról, a holnap 116. európai meccsét játszó Gianluigi Buffonról és Paulo Dybaláról. „Ő a futball világában mindenki számára példaképet…..
Gianluca Vialli szerint egy napon a Juventus el fogja hódítani a Bajnokok Ligája trófeáját, talán akkor, amikor kisebb lesz a nyomás rajtuk, vagy több szerencséjük lesz. Vialli tagja volt annak a csapatnak, mely utoljára, 1996-ban elhódította a legrangosabb európai kupasorozatot. A korábbi olasz…..
MickyLau 2017.09.11 18:33:37
@GGábr81: igen,volt jobb csapatunk! De abban a gárdában a maga nemében a maga poziciójában,szerepkörében mindenki vezér tudott lenni! Na meg az a bizonyos csúcsrajáratás! Az a csapat az nagyon ki volt hegyezve! Nem volt a BL-Ben nekik rossz meccsük! Mind mind bajnokok voltak!!!!!! Mentálisan is!
MickyLau 2017.09.11 21:02:19
@Ámok: montero iuliano nem volt bl győztes...! Ja,és semmiképp se szürke! De valóban,nem ez a lényeg!
MickyLau 2017.09.11 21:18:28
@gonzales77777: pontosan! Sőt...egy Vierchowood sem elhanyagolható...! Egyik sem szürke!!!!! Mind mind Bl győztes! Nekik sikerült!!!! Náluk papíron jobbaknak meg a mai napig sem...
Mino Raiola nem hisz az AC Milan projektjében, azonban véleménye szerint Paulo Dybala el fogja hagyni a Juventust a Real Madrid vagy valamelyik manchesteri klub kedvéért. „Nincs semmilyen személyes gondom az AC Milan vezérigazgatójával, Marco Fassonével és a sportigazgató Massimiliano…..
Mattia De Sciglio nagyon örül annak és megtiszteltetésnek érzi, hogy a torinói bajnokcsapat mezét viselheti az idei szezontól kezdve. A huszonnégy éves védő a JTV-nek adott hosszabb nyilatkozatot azzal kapcsolatban, milyen benyomásokat szerzett új csapatánál és milyen ismét Max Allegrivel…..
MickyLau 2017.09.08 13:16:16
@Rocky80: ennyi!!!!
Gianluigi Buffon véleménye szerint a Spanyolország elleni szombati meccs nem befolyásolja túlságosan a válogatott sorsát, mivel az elmúlt év újjáépítéssel telt. „Az első mérkőzés nem nagyon befolyásolja a sorsunkat. Az elmúlt év újjáépítéssel, változással telt. Az elmúlt egy év mérkőzései kapcsán…..
MickyLau 2017.09.02 21:36:09
@Rikoo: De Rossi legenda!!!! Ilyen csak kevés van...! Évekig csodálnám még a megalkuvást nem tűrő kemény de mégis elegáns játékát! Ő olyan,akinek még a gyenge teljesítményt sem kell megmagyarázni!
Tegnap este lezárult a nyári átigazolási piac, s ezzel eldőlt, a Juventus mely játékosokkal vág neki az új szezonnak, s a cardiffi döntőben csúfos vereséget elszenvedő klub ma kijelölte keretét a Bajnokok Ligájára is. Az Öreg Hölgy a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörének D jelű négyesébe…..
MickyLau 2017.09.02 08:16:08
@Dr. Grant: hagyjuk már ezt a saját nevelést! Félévente sérült mindegyik...nem egy két három hétre! Kezd formába lendülni...pfffff... Ha vártunk volna gondolom pár hónapot vagy pár évet...gondolom Padoin is meg Peluso is formába lendül...ja...meg Juventino is volt mindkettő! Plusz...itt a blogon a hozzáértők mindent tudnak,csak picit várni nem...(lassan formába lendülnek) ... a Bl győzelemhez nem lassan kell formába lendülni! Na meg még egy plusz... agyonsztárolt Bonucci...fő Juventino!!! És mondjátok,hogy nem zsoldosbrigád! Persze legyen mindenki hülye! Ti értetek hozzá!
MickyLau 2017.09.02 13:56:23
@steven.h: oké! Ezt elfogadom! Ezt nem tudtam!
A Juventus ma kihirdette 23 fős keretét a Bajnokok Ligája csoportkörére, s a sérüléssel bajlódó Marco Pjaca mellett, a tavalyihoz hasonlóan, ismét kimaradt a zebramezesek svájci válogatott védője, Stephan Lichtsteiner, aki szomorúan nyugtázta a döntést a közösségi médián…..
Benedikt Höwedes az átigazolása alkalmából rendezett sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy megtiszteltetés és kiváltság a Juventushoz csatlakozni, mivel az Öreg Hölgy klubja a világ öt legjobbja között található. A német válogatott tegnap csatlakozott hivatalosan az olasz bajnokhoz kölcsönben,…..
MickyLau 2017.08.31 22:42:01
@Gabuero9: mandzukicnak
Megvan a Juventus következő, s alighanem utolsó nyári igazolása, hiszen a Schalke 04 német válogatott védője, Benedikt Höwedes kölcsönben a zebramezes együtteshez került, s amennyiben kielégítően alakul a torinói kaland, jövő nyáron véglegesen is a klub tulajdonába kerülhet. A 29 esztendős védő…..
MickyLau 2017.08.30 21:20:24
Olasz beszámoló szerint Benedikt Howedes ma Torinóba érkezik, hogy holnap áteshessen a Juventushoz való átigazolás előtti kötelező orvosi vizsgálaton. A bianconero csapat megegyezett a Schalke 04 együttesével a német válogatott ügyében, az egykori gelsenkircheni csapatkapitány 3,5 millió eurós…..
MickyLau 2017.08.29 15:48:12
Az olasz és a német sajtó egymással egybehangzó állításai szerint a Juventus egy lépésre került attól, hogy megszerezze a Schalke 04 védőjét, Benedikt Höwedest, aki iránt korábban az Inter és a Liverpool is érdeklődött. A 29 esztendős, sokoldalú védőjátékos 10 millió…..
Blaise Matuidi személyében ma új játékossal erősödött a Juventus kerete, s a francia válogatott középpályás boldogan és büszkén nyilatkozott a három szezonra szóló szerződés aláírását követően. "Nagyon büszke vagyok, hogy ezt a tekintélyes mezt viselhetem,…..
MickyLau 2017.08.19 06:40:22
@CsakÚjváros: maximálisan igazad van! Az értékeinknek kell örülni! Hála az égnek van belőle bőven! :) Forza Juve! Itt a feladat mindenkinek! Vegyék el a címeket tőlünk,de tétlenül nem hagyjuk!!!!
A La Gazetta dello Sport friss beszámolója szerint az AS Roma végleg elhessegetni látszik Riyad Mahrez leigazolásának a gondolatát, és így több tényező miatt is Juan Cuadrado tűnik a legvalószínűbb következő célpontnak. Juan Cuadrado jó kapcsolatot ápol a farkasok vezetőjével, Monchival, viszont…..
MickyLau 2017.08.17 10:24:20
@Juvegaspy: ott a pont! Csere Manolassal! Vagy Perrottival...
A Juventus tegnap megérdemelt vereséget szenvedett a Szuperkupa-döntőben a Lazio együttesétől, s néhány héttel a nyári átigazolási időszak zárása előtt a torinói klub igazgatói a tárgyalóasztal mellett is megküzdenek a rómaiakkal. Az olasz sajtó értesülései szerint a Lazio összesen 50 millió eurót…..
MickyLau 2017.08.14 22:23:28
@peti78: persze persze... :) szerintem meg a Peruzzi torricelli vierchowod Ferrara porrini deschamps Conte paulo sousa ravanelli vialli del piero