Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dd0

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én úgy tudom elképzelni, hogy ment a fedlapszállító teherautó, de eléugrott egy kiscica, és a sofőr hirtelen fékezett, így egy csomó fedlap lerepült. Sajnos közvetlenül mögötte ment egy úthenger, amit egy vaksi ürge vezetett (talán az, aki útburkolati jeleket festett a…..
Amióta megnyílt az Art on lake, azóta tervezem, hogy csónakba pattanok a Városligeti-tavon és átevezek a műtárgyak között. Sőt, még csak beton és gaz volt a tó helyén, amikor én már petíciókat írtam magamban a városhoz, hogy újra öntsék el vízzel a területet, hiszen…..
Pár nappal ezelőtt először hallottam a metrón, hogy bemondja: "Batthyány tér állomás következik. Átszállhatnak az ötös HÉV-re." Azt hittem, sírva fakadok.   - kommentelte Leriel és tényleg. Bár a paraméterkönyves hírekben már szó volt a HÉV…..
Lenyűgöz a vegyipar és/vagy az élelmiszeripar (ha egyáltalán el lehet ezeket ilyen konkrétan választani egymástól manapság).Közönséges és gyerektelen halandó- néhány extrém és nagyon egyedi esettől eltekintve- nem azért mossa a ruháit, mert koszosak, hanem mert "voltak…..
A Pingz jó példa arra, hogyan lehet egyszerű ötlettel szórakoztató játékot csinálni. Egy golyóval kell összegyűjtenünk pályánként megadott számú pénzt, de csak néhányszor (vagy esetleg csak egyszer) lökhetjük meg a golyónkat, ami egy idő után lelassul, majd megáll. Meg…..
ÁSÉS Brigád ÁSÉS az iWiwen 2008.09.22 11:03:00
Létrehoztunk egy klubot, mert kíváncsiak vagyunk, mi ennek az értelme. A blogra is kíváncsiak voltunk, és annak volt értelme. Így aki szívesen lenne olyan klubnak tagja, ami elfogadja őt tagjának... az ide kattintva bejelölési lehetőséggel…..
Sziget.FM blog Google Calendar 2008.07.03 14:08:00
Update: Ha szeretnéd a sziget.fm-en összeklikkelt naptáradat Google Calendárba importálni, kövesd a lépéseket itt rögtön az 1-es ponttól kezdve. Többen jeleztétek, hogy a Google Calendar nem hajlandó kooperálni a Sziget.FM iCalendar naptárával. Tegnap óta működik a dolog, Google…..
A fóliába csomagolt sajt nem tudjuk, hogy mennyire bír párologni, mindenesetre levélírónk az újramérésnél 36 grammal kevesebbet vásárolt belőle, mit ahogy azt az 1 nappal azelőtti címke mutatta. A letört darabot mi nem igazán látjuk, de persze ettől még ez is lehet a megoldás.…..
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..