Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SHRV

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben irtózatos csapást mért a járvány és a kijárási korlátozás a hazai éttermekre, sokan felvették a gumikesztyűt, és kiváló szolgáltatásokkal igyekeznek az önkéntes otthoni karanténozók kedvére tenni. Kipróbáltam, és összeszedtem a kedvenceimet...
fáymiklós Papírváltozat 2019.03.27 06:11:13
Ismeretlen ismerős. Nem számomra ismeretlen, de azt képzelem, hogy ha a boltban kér egy kiló kenyeret, egy bizonyos élettapasztalat után néhányan elgondolkodnak: honnét is ismerem? Hol hallottam ezt a hangot? Gellért András régi és régi vágású rádiós, szép orgánummal, tiszta beszéddel, de már…..
fáymiklós Tobia talánya 2019.02.25 07:20:31
Nem sok lehetőséget ad az Opera a Gioconda élvezetére, mintha az volna az alapgondolat, hogy ez egy irdatlan nagy hülyeség, van benne négy - öt - hat sláger, azt megmutatjuk (nem az összeset, mert a Barcarolát kihúzták), és tessék valahogy elevickélni slágertől slágerig. Ez úgyis egy ilyen opera,…..
SHRV 2019.02.25 19:00:26
@Ladygaga: Szerintem o a ferje, ezert irta...
Időről-időre felmerül ez a téma, de nagyon kevesen tudják hosszútávon tartani a környezettudatos szemléletet. Nem csoda, hiszen az üzletek sem erre rendezkedtek be, és mi magunk sem mindig gondoljuk végig, hogyan hasznosíthatnánk újra bizonyos dolgokat vagy hogyan csökkenthetnénk a szemét…..
Már tavaly elindult volna a Viasat3-on a The Great British Bake Off hazai verziója, melyben amatőr és hobbicukrászok mutathatják be, hogyan tudnak sütni, az általuk készített édességeket pedig egy kétfős zsűri értékeli. A tavaly őszre tervezett bemutató végül elmaradt, most tavasszal azonban…..
édesem Bevonz: Csokis spirál 2015.09.28 11:36:56
Vannak receptek, amiket egy az egyben lopok, vannak, amiket kitalálok, aztán vannak olyanok is, amiket innen-onnan összekombinálok. Ez most ilyen. Van benne egy kicsi egy profi pék receptjéből, más részét a szomszéd nagymama ihlette, valamit pedig egy orosz blogról tanultam…..
Robi talált Budán egy parkolási senki földjét, és úgy gondolta, akkor az az övé lesz, amikor arra jár. Persze jól megbüntették, ő meg úgy döntött, tovább teszteli a rendszert. Kíváncsian várjuk a fejleményeket! Kedves Homár, parkolásos sztori rég volt már, és akkor…..
De biztos lesznek olyanok is, akik megfogadják. És talán nagyon jól járnak majd ezzel... A kép nem kapcsolódik a szerzőhöz, ennél azért fiatalabb... :)..