Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DunábaLövetési miniszter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címsor idézet a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról szép dalából. Annyira dallamos, hogy mindjárt fütyülni kezdem, holott a múlt század hetvenes éveiben, pályakezdő újságíróként hallottam. Azóta szerkesztőként kaptam tizenöt sort a lexikonokban, és negyedszázadot oktatóként töltöttem a…..
Ha stílszerűen akarunk fogalmazni, akkor azt kell mondanunk, hogy most visszanyalt a matrica. Az áprilisi választáson csúfosan elvérzett Hollik István kezdett ugyanis egyéni (?) akcióba néhány napja, melynek keretében öntapadós matricákkal jelölte meg azoknak a szervezetek az irodáit, melyek…..
DunábaLövetési miniszter 2018.06.17 04:20:43
@2018 Obánék Moszkva fele menekülnek!: Inkabb a libsikre kene ratetovalni, a homlokukra, hogy mindenki lassa, hogy :"HAZAARULO ISZLAM FANATISTA GECIK"
aztan biztos a mi biztos dunabaloni mindet.
Egres Béla neve sokaknak ismerős lehet. Ő az a pécsi férfiú, aki rendszeresen fenyeget és zaklat olyanokat (sokszor hivatalos szervek nevében), akik felemelik a szavukat a kormány ellen, és mindezt előszeretettel fűszerezi magánéleti rágalmakkal. Szele Tamásnak a Huppa-n már egész cikkgyűjteménye…..
Mottó 1.: Próbálj meg lazítani! (Hofi Géza) Mottó 2.: Az összeesküvés-elméletekben nem hiszek, de az összeesküvésekben igen. (internetes falfirka) ♦ Semmi túlzás nincs abban, ha azt írom, hogy az április 8.-i választások óta nagyjából 300 politikai poszt került fel az index blogketrecébe, amelyek…..
A Közalapítvány helyreigazítási igénye jogilag semmis: nincs hatáskörük Schmidt Mária személyes sérelmei ügyében, miközben valamennyi intézményük továbbra is tagadja a Soros-ösztöndíjakat Schmidt múltjában. Schmidt, a Soros-ösztöndíja és Ránki címmel közzétett írásomra reagált Schmidt Mária…..
DunábaLövetési miniszter 2018.04.20 23:31:42
@Legyen Budaházy György a Jobbik elnöke: Egyetértek, így nem lehet élni, megyek és Dunába lövöm magam.
Prológ. Van két, közel egyenlő nagyságú választói halmaz. Az egyik egységes a hitében és tetteiben, a másik meg képtelen magát megszervezni a győzelemhez. Ugyanakkor csalást sejt, diktatúrát vizionál a vesztes, forradalmat, polgárháborút a győztes.  A választás és az eredménye legálisnak mondható.…..
A választás előtti hetekben szinte már paródiaszerű volt, ahogy a kormánypropaganda riogatott az állítólagos migránsveszéllyel. Bizonyítottan kamu videófelvételekkel és fotókkal bizonygatták, hogy itt minden Lali Ali lesz heteken belül, ha bekövetkezne a trónfosztás. Az origo címlapja pl. így…..
DunábaLövetési miniszter 2018.04.11 16:56:37
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Most a nyugodtabb építkezés jön, ennyi az egész. A csata lezárult,"

Azert lesz itt meg egy kis csata, mert egyenlore nem jelent meg minden lipsi a Dunaparton, pedig felszolitottuk oket, mar jo elorre.
Start Blog Nem fogunk megbocsátani 2018.04.03 15:59:09
Unjuk már ezt. Elég volt az értelmiség és a középosztály hamis, békét hirdető retorikájából. Hallgathattuk ugyanezt a baromságot negyven évig, az is milyen jó volt. Ez semmi más, csak a könnyebb út. Ha megbocsátunk, nem kell szembenéznünk azzal, hogy mit nem tettünk meg azokért, akiken igazán…..
Egy régi svádájú antiimperialista. (Az illető már nem él.) „A miniszterelnök közölte: Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.” (Orbán:…..
Furcsa dolgok történnek ezekben a napokban a világ legkülönbözőbb pontjain. Kim Dzsongun 2011-es hatalomra kerülése óta először hagyta el Észak-Koreát, hogy páncélvonattal Pekingbe látogasson. Nem csoda, ha tátva marad a száj, hiszen a saját rokonait is reggeli előtt akasztató diktátor meglehetősen…..
Györfi András Var min ren 2018.03.22 23:10:20
Teljesen természetes, hogy egy kormány munkája hagy némi kívánni valót maga után. Egy országot vezetni nem könnyű, tengernyi ügy, probléma, óriási felelősség. Arról nem is beszélve, hogy az igazán ragyogó elmék inkább a piacon értékesítik magukat, jobban megéri, mint a köz szolgálatába állni, így…..
DunábaLövetési miniszter 2018.03.23 16:44:54
@Györfi András szerk: Nem huzzuk az idot, azonnal masnap reggel hozza is kezdunk. Ugyhogy ezuton is kerek minden erintettet,(lipsik, sorosberencek, bal es jobb liberalisok) hogy reggel 7 orakkor legyen szives megjelenni a Dunaparton.
Innen is uzenem: Ne keljen ertetek mennunk !
A miniszterelnökből kitört a harag március 15-én. Hívei előtt mondott beszédében úgy fenyegette meg politikai és gazdasági ellenfeleit, mintha neki kellene elszámoltatnia az elmúlt nyolc év politikájáért a hatalmon lévőket. Orbán Viktor nyílt hadüzenete két dolgot jelent. Egyrészt nagyon megviselte,…..
DunábaLövetési miniszter 2018.03.18 13:35:41
@BiG74 Bodri: Mi nem fogunk akasztani, azt megigerhetem, mi csak siman dunaba lojuk a lipsiket.
Ha Magyarország elnyerné a 2024-es nyári játékokat, gyakorlatilag csődbe menne...
DunábaLövetési miniszter 2017.01.10 13:48:13
@pamut: " hogy a maffiád belehúzta az országot a vizes VB-be, ami jelenleg 100 milliárdnál tart, 75 milliárddal túllépve a keretet, "

Bezzeg ha ezt a penzt Soros Gyorgynek vagy valamelyik civilszervezetenek utaltak volna, akkor minden rendben volna, nem szamitana a tulkoltekezes.
De igy, hogy az orszag fejlesztesere epitesere a sport, a kultura tamogatasara hasznaljak, az mar felhaborito fasisztanaci korrupcio.
DunábaLövetési miniszter 2017.01.10 21:28:01
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Szerintem inkabb Dunabalovetos OLIMPIA lesz. A 18-as valasztas megnyeresenek masnapjan elkezdjuk Dunabaloni a libbantakat. Es a 24-ben rendezendo Olimpiara megprobaljuk elintezni, hogy felvegyek a versenyszamok koze a libsidunabalovest.
Valoszinuleg nagy nepszerusegnek fog orvendeni a sportag.
Az a szerencse, hogy az MTI-ben szerkesztői szabadság van, és eldönthetik, mi jön le és mi nem, pl. az Együtt Rogánról szóló közleménye, az nem, de a CÖF-é igen, mert a Civil Összefogási Fórum, az kóser. Az a CÖF, amit ugye közpénzből tart fent a Fidesz, és az állami szócső egyik szelvénye, aránylag…..