Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A nagy ÁTALAKULÁS

198 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszöntelek Drága Barátom! Amennyiben rendszeresen követed a blogomat, akkor tudod, ha csütörtök, akkor villámtanítás. 2017. január 23-i kezdéssel, három éven át a hét negyedik napján hoztam neked az új videómat. Ma is emlékszem az első felvételre, remegő hanggal, citerázó lábakkal és nulla…..
Köszöntelek Drága Barátom! Újra jelentkezem a megszokott időben, a megszokott környezetből. Világszinten egy olyan helyzetben találtuk magunkat, amire az emberiség nem volt felkészülve, ez pedig nyugtalanságot okoz. A feszültség szinte tapintható a levegőben, sokan nem tudják, hogy mihez is kéne…..
Köszöntelek Drága Barátom! Újra itt vagyok és a jól megszokott környezetből hozom neked a friss tanításomat. A múlt heti videóm végén ígértem, hogy ma egy élménybeszámolóval szolgálok neked az egyhetes arizonai elvonulásomról, amit George Wake tartott. George-ról érdemes tudni, hogy évekig…..
Köszöntelek Drága Barátom! Ahogy a múlt heti videóm végén ígértem, ma egy különleges tanítást hoztam neked. Ugyanis részt vettem egy egyhetes Carnagie Principle elvonuláson Arizonában, egész pontosan Phoenixben, amit George Wake tartott nekünk. Ma pedig megosztom veled a tapasztalataimat,…..
Köszöntelek Drága Barátom! Új hét, új tanítás, megszokott környezet, de valami mégis más... Gondolom feltűnt neked, hogy most nem a megszokott "egyenruhámban" készítettem el a videómat, aminek megvan az oka. Úgy vélem, hogy néha szükséges változtatni a bevett szokásainkon, mintáinkon és egy kicsit…..
Köszöntelek Drága Barátom! Eltelt egy újabb hét, én pedig ismét jelentkezem az új videómmal. A megszokott villámtanításoktól eltérően, ma egy élménybeszámolóval érkeztem. Ahogy a címből is láthatod, eljutottam korunk egyik legismertebb zeneszerzőjének, Hans Zimmernek a koncertjére. Hans Zimmer, a…..
Köszöntelek Drága Barátom! A szokásomhoz híven a hét negyedik napján, ismét hozom neked az új villámtanításomat. A mai témánk az ösztön, ami kimondottan a kedvenc témáim közé tartozik. Elsőként fontos, hogy egy dolgot tisztázzunk, amit nagyon sokan összekevernek, az ösztön nem azonos az…..
Köszöntelek Drága Barátom! Sebes szárnyakon elröppent egy újabb hét, én pedig hoztam neked a friss villámtanításomat. Ma egy rendhagyó videóval készültem, ugyanis nem egyedül álltam a kamera elé. Velem tartott Keil Tibor pénzügyi tanácsadó, aki a 92201 – Üzlet Szívvel BNI csoportunk tagja. Tibor…..
Köszöntelek Drága Barátom! Az „ami bevált, azon ne változtass“ szemléletet követve csütörtökhöz érve ismét hoztam neked egy aktuális tanítást a kommunikációról, egész pontosan a beszédmodorról. A mai videóm magja onnan ered, hogy A nagy Átalakulás című könyvem hangoskönyv változata felkerült…..
Köszöntelek Drága Barátom! Ahogy megszokhattad, a hét negyedik napján ismét hozom neked az új villámtanításomat. A mai videóm témáját egy olyan fiatalembertől kaptam, aki részt vett a IV. Életmód Táborban és a IV. Élményfutás Csapatban terepfutó versenyen. Sőt az Élményfutáson még egy előadással is…..
Köszöntelek Drága Barátom! Ahogy megszokhattad, a hét negyedik napján ismét hozom neked az új villámtanításomat. Ma visszatérünk az önfejlesztés egyik alappilléréhez, mégpedig a megszerzett tudás és információk eredetéhez, vagyis ezek magjához. Az évek alatt, mióta az Átalakulásom útját járom, azt…..
Köszöntelek Drága Barátom! Ahogy ígértem, az új évben is folytatom a régi hagyományt, ha csütörtök, akkor villámtanítás. Ma is egy izgalmas témával készültem neked: Mi a sikered mérőszáma? Earl Nightingale híres mondása szerint: "A siker egy arra érdemes cél folyamatos megvalósítása." Mit is…..
