Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sati

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
Nem akarok demagógabbnak látszani a szükségesnél, de abban talán az olvasók túlnyomó többsége egyetért, hogy egy önkormányzat kertvárosi övezetben csak és kizárólag amiatt jelölhet ki fizetős parkolási övezetet, hogy valaki ebből pénzt lophasson. A II. kerületi…..
Miklósnak nem jött be a szombati vihart követő ingyenes időutazás, kérné vissza a leolvadt lazacsteakek árát. Soroksáron elég sok helyen 18 órán keresztül ülhettek áram nélkül, mert az ELMŰ-nél hétvégén nem veszik fel a telefont: A szombati viharral kapcsolatban írok.…..
Sati 2009.07.20 21:50:22
@kispista2: Nem hülye vagyok, hanem csak nő. bár tudom, hogy ez egyesek szerint szinoníma...
Férj dolgozott épp, én meg nem álltam neki az áramvadászatnak, mert csekélyke női agyammal ez nem megoldható... viszont a férfiak meg nem tudnak elindítani egy mosógépet normálisan,túl sok nekik az az egy tekerő ,meg maximum 2 gomb... úgyhogy x a meccs :)
Pali jóhomáros önbüntető naivügyfélként újfent az Auchanban vásárolt, ahol mitadisten megintcsak egy pénztárgépből kifelejtődött akcióba futott: Alig egy hónappal az Auchan-átverés kalandom után: Más termék, ugyanaz a recept. Energiatakarékos fénycső, akciós (700 Ft), a…..
Sati 2009.07.14 17:46:22
@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: de jó dolgod van Neked is :) Én pont ilyen feleség vagyok, csalhatatlanul tudom, hogy mennyi az annyi :)
Tegnap is sikerült ezzel a mutatvánnyal pozitívan kiakasztanom a férjemet és gondolom negatívan a többieket egy Penny Marketben. A nem akciós füstölt tarja áránál 80 ft. különbség volt. Jelzem a pénztárosnak, hogy nem annyi van a kijelzőn, mint amennyi a zacsin. Ő meg, hogy erről nem tehet, nem árat üt be, hanem leolvassa a kódot. oké, de ez engem nem érdekel. na odacsenget egy főnökszerű képződményt, akinek az a reagálása,hogy: na, boldog vagyok! mondtam neki, én inkább a megoldást keresném. A pénzt visszakaptam, kiderült, hogy nem volt átárazva az egész kupac. Vajon hányan vettek aznap ilyet??? Ja,és csaknem 20 % volt a különbség.Ennyit az 5%-os áfa emelésről...
A férjem meg csak csóválta a fejét, hogy ő ezt biztosan nem vette volna észre, főleg már a kijelzőn.
hiába, a rutin.... :))))
Sati 2009.07.14 19:28:53
@Bushman: Mert ez itt Magyarisztán, és a tecso remekül alkalmazkodott ehhez a tényhez...
Olyan rossz hatással volt az áfaemelés a hipermarket pénztárgépeire, hogy az olcsóbb árucikekket össze-vissza árazták, Vendel papírzsebkendőjét például a valós 229 helyett 629 forintért számolták el, de halootak olyan szegfűborsrajongóról, aki 100 forint helyett majdnem…..
Van úgy, hogy egy bonyolultabb ügyben az ügyfélszolgálatossal nehéz eljutni a megoldásig, mire minden részletet és adatot tisztázunk, de Maci most rendesen beletenyerelt. Egy egyszerűnek tűnő lakcímváltozás és csekküldés jutott el odáig, hogy begépelje nekünk a teljes…..
Gábor szerencsétlen szolgáltatóváltását két hete posztoltuk, azóta meseszerűen folytatódott a történet: az elhagyni kívánt Invitel elismerte a hibáját és visszacsábította Gábort. Részletek alant, egyenesen az Invitel tollából. Kedves Homározók! Nincs az Invitelnél olyan…..
Egy érdekes kérdés jutott Anna eszébe a parkoóltársaságok kapcsán. A fizetési felszólításokon a legkülönbözőbb egzotikus adatkezelési díjakat találni, de vajon adtak-e ezekről valaha bárkinek számlát?Így a terhességem vége felé nem nagyon tudok aludni, és a legfurább…..
Sati 2009.04.14 21:39:42
@balage71: aha, és még az italautomaták számláiról nem is szóltunk...
GPS-t csak kemény, edzett, favágó típusú Ügyfél vásároljon, vagy beleroppanhat. Ismerjék meg T.-t, aki bekerült a Euronics fogaskerekei közé, hogy alig tudjon később kiszabadulni. Állandóan elromló Navon GPS + arrogáns kereskedő = megabuli Fehérváron. Részletek alant. Az…..
Magyarország nemzeti szimbóluma, a Centrum kft és az általuk csúcsra járatott fantomtartozások értékesítése a végéhez közelít. A Homár fennállása óta nem egészen érti, hogy most akkor jogállam van vagy mi, de a jelek szerint továbbra is bármikor bárkinek küldhetnek…..
Dóra hiába szeretett volna vásárolni egy körömceruzát, a blokkolás elmaradt de a kapu bejelzett, ő pedig biztronsági kamera híján végül tolvajként távozhatott az illatszerboltból. (A körömceruza meg gondolom két kézmosás után lekopott.)  Kedves Homár, és (amennyiben…..
Sati 2008.07.31 15:23:37
tecsó: megyek be, becsipog befelé a hátizsákom, visszalépek, nem csipog. következő héten megint megyek be, újra becsipog.Őr nézi van-e nálam rágó? hát nincs, de semmit nem talál a szütyőben, ami csipoghatna, hát tovább enged. Kasszánál kimennék, csipol a dög. Idegroham, hiszen befelé már megnézték, nincs mi csipogjon. Menjek hátra! Dehogy megyek! ott tanítok a tecsóhoz közeli suliban, állandóan tele van szülővel gyerekkel a bolt. Úgyhogy kipakolok a kasszánál! semmit nem találnak, egyenként áthúznak mindent, ami gyanús lehet: régi rágó, tik-tak, stb stb. semmi nem csipog be, úgyhogy a tehetetlen őr előtt visszapakolok, és amikor kész,egyben a szütyő az a dög
újra becsipog. Ilyen nincs, ezt már az őr is érzi! a sorban állók dühösek, nincs mit tenni hátramegyünk. (ja, mindezt 3 saját gyerekkel mellettem, akik már bőgnek lassan az idegességtől, hiszen rendőrt akarnak hívni meg hasonlók. Én ölni tudnék, az őr fiút közben kezdem sajnálni, mert nem érti. Én sem. Hátramegyünk, kézi keresővel nézik, valami csipog az alján. Újra nézik nem csipog. Anyáááádddd! kipakolok. Nem hittük el.egy cca 8-10 éves, 5 méteres fém mérőszalag volt. hol csipogott hol nem. senki nem érti azóta sem. Na ezt a cuccot kitettem, itthon tartom, de valami technikai guru elmagyarázhatná, hogy a paranormális jelenségeken kívül mi történhetett.
ja őrök azóta ugyanabban a tecsóban már köszönnek, mert szép nagy cirkusz volt, három gyerek, őrjöngő szülők, meg a régi, kopott mérőszalag...
De az érzést azóta sem felejtem. Iszonyú volt.
A backdoor kommunikáció egy olyan gyöngyszemét küldte el nekünk Laci, ahol nem a felirattól, hanem az elhelyezés módjától kezd el tikkelni a Homár ollója. A Tesco a fotocellás ajtóra ragasztja a vásárlói tájékoztatót, ami látótávolságba érve természetesen eltűnik a…..
A kekeckedő ügyfélnél egyet utálnak jobban a magyar cégek: azt, aki fogyasztani akar. "Volt fogyasztani?????!!!" - ordítja az echte magyar cég kiképzőőrmesteres hanghordozással, aztán leküldi a magáról megfeledkezett kuncsaftot fekvőtámaszba. Mai meghökkentő példánk…..
Zseniális pozitív sztorit küldött Dia 5 napja, amit jól nem raktunk ki. De nem is baj, mert azóta sokkal viccesebb lett a történet, miután kishíján naponta cserélt papucsot a Deichmannban, egészen addig a pontig, amíg már nem volt belőle több: (update: Lecserélődött az…..
Isteni címkét fotózott gőzpirítós, amihez annyira hiányzik maga a termékfotó, hogy az nem igaz. Ezúton kérjük a szerzőt, hogy legalább szóban közölje, hogy nézet ki a cetli fölötti árucikk!..