Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozi_a_rozi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koncz Zsuzsa legutóbbi, Vadvilág  című stúdióalbumán (amely a megjelenését követően pár hét alatt platinalemez lett) szerepel egy dal, amelynek zenéjét és szövegét is az énekesnő egyik legrégebbi és minden bizonnyal legfontosabb szerzője Bródy János jegyzi. A Ne mondd (hogy nincs remény) című számot…..
Kozi_a_rozi 2019.06.19 09:59:04
Az utóbbi időben, ha valamilyen okból felkelti az érdeklődését a sajtónak a Budapest VII. kerületének Belső-erzsébetvárosi részén ideiglenesen létező „bulinegyed”, akkor leginkább a hiszékeny bulituristáknak jóval a piaci ár fölött sütőport, majoránnát eladó egyszerű utcai csalókról, esetleg a…..
Kozi_a_rozi 2019.05.28 16:57:37
@VT Man: olvasd el te szellemi absincli aztan irj hulyeseget. ez a problema sztem az egyik legkomolyabb ma bpen a repuleteri zaj es légszennyezéssel egyutt. elhiszem h ozd alson teged nem zavar, sot merevedest okoz, de ez egs valós probléma es nagyon összeszedett poszt.
Kozi_a_rozi 2019.05.28 16:59:13
@Gyorgy007: na hozod te is az egybites "adjael" roppant elmes valaszt... teged adtak volna el egy husuzembe 2 évesen
A vasárnapi EP-választások hoztak pár meglepetést és ezeknek a meglepetéseknek jó pár vesztese és győztese is volt. Nézzük meg kik nyerték/vesztették a legnagyobbat a magyar választásokon.   1. Győztes: Fidesz-KDNP Hiába érezte úgy több ellenzéki párt is, hogy megállította a kormánypártokat, a…..
Kozi_a_rozi 2019.05.28 14:31:32
@MACISAJT: koszi, pont ezt akartam irni en is. karacsonynal nagyob kameleon nincs az orszagban. sajnos nalunk van zugloban...de sebaj jon helyette ingyenbkv horvath csaba paktum keretében. zugloban meg egy normalis politikus nem volt a rendsezrevaltas ora es mindani se kell h egyik se elt zugloban elotte de kozben se nagyon...
Meleg nyár, stresszes hétköznapok, unalmas percek. Unalmunkban sokszor és sokféleképpen tudunk elidőzni, az egyik leginkább jellemző veszély a nassolás. A XXI. század éppen hogy elindult, mindenhol gyorséttermek, éjjelnappalik, étel- ital, csak éppen bekapunk valamit. Ettől lehet, hogy még…..
Kozi_a_rozi 2017.08.21 01:43:54
@Dzsontra Volta: ott a pont!
Ha engem kérdezel, egy zongoraláb nem túl izgalmas dolog. Az autó viszont igen, és lehet, hogy köze van ennek a ló-lovas kapcsolathoz, de ennél azért szerintem többről van szó. Mert bizony az autó sokszor a társunk, sőt, nemritkán a szerelmünk. Vagy éppen gyűlöletünk legmélyebb bugyraiban…..
Gyászba borult már a város, kikapott a Ferencváros! Lakótelepi gyerek voltam. Imádtam a focit. Nem is volt nagyon más választás, mert Újpalotán csak dühöngőket építettek. Ez a neve a magas, drótfallal körülvett betonos focipályáknak. Odavoltam a Fradiért. Kijártunk meccsekre is. Általában kettős…..
Kozi_a_rozi 2017.07.23 23:36:05
@chrisred: h jon ide pont vagy csak a real madrid?:) az a klub amugy ami soha nem volt nyereseges...es honnan ismered ennyire a spanyol elvonal penzugyi hatteret h azt gondolod abban vegytiszta piaci penz van?:) es en egy szoval se emlitettem az allami finanszirozast...:) sikerult erdemben hozzaszolnod...
mindig megfogadom h nem kommentezek mert ez a genetikai es egzisztencialis analfabetak homokozoja...
de hat ne csodalkozzon az ember ha korpa koze keveredik, szal igazad van megis mea culpa de en vagyok a hulye :)
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
Emmanuel Macron francia elnökké választása a sok politikai elemzés mellett felhozott egy érdekes témát is, méghozzá a párkapcsolati korkülönbségekét. Főleg azért, mert ő és felesége esetében a hölgy jóval idősebb – egyébként éppen annyival, mint Donald és Melania…..
Kozi_a_rozi 2017.05.16 13:19:28
@martineden: azert mert elnokkent erkolcsi, etikai es moral felelossege van, peldat mutat, csaladoknak, fiataloknak.
sztem nem ilyen egy egeszsegesm eleteros (allam)ferfi, persze lehet csak ideologizalom tul
Kozi_a_rozi 2017.05.16 15:24:44
@11110000:
"Franciaország Amerikában van? Mióta?"
Nem ezt írtam, te is tudod jól. :) Hanem, h ott mint annyi tanárnénit ot is bebaszták volna a koterba...

persze izgalmas elkepzelni h a magyar tanarno aki masfelszer annyi idos mint en vagy idosebb mint anyam jol leszop a szertartban, de ez altalaban normalis embereknel 18 eves kor utan hanyatlani kezd es beall az egeszseges szintre

"A gyerekeket hogy lehet megcsalni?"
átbaszta őket, mint "anya", nulla felelosseg, mert egy gyerek meg ok, ketto hát...de 3 utan felallni es lelepni egy kamasz miatt, hat ez minimum 15 ev pszichoterapia, es ez az "anyja" a franciaknak, bocs "franciak"
Kozi_a_rozi 2017.05.16 15:37:07
@11110000: na jol van menj azt veresd ki az idosek otthonaban te balfasz, faszom fog egy retardalt majommal idot elbaszni
Ilyeneket mondott Matolcsy a múlt héten: "egy nagy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységhez illeszkedik, ami 2014 őszén indult el”, meg ilyet, hogy "sokkszerű volt az, hogy egy titkosszolgálati és katonai forgatókönyv alapján a…..
Kozi_a_rozi 2017.02.27 17:03:55
@dr. mesterséges színezék: en egyik oldal se lennek inkabb :) de azt latni kell (meg ha matolcsy nem is latja:)) jo ezt nem birtam kihagyni, szoval latni kell h nala jobb elnok meg nem volt, na ez nem azt jelenti h jo, csak azt h csak szarabbak voltak, akik az orszagukert semmit nem tettek, ellenben a nemzetközi tőkét és érdekeket kalipozta minden nap, mondjuk meg is lett a személyes haszna egy orszag karara, akkor most melyik a jobb?
comment:com Megszűnik a Heti Hetes 2017.02.22 08:38:35
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" - írta. A döntés nem lehetett teljesen váratlan, hiszen már eleve kevesebbet rendelt belőle erre az évre az RTL Klub: januárban jelentették be, hogy 40…..
Kozi_a_rozi 2017.02.22 10:40:03
Kozi_a_rozi 2017.02.22 10:41:40
Az egyik legnagyobb belvárosi divat manapság az állami fideszmédia és a körülötte lévő pszeudo-privát csatolmányok szapulása, hogy azok milyen demokráciátlanok, meg fasisztoidok, meg kommunisztoidok, meg bú, meg bá. Pedig ezek a médiumok valójában tök jó szolgálatot tesznek a politika iránt…..
Kozi_a_rozi 2016.12.20 17:52:41
@Sean MacTíre: köszike, bónusz jubileumi torkozást is kapok tőled? amúgy nagyjából 38 sec alatt tudsz új nicket létrehozni és képzeld az külön fiók, külön előzménnyel ;-)
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
Kozi_a_rozi 2016.12.06 11:39:25
@gyokkkettto: tudod anno a legnagyobb kapokbol lettek a legnagyobb komcsik, ezt a vervonalat libsik viszik es vittek korabban is, ok ilyenek, az az elvuk h nincs elvuk, a lenyeg az anarchia, a zavaros, de ezt mar megmutattak az izraelvedo, feminista, soros altal fizetett pappreka fele szocioespszichopata fizetett munkara keptelen tesibol felmentett hulye gyerekek, h egyszer jo az arab, maskor ellenseg, mikor mit kivan az erdek.
Kozi_a_rozi 2016.12.06 11:46:14
@blah: latom lejott a lenyeg :)