Köszöntelek Drága Barátom! Új év, új célok, új kihívások. Egy valami azonban garantáltan nem változik, ha csütörtök, akkor villámtanítás. Január elején mi más is lenne a téma, mint az idei év célkitűzései. Te már tudod, hogy mivel lennél elégedett 2020. december 31-én? Elsőként Winston Churchill…..
Köszöntelek Drága Barátom! Ünnepi hangulatban, megnyugodva elérkeztünk a 2019-es esztendő utolsó villámtanításhoz, amit kezdjünk egy visszatekintéssel. Te milyen célokat tűztél magad elé januárban? Ezekből mit sikerült megvalósítanod? Azt tapasztalom, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni az év…..
Köszöntelek Drága Barátom! Egy több, mint három éves hagyományt folytatva ma hoztam neked az új villámtanítást a közeledő karácsony fényében. A mai téma: Mire figyelj karácsonykor? Az ünnepi videók java a szeretetről, a családról és egymás segítéséről szól. Ezek minden nagyon-nagyon fontosak.…..
Köszöntelek Drága Barátom! Eltelt egy újabb hét, én pedig szokásomhoz híven hozom neked az új villámtanítást. Az elmúlt hetekben a vállalkozáson volt a hangsúlyt, most viszont a párkapcsolat kerül a középpontba. Mi az a 3 egyszerű kérdés, amiket tégy fel a párodnak? Sokan keresik, kutatják a…..
Köszöntelek Drága Barátom! Rohamléptekkel elsuhant egy újabb hét, ami azt jelenti, hogy eljött az új villámtanítás ideje. Ma olyan témával érkeztem, ami szerves részét képezi egy vállalkozásnak és a mindennapi életünknek is. Ez az utasítás átadásának helyes módja, vagy más néven a…..
Köszöntelek Drága Barátom! Közel három éves hagyomány, hogy a hét negyedik napján egy új videóval jelentkezem. A mai villámtanításom a tanulásról szól, csak egy más megközelítésből. Minket úgy neveltek, hogy a gyermekek dolga tanulni a felnőttektől. Hiszen a fiatalok még tapasztalatlanok, mit…..
Köszöntelek Drága Barátom! Eltelt egy újabb hét, én pedig szokásomhoz híven hozom neked az új villámtanítást. A nap kérdése, ami egyben a blogvideóm címe: Küzdeni vagy elfutni? Biztos vagyok benne, hogy minden ember találkozott már ezzel a dilemmával, szembenézzen a problémájával, vagy elfusson.…..
Köszöntelek Drága Barátom! Ahogy megszokhattad, minden hét negyedik napján hozok neked egy villámtanítást és ez most sincs másképp. Ma ismét a vállalkozás kerül a középpontba, azon belül is a marketing témakörét járjuk körbe alaposabban. Ahogy a videóm címe is utal rá: Elég csak jónak lenni? Vagy…..
Köszöntelek Drága Barátom! Ismét hoztam neked egy új, izgalmas villámtanítás. Ma az első kérdésem hozzád, tudod, hogy miért jó egyedinek lenni? Most erre a kérdésre adom meg a választ. Ha körbenézel a világban, akkor láthatsz rengeteg tehetséges művészt, előadót. Mégis kevés köztük az olyan,…..
Köszöntelek Drága Barátom! Ahogy megszokhattad, minden hét negyedik napján hozok neked egy villámtanítást és ez most sincs másképp. Ma az értékesítés kulisszái mögé tekintünk be, és bemutatom neked egy csere három lehetséges kimenetelét, az egyenlőtlen, az egyenlő és a bőséges üzletet. Elsőre úgy…..
Köszöntelek Drága Barátom! Eltelt egy újabb hét, én pedig szokásomhoz híven hozom neked az új villámtanítást. Ma egy gyakran visszatérő jelenséget vizsgálunk meg mélyebben, amiről már volt szó blogomon, ez a halogatás. A korábbi bejegyzésemben bemutattam a halogatás legfőbb okait, most pedig…..
Köszöntelek Drága Barátom! Adhatok neked egy tanácsot? Vagy inkább ne? Egyáltalán kinek adjunk tanácsot? A mai videómban e tematikáról hoztam neked egy új tanítást. Kérlek emlékezz vissza egy olyan esetre, mikor valakinek tanácsot adtál, vagy te magad tanácsot fogadtál el. Most kimondottan lelki…..
Köszöntelek Drága Barátom! A jól bevált "recept" alapján, csütörtökhöz érve ismét hozom neked az új villámtanításomat. A mai videómban egy olyan hétköznapi témával foglalkozok, ami sok embernek okoz fejtörést. Ez a spórolás. Az első kérdésem, hogy miért fontos a spórolással foglalkozni? Ha már…..