Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvus73

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kisfiam egy hónapos. Hívjuk itt most Bendegúznak. Én vagyok a legboldogabb a világon, hogy ő itt van. Legyen az én nevem Zsanett. Az apukája viszont már nem így érez. Nevezzük őt Gerzsonnak. Lemondott róla, szó nélkül végignézte, hogy édesanyámhoz költözök a kisgyerekünkkel. Hogy juthat idáig egy…..
Szilvus73 2016.12.07 16:43:23
Na pontosan ezért tart itt a Világ, ezért van egyre több depressziós, elmebeteg gyerek az iskolákban mert ilyenek a szüleik. Most komolyan azért szülni, csak mert összejött véletlenül?! ne vicceljünk már ez a 21. század, nem hallottál még abortuszról, ha már az óvszer kimaradt a felvilágosító órán?

"szeretném felhívni a figyelmet arra a komoly problémára, hogy egyre több gyerek kényszerül egyszülős családban felnőni (leginkább édesanyjuk mellett)" - pontosan mert a nők önzők és meg sem kérdezik a párjukat hogy nekik mi a véleményük, ma már senkit sem érdekel hogy a pasik mit akarnak.

Gratulálok, és sok sikert a szerencsétlen gyereknek is, hogy ilyen körülmények között kell felnőnie csak mert a saját szülei nem akarták, ő meg nyilván nem tehet róla, akárhogy is úgy állítod be mintha a baba tervezte volna el az egészet :D

Nekem is van gyermekem, de hosszas tervezés, mérlegelés előzte meg és persze többször átbeszéltük a FÉRJemmel mielőtt belevágtunk, hogy tényleg ő is ezt akarja-e. Hiszen csak azért nem vagyunk kötelesek gyereket vállalni mert ÉN akarom, csak akkor jöjjön ha MI akarjuk. Ez nem játék amit ha megunsz majd kidobod? Felelősséggel tartoztok érte mind a ketten. Persze nyilván ez azzal is jár hogy nem szülök gyereket csak úgy a nagy Világba minden háttér nélkül. Nem tudom, te hogy állsz anyagilag de mi nem véletlenül vártunk addig amíg saját lakásunk és megfelelő mennyiségű tartalék pénzünk lett ahhoz hogy a lányunknak mindent megadhassunk.

És már ne haragudj de ha ezt a blogot nem azért indítottad hogy siránkozz, akkor mégis miért?! Mennyivel másabb tapasztalatai vannak egy egyedülálló szülőnek mint egy normális szülő párosnak? Ugyanazokat fogod tapasztalni főleg úgy hogy édesanyádnál laksz aki nagyobb segítség mint egy apa hiszen már felnevelt egy gyereket.

Sok sikert a gyereknek....