Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WGábor5

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Liszkay-féle Mediaworks nem azonos a Pecina-féle Mediaworks-szal. A különbség nemcsak az, hogy a nyolc volt Springer-újsághoz társult a Pannon Lapok Társaságától öt napilap. Az is, hogy az Orbán-kormány bizalmi embere politikai alapon szervezi át a vidéki sajtóhálózatot. A PLT önálló egység…..
WGábor5 2016.12.05 17:40:38
@DFK: Aztán megsértődtök, ha fasiszta nácinak neveznek titeket.
Pedig nagyon bíztak benne...
WGábor5 2016.12.05 14:59:56
@Sascha Braun: Azt se tudod, mi az a liberális. Ez a hozzászólásodból tökéletesen látszik. Nem tudsz te semmit se, csak azt amit Orbánék (aki amúgy egészen 2000-ig a Liberális Internacionálé alelnöke volt) belemostak az ostoba agyadba. Ezen a héten a liberális a fő szitokszavatok, a jövő héten majd más lesz, aztán a következő héten megint más. A közös csak az lesz bennük, hogy te egyikről se fogod tudni mit jelent és pontosan miért is utálod, csak azt, hogy Viktor azt mondta utálnod kell, te pedig jó csicskaként követed a vezér utasítását. Mert tőletek csak ennyire fussa...
WGábor5 2016.12.05 15:34:38
@Jakab.gipsz: Áruld már el, hogy jön ide Polanski? Igen, ő is egy gyöklér féreg, de ő egy lengyel rendező, mi a fasz köze van Kiss Lászlóhoz vagy Magyarországhoz vagy bármihez amiről szó van? És pláne ahhoz, hogy a Fidesz agyon ajnározta, kitüntette Kisst miközben nyilvánvalóan pontosan ismerték, hogy mit tett, csak leszarták, mert az ő kurva nagy (ál)kereszténységükbe egy kis nemi erőszak, simán belefért.

Jó útra tért? A nagy büdös lófaszt tért jó útra, egész addig tagadott és mellébeszélt, amíg meg nem szólalt az áldozata és helyre nem rakta. Az áldozatot és a családját is meg akarták félemlíteni per alatt, mindent megtett ez a mocsok, hogy kibújjon a felelősség alól. Kiss László egy gerinctelen ember. Aki egy nőre kezet emel - legyen az úszóedző, menekült, rendező vagy politikus -, az nem férfi, az csak egy darab szar és az is marad, attól függetlenül, hogy leüli-e a büntetését - ami Kiss esetében ráadásul nevetségesen rövid volt. Kiss László tipikus Fideszes, aki azt hiszi bármit megtehet, de a felelősséget már nem vállalja a tetteiért.

És itt jön ki amúgy, hogy ti milyen emberek is vagytok valójában. Mert nektek csak az számít, hogy ki Fideszes és ki nem az. Ha valaki Fideszes, ti akkor is kiálltok mellette és bevéditek, ha amúgy lányokat erőszakol.
WGábor5 2016.12.05 17:35:08
@tpl: Orbán az év embere? Azta. 1938-ban tudod ki volt az év embere a Time magazinban? Nos egy bizonyos Adolf Hitler volt, talán már hallottál róla. 1939-ben pedig Sztálin. Az év embere nem szimpátia szavazás, a Politico se érdemei miatt választotta meg Orbánt, hanem azért, mert rengeteget tett a fasiszta ideológia európai erősödéséért, amire kétségtelenül, kevesen képesek a felvilágosult Európában. Hatalmas érdem, büszke lehetsz rá.

Orbánra nem mi aggatjuk, hogy fasiszta, hanem kb. mindenki akinek van szeme, füle és agya. John McCaint pl. aligha lehetne ballib nézetekkel vádolni és mégis elég egyértelműen kifejtette, hogy fasiszta diktáronak tartja Orbánt - merthogy az is.

A legszebb, hogy a hónapok óta masszív gyűlöletpropagandát folytattok, a leggusztustalanabb fasiszta ideológiákat élesztitek újra és még van bőr a pofátokon, hogy ti kérjetek számon bárkin is a veletek szembeni gyűlöletet?
A kormányhivatalnokok viszik ki a 10.000 forint értékű Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak, de nem egyedül, mindenkit egy-egy biztonsági őr fog kísérni. Mert ez így sokkal olcsóbb Lázár János szerint. Mindezt nem egy kormányellenes Orwell-imitátor könyvéből vesszük, a miniszter maga jelentette…..
WGábor5 2016.12.05 14:54:06
@monddazigazatmar: Mutatnál olyan miniszterelnököt bárhol a világon, aki köztisztviselőkkel (irodistákkal) akarta kihordatni a nyugdíjat, miközben van erre bejáratott, ráadásul állami szolgáltató?

Igen, a nyugdíjakat sehol nem a Miniszterelnök fizeti zsebből, de nem is csinálnak úgy, mintha ők fizetnék. Ellentétben Orbánnal. Ezt ne is próbáld tagadni, hisz pont te írtad azt a legelső kommentben, hogy: "zorbán a tíz rongyával". Pedig az a tíz rongy, kurváran nem Orbán tíz rongya, sose volt az - bár ő nyilván ezt hiszi és épp ezt próbálta volna beadni a nyugdíjasoknak. Legalább te bevetted - bár ahogy elnézlek, te bármit beveszel ettől a majomtól.
WGábor5 2016.12.05 17:09:04
@monddazigazatmar:

"Hm, hát tényleg szörnyű, hogy megkérdezték az embereket, hogy mi a véleményük dolgokról, ugye?"

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mondd, te elmebeteg vagy bazdmeg? Nem az emberek megkérdezése került 15 millárdba, hanem az, hogy az utolsó kibaszott borkon is a kormány kurva plakátjai csüngjenek! Te úgy szoktad kikérni mások véleményét, hogy előtte az arcukba tolod, hogy mit kell mondaniuk? Neked ez a vélemény kérés? Amikor már azt hiszem, hogy nem tudsz mélyebbre süllyedni, akkor bizonyítod, hogy de, még a béka segge, alá, alá, alá, alá is le bírsz süllyedni, csak hogy védd A Pártot. De komolyan azt hiszted, hogy van rajtad kívűl olyan hülye aki beveszi amit hazudsz?

Az emberek megkérdezése, badmeg, ez kibaszottul hihetetlen.... Ez hihetetlen... Ez még egy Fideszestől is hihetetlen. Komolyan, nincs akkora szar, amit Orbán ne tudna lenyomni a ti torkotokon.
WGábor5 2016.12.05 17:12:52
@Ballib cenzúrázók réme 19: Parancsot itt teljesítesz meg a haverod, ne magadból indulj ki te agymosott szerencsétlen. Nem a poszt égett be, hanem a gazdád.

Sorosról meg ennyit:

"A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány

1992. szeptember 28., hétfő - Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog.

Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen."