Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebruda

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már annyira szereti a valóságot a miniszterelnök, most itt az alkalma, hogy minden nyugdíjasnak megírja, mi is történt ebben az országban az utóbbi hat évben. Orbán Viktor politikai értelemben suttyó módon köti össze a jótékonykodást az önreklámozással, ami leginkább ahhoz hasonlítható, mintha…..
Ebruda 2016.12.08 00:56:25
@Zsoltbacsi: Ti orbánista agymosottak komolyan nem vagytok képesek a ballibezésen kívül semmi többre? Minden egyes poszt alatt annyi az össz mondandótok, hogy "hö, ballib, hö, ballib". Esetleg kiegészítve némi Soros Györgyözéssel, migránsozással.

Mi lenne, ha vennéd a fáradtságot, néhány megmaradt kevéske agysejtedet megpróbálnád megmozgatni és esetleg tényekkel, érvekkel próbálnál vitába szállni azokkal az állításokkal, amikkel nem értesz egyet? Vagy erre nem képeztek ki a gazdáid?

Persze végülis értelek, amiket a blogger felsorolt, azok bizony szomorú tények, tényekkel meg nem igazán lehet vitatkozni. De ha annyira imádod az istenként tisztelt viktorodat, hogy a kedvéért rendszeresen elmerülsz itt a "ballib" fertőbe akkor legalább megpróbálhatnád érdemben is megvédeni a Kedves Vezetőt, mert ez a sztenderd ballibezés, elég kevés lesz már ehhez.

Ha már ballibezés: Tudnál idézni a posztból akárcsak egyetlen mondatot is, ami konkrétan a balliberális politikai eszmékhez sorolható? Csak egyet?! Vagy a ballib definícióija számotokra annyi, hogy aki nem szopja be kritikátlanul, szórol szóra a Fidesz propagandát, az mind ballib?!

Annyira szívesen olvasnék már egy értelmes Fideszes kommentelőt, de úgy látszik, már kizárólag csak ti, agymosottak mardtatok.