Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The but(t) girl

81 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019 néhány highlight-ja   Trump elment Észak-Koreába, na de minek Az egyik Amazon virágzott, a másik... A tragikomédiának új szinonímája lett: Brexit Megnyugvással tölt el, hogy 2019-ben is Soros György jelenti a legnagyobb veszélyt Magyarországra Ismét megúsztuk a világvégét, bár nem…..
Tisztelt Köztársasági Elnök Úr,   Ön ma kijelentette, hogy a mi felelősségünk sokkal kisebb a közelgő klímakataklizmát illetően, és azt is, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban a nagy szennyezőkkel. Én a hecc kedvéért boncolgatnám még 12 pontban ezt a kisebb-nagyobb meg…..
The but(t) girl Jóbarátok 2019 2019.09.13 13:53:46
Seth Meyers után szabadon jöjjön újabb 10 epizódcím a Jóbarátok 2010-es években forgatott pszeudo-részeihez: 1. Rossból véletlenül Észak-Korea állami főpaleontológusa lesz 2. Végre valaki megérti Chandler humorát, de aztán elüti egy busz 3. Joey-t meghurcolják egy ártatlan "Na mi a helyzet?"-ért,…..
The but(t) girl Az élet receptje 2019.09.05 13:38:43
Az élet? Bájital-laboratórium, valóságillat-belengte boszorkánykonyha. Egy olyan hely, ahol jól kell tudni trükközni mindennel: összetevőkkel, idővel, a romok eltakarításával, és nem kevés rutin is kell hozzá. Sok-sok megtapasztalás, odakozmált álmok, kukában landolt félkész remekművek - ezek is…..
The but(t) girl Klímakamu 2019.08.16 10:21:46
Állást foglalnék akkor. Mit nekem David Attenborough, ki az a Jane Goodall? Úri passzió ez, libcsi huncutság, nem más. Olybá tűnik, hogy a balos untermensch-nek a kokó & kurvák kombó már smafu, ők már az éghajlatváltozásra verik.    Cicaharc kell, nem holmi langyi (ah, a másik szívfájdalmam)…..
Kedves Szigetlakó!   Ez az egész hepaj biztos egy tökre multikulti élmény, impulzusorgia meg BPM-mennyország, de azért a nagy dorbézolás közepette...   Ugye értékeled a re-poharat, és nem műanyagpalackozol úgy, mintha nem lenne holnap? Mert így tényleg nem lesz. Ugye hazaviszed az ott kapott…..
Én nem tudom, hogyan kell ezt művelni. Ezt a párkapcsolatosdit, meg boldogságosdit. Jónak lenni benne. Mit jónak, a legjobbnak! Vagy legalább jobbnak, mint az elődeim... Elég jónak, na. Annyi év kihagyás után párba rendeződni, egy fél életnyi szoba- és lakótárs-mentesség után élettársasozni úgy,…..
Házelnök Úr,   Én örülök, hogy nem vagyok meleg. Tudja, miért? Nem, nem azért, mert így verhetem a mellem, hogy nem vagyok egy kiirtandó, de minum üldözendő és kriminalizálandó libsi csökevény, hanem mert tartogat a mindennapi élet pont elég kihívást minden fronton - sokszor ez már igenis háború…..
Ha sorozat, akkor Jóbarátok, Mi kis falunk, végszükség esetén korlátozott mennyiségben House of cards, és kb. ennyi, mi scusi. Trónok harca? Csakazértse. Jon Snow és a Fal? Haggyálmár, amíg nem a Kínai Nagy, hidegen (ha-ha...) hagy. Jason Momoa? Nem hat meg. Aztán kiderült, hogy ódehogynem...…..
Drága Kisunokám!   Nem is tudom, hol kezdjem. Én nem így akartam. Én ártatlan vagyok, a körülmények áldozata csupán. És ebben a pillanatban hazudtam neked életemben először... Szégyellem magam, bár ez ide édes kevés, tudom jól. De legalább hadd könnyítsek annyit a lelkemen, hogy kiírom magamből a…..
Hogy szólíthatom? Lölő, ha kérhetném. Rendben, Lölő; mivel foglalkozik? Gázos ügyekkel. Ez nagyon rejtélyesen hangzik, kifejtené nekünk egy kicsit bővebben? Próbálok boldogulni és gyarapodni, mint mindenki más. Ez továbbra is kicsit ködös nekem, de legyen. Mi a hobbija, mivel foglalkozik…..
Hiába vagyok virtuális-digitális félanalfabéta, a technológia egy-két vívmányát én is ujjongva üdvözlöm – ilyen az online shopping lehetősége. Néha persze jó kimozdulni, beszippantani a valódi műbőr szagát, végighúzni egy selyemsálat az ujjaink közt és magunkhoz ölelni egy kasmír pulcsit (majd…..
The but(t) girl Akcióba lendülök 2019.02.10 19:49:12
Drágám!   Tudom, hogy ma estére mozit terveztünk, és ugyan továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Anne Hathaway-nek hogy áll a vásznon a kiszőkített haj, de ha te is olvastad a friss híreket a családvédelmi akciótervről, tudhatod: fordulóponthoz érkezett az életünk. Minden, ami eddig meggátolt…..
  - Miniszterelnök Úr, ön azt állítja: hajlandó minden kérdésünkre válaszolni. Ezek szerint már nem a strucc a kedvenc állata? - Migráncsok.   - Miniszterelnök Úr, ön hülye? - Túlóratörvény.   - Miniszterelnök Úr, akkor mi vagyunk a hülyék? - Hadd idézzek egy dakota közmondást:…..
-          A FIFA beújított, és az Armani-modellség már nem feltétele az Aranylabdának - lásd Luca Deszépmacskavagysanyi Modric. Helló cica! -          Az idei téli olimpia óta tudjuk, hogy csak egy sportágban bajnoknak lenni már túl mainstream. Én speciel egy szimpla hétfőre sem tudok lélekben…..
The but(t) girl 12 pont 2018.12.17 15:46:21
  Ne nézzetek teljesen retardáltnak minket. Köcsögök. Az esetlegesen kissé mégis retardáltak manipulálásának abbahagyását. A korrupció visszaszorítását, mert a megszüntetését nincs pofánk követelni. Egy kis emberséget, az Istenért. Hogy melyik Isten, az mindegy. Sajtószabadságot. Ezt tényleg…..
The but(t) girl Könny? Gáz! 2018.12.14 13:32:05
Gázosak vagytok, gyerekek!  Oszlattok.  Miért nem magatokat?  Tömeg, hisztéria...  Tüntetünk, ti is tüntettek.  De ti milliárdokat, el.  Mehetnétek, el, a búsba.  De helyette búsulunk, mi.  Átb*sztatok minket a palánkon.  Ti kerítésnek hívjátok.  Hívni kéne egy papot, utolsó…..
Kedves Jézuska!   Biztosan meglepődtél, amikor megláttad a feladót, mert hanyagoltalak mostanában. Jó, évek óta, mert miértajóemberekkeltörténnekrosszdolgok meg holvagyamikorszükséglennerád meg minden, de neked a munkaköri leírásodban szerepel a hitehagyottság megbocsátása, úgyhogy lépjünk most…..
Tényleg ráncosodsz, a rohattéletbe! Mégsem arról van szó, hogy a Lancome galád módon belőled akar osztalékot növelni, hanem egy valós, eget rengető problémára akarnak megoldást találni. Csak jelzem: még nem sikerült.  Örömmel tölt el rózsaszín vágódeszkát venni lila nyelű késsel, hozzá színvilágban…..
Fedél vagy gerinc nélkül nehezebb? Az egyszeri politikus egy napja az utcán, avagy amikor a hóhért akasztják. De nem akasztják...   1. óra: Egy napot fél lábon is kibírok, és legalább lenyugodnak a választóink kedélyei egy kicsit. Meg én leszek a faszagyerek, aki bevállalta. 2. óra: Tényleg nem…..
Közérdekű közlemény a potens lakosság számára   Tisztelt Választópolgárok, kedves Gazdatestjeim!   A magyarság, mint deklaráltan felsőbbrendű népcsoport létszámának aggasztó csökkenése okán kvótarendszert vezetünk be a nemző- és fogamzóképes korúak körében: a házasság kötelékében vállalandó…..
Kedves NER-lovag!   Bullshitelhetnék itt most jobbra-balra, ahogy az nálatok dívik, de inkább belecsapok a közepébe: én bizniszelni jöttem. Láttam a minap egy jó szópoént a felcsúti kisvasútról, hogy U-Bahn meg Or-Bahn, és ez megihletett. Az ajánlatom: legyen WieNER Neustadt a második magyar…..
A Bored Panda az egyik legszórakoztatóbb oldal evör - általában übercuki állatos, übermegható emberes vagy übervicces történeteket osztanak meg. Az alábbi humoros posztjuk megihletett, és egyben felháborított:…..
The but(t) girl Intenzíven 2018.08.01 16:45:51
Tankönyvbe illően szép tavaszi hosszú hétvége volt, amit a Balatonon akartunk tölteni mint friss szerelmespár. "Aha, ahogy ti azt elképzeltétek", gondolta a kozmosz, és úgy intézte, hogy szopóágra kerüljünk. Sportolt a szentem, egyenesen a focipályáról akartunk indulni meghódítani az emhetest, de…..
Donald Trump: a polihisztor, az államférfi, az ikon. Ja és persze a sármőr. A Trump-féle iskola lehet a kulcsa felemelkedésünknek, ezért íme a recept, hogy hogyan trumposítsuk Magyarországot 10 egyszerű lépésben - avagy hogyan lesz a népszokásból népszopás:     1.       Először is félkegyelmű…..