Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeckJaniles

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ér az HBO újonc sorozatának, a Westworldnek az első évada. A tovább után spoileresen tárgyaljuk ki a finálé eseményeit...
DeckJaniles 2016.12.06 14:23:40
@szepi79: Logikátlan? Mire gondolsz?
DeckJaniles 2016.12.06 15:02:16
@szepi79: a kommandosok akcioja szerintem egy tipikusan mozis huzas volt. Nekem nem volt zavaro a jelenet.

Ha jol emlekszem akkor a csaj elso ebredesenel jelen van a masik technikus is.

A fegyverek azert nem sebzik meg az embereket mert mindegyikben erzekelo van ami ha jol emlekszem a hore hatastalantja a fegyvert. Mondjuk ezt a filmbol tudom nem remlik hogy a sorozatban elmagyaraztak volna csak utaltak ra hogy nem lehet emberre loni vele es kesz.
DeckJaniles 2016.12.06 15:23:17
@BotloB: most hogy igy irjatok a fegyveres dolgokat az jutott eszembe hogy mi van akkor ha az esten latott meszarlas csak a hostokra volt hatassal? elvegre nem a hoston hanem a fegyveren mulik hogy ol vagy nem ol embert. Ha ez igy van akkor sok kerdes merul fel. Peldaul lehet hogy Arnold eredetileg is host volt akit a Dolores meszarlas utan Bernardkent inditottak ujra? Erre utalo jelek vannak az utolso reszben. Ebben az esetben Fordot csak akkof olhette meg Dolores ha Ford maga is egy lako volt amire egy korabbi resz is utalt.
Halomra öltük az orkokat, lefegyvereztünk már minden terroristát, és milliószor megmentettük a világot. Nem csoda, ha annyi játékbeli akció után az ember felkapja fejét egy művészi elemekkel telespékelt platformerre! Focus Home Interactive több remek játékot hozott már létre, gondoljunk csak a…..
DeckJaniles 2016.12.06 10:01:26