Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olajszőkítés

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
niche A pótcselekvés apró körei 2017.08.21 15:55:06
Az A38-on megindította a Momentum a cselekvés látszatát. A mindenkori ellenzéki pártok cselekvés híján, valami cselekvéspótlékot keresnek, erre találták most ki az ország nagy panaszkönyvének szánt honlapját Momentumék. A magyar panaszkultúrának pont még egy olyan felület hiányzott, ahol mindenki…..
niche Öregecskedő liberálisok 2017.07.31 11:36:39
Hogy lettek a fiatal magyar liberálisok pár év alatt minden siránkozó nyuggerek? Hogy lehet, hogy, akik anno Tarlós szigetes zajszint mérésén röhögtek, ma már sírnak minden rendezvényen, ami Budapesten történik, mert hangos, drága és tömeg van tőle.   Emlékszem, milyen jó volt fiatalon Szigetre…..
Régi mániám (Értik?!), hogy a blog kezdjen el, illetve menjen is át egy amolyan Tücsök és bogárba. Abba a fajta humorba, amit a mesélője nem élvez, a befogadója nem élvez, mégis mindkettő azt hiszi, hogy ezt így kell csinálni. Ugyanis a magyar politika már régen elért erre szintre. Itt is van…..
Ideje lenne már a sok acsarkodás helyett összefogni és együtt egy élhetőbb Magyarországot építeni, ahol csak a tehetség és a szorgalom számít, ahol békében élhetünk együtt. Igazságos, tisztességes, szolidáris, versenyalapú, fenntarthatóan növekvő országot építeni és ezt hagyni a gyermekeinkre,…..
A kiégés egy veszélyes tünetegyüttes, amelyre Magyarországon még nem figyelünk annyira, mint tőlünk nyugatabbra. Ha majd megismerkedünk a jelenség tüneteivel és nálunk is komoly irodalma lesz a burn out szindrómának, akkor majd a homlokunkra csapva fogunk visszaemlékezni néhány mai magyar…..
olajszőkítés 2017.06.27 11:34:15
@Duplaxiii: Azt írod: "Szövegkörnyzetben három és nem 3..." Pedig szövegkörnyezetben nem szabad számmal írni! Úgy lenne helyes hogy: Szövegkörnyzetben három és nem három...
"Az ellenségem ellensége a barátom." - elv alapján a baloldali, liberális képviselők ma a Parlamenten másodszor próbálták megvédeni a Jobbikot. Az MSZP, Együtt, DK, LMP magától értetődő természetességgel állt ki Simicska Lajos és a Jobbik mellett. Miért?   Ha volt a mai magyar baloldalnak Orbánon…..
olajszőkítés 2017.06.23 15:47:23
@MaxVal BircaMan HJCD: Nem tudom mik, csak az egyszerűség miatt hívtam így őket :) Baloldal, akik 2010 előtt voltak kormányon, most meg a parlamentben vannak, de nem a Fidesz, nem a Jobbik. Kb rájuk szoktam gondolni.
Ha valakit Magyarországon támadni akarunk, akkor az aduász fegyver, hogy bedobjuk a köztudatba, hogy mennyit keres. Akárkivel beszéltem az andorrai vereség kapcsán, mindenkinek a második-harmadik megjegyzése az volt, hogy hallottam-e, hogy a Storck mennyit keres? Storck akkor is ennyit keresett,…..
A magyar társadalom és az ország közös érdeke, hogy minden 17. életévét betöltött férfi állampolgár rendelkezzen a szakmája mellett egy a válogatottban bevethető poszttal is. A munka alapú társadalom kiterjesztése a munka és labdarúgás alapúra indokolt és szükséges lépés. Magyarországot meg kell…..
A gátlástalanság mindenhova betör, mostanában éppen a tudományba. Nincs nagy tragédia, csak kicsit oda kellene figyelni. Feltetted már a kérdést: Miért tudják a porszívó ügynökök átvenni a hatalmat az üzleti élet, és a politika után már a tudományban is? Mert az okos emberek nem voltak elég menők. A…..
A mai ellenzéknek valamiért annyira rossz karmája van, hogy még az időjárás is folyamatosan keresztbe tesz nekik. 2002-ben egy szép napsütéses hétvége meghozta a győzelmet a baloldalnak, de azóta minden rosszul sült el: viharok árvíz, hó, eső... Jő az aszály, jő az árvíz,Sívó homok, vagy az…..
Kolléga úr írt egy cikket, ahol azt keresi, miben hisz, aki a Fideszben hisz? Annyira adja magát, hogy az ő cikkét átírva rákérdezzek: Miben hisz, aki a baloldalban hisz? Ha azt gondolod, hogy kit érdekel a baloldal, meg nincsenek kormányon, meg már régen volt, meg nehogy az őszödi beszéddel, meg a…..
olajszőkítés 2017.05.19 15:49:41
@morph on deer: Köszi, hogy elolvastad! Tök elfogadom, amit mondasz, csak azért írtam le, - amiket, már ezerszer leírt más korábban, - hogy az is legyen világos, hogy megvan annak is az oka, hogy sokan a ballib szektához soha, semmilyen okból és semmilyen feltétellel sem tartoznának már.
Mennyire függ a magyar média a tulajdonosától? Előrebocsájtom, hogy csak fogyasztói oldalról ismerem a magyar médiát, és úgy is csak átlagosan. Nem vagyok újságíró, nem is nagyon ismerek újságírókat, nem tudom, mit beszél a szakma, folyosói pletykákról is a sajtóból értesülök, nem a folyosóról. Én…..
niche Lájkvadász bombázás 2017.04.13 09:35:10
Látod a tömeget és látsz az élén egy vezetőt. Ki ez az ember, és hogy kerül oda? Régi dilemmám a politikai vezetőkkel kapcsolatban, hogy ők vezetik a tömeget, vagy csak ráéreznek, hogy a tömeg merre megy, és mindig elé szaladnak? Ez nem üzlet, ez politika! A politikai és az üzleti vezető egy…..
niche Jutalom, ami nincs 2017.01.02 15:15:39
Mi egy kultúrában a győztes megítélése? Magyarország a veszteseket szokta kompenzálni, a győztesekkel meg valahogy nem tud mit kezdeni. Nem tudjuk, hogy is kellene a teljesítményt, a győzelmet, a sikert kezelni. Mi a Csinibaba című filmből Boston Cézárjának a kudarcát tapsoljuk meg. Jobb híján. A…